Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çin motoru almak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız_??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çin motoru almak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız_??

çin motoru almak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız_??
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 10.10.2007 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer bütçe sorunun varsa bana kalırsa cup modelleri tercih etmelisin.
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
denizzy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.10.2007 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni bobcat den baska cinli alma gerci oda cinli sayilmaz ama butun parcalari ITALYAN piaggio imzali

tam binilecek scooter
Başa dön
denizzy Çevrimdışı denizzy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 10.10.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denizzy demiş ki:
kanuni bobcat den baska cinli alma gerci oda cinli sayilmaz ama butun parcalari ITALYAN piaggio imzali

tam binilecek scooter

Gerçi kendin de söylemişsin bobcat çinli değil ki bir de çok pahalı çinlilerle kıyaslarsan 5,500 ytl civarı Üzgünüm
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 10.10.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çin malı fiyatında olan KYMCO Made in Taiwan...

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 10.10.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ya kanuni yada zongshen
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende caracal var 6000 de yım herhangı bır sorun çıkmadı gayet memnunum tavsıye ederım KANUNİ sonucta çın degıl,ama ne yalan söylıyım sans işi bırazda Dil çıkarıyorum yanı bazıları fabrıka hatasından kaynaklanan sebeblerden sorun çıkartıyo,şimdiden hayırlı olsun Bravo
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali43_5
Üye
Üye

Nereden: kütahya/simav

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial den şaşma en güzeli çok çabuk arza yapmıyor yapsada parçası bol ve garantisi en düzgün işleyen marka 100 KH 125 KT 150 RF bunlardan birini tercih edebilirsin en güzel modelleri
Başa dön
ali43_5 Çevrimdışı ali43_5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 2 yıldır zealsun 150cc prince modelini kullanıyorum birz ağır ama güzel motor bakımını yaparsan hiç bir sorun yaratmıyor umarım gönlüne göre bir motor bulabilirsin.
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durumun yoksa eğer ki cin malı olaraktan mondial 125 kt modelini tercih et dertim çok çiğerli makina arkdaşlar 30,000 i aştık tık yok makinada hayırlısı olsun
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mondial 125KT Alabilirsin inan çok sağlam motor... Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kartalizma_1903
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: balıkesir-burhaniye

MesajTarih: 10.10.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni al benimki sağlam çıktıÇok gülüyorum 4000 km de kanuni rokko.
alma diyeceğim ama o parayada japon italyan alınmaz.ben memnunum 4000 km de 3-4 far patladı sadece.çinli türk:D
Başa dön
kartalizma_1903 Çevrimdışı kartalizma_1903 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.10.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kanuni derim şuan kendimdede seyhan var 250 lik iyi gidiyoz nazar değmesin ... Bravo
kaos2007
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Bence 2.el alabilirsin.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar ,
Bende acemiyim ,senin gibi çok araştırdım.Çin mallarının 0'larinda bile sorun çıktığını servis servis dolaştığını internetteki hemen hemen her formda okudum.Bu nedenle de bende senin dediğin fiyatlara 2. el'lere yöneldim...
Temiz bir 2.el bulursan fazla sorunun olmaz...
Bunun nedenleri ;
Madem 0 larında sorun çıkıyor ve acemiyim...bunlara uğraşacak tecrübem ve vaktim yok
3500-4000 km. de temiz bir 2. el bulabilrsem ...
- Benden önceki motorun sahibi bunlarla uğraşmış ve çözümlemiştirki 3500-4000 km . yolu bozuk bir motorla yapacak hali yok.Mutlaka çözümlemiştir.
- Maddi olarak 0 aldığın motorun bayiden çıkarttığın anda fiyatı düşmekte ,çin motorlarında bu km. lerde bu fiyat yarı yarıya düşmekte.
- Servis olayına gelince çin motorlarının hemen hepsinin parçaları birbirine uyumlu sonuçta Çinde 5-6 fabrikadan çıkıyor hepsi.... Servis /Yedek parça olayına pek takma ....Hemen hepsi bakıyor...
- Temizini bulmak için , 2. el alacağın motoru mutlaka bilen birine göstermen gerekiyor...Çözümlenemeyen bir sorunu var ise ortaya çıkar ...

- Ayrıca bir kaç başka markaların servisleri ile konuşmam sonrasında ( Servislerin çoğu aşağıdaki sebeplerden dolayı büyük markalara geçiyormuş, ama Çin mallarına da servis vereceklermiş...yani gelecek seneden itibaren tüm çinlilere aynı muamele yapılabilir aynı katogoriye sokulabiler ...Gülümsüyorum))) )
(Kota ,evrak,yaygın servis ağı kotası konacakmış )
(Piyasanın doymuş ,ufak CC kullananların çoğu büyük motorlara geçmek istiyor ama çinliler bu talebi karşılayamıyormuş,ve bayiler müşterilerini geri çeviriyorlarmış , bu nedenle büyük CC motor satan tanınmış firmalar ile anlaşacaklarmış . Büyük CC ye geçmek isteyenler Ufak CC motorlarını satıyorlarmış ve bunun sonucunda 2.el Çin malları uzun süre piyasayı götürürmüş....)

Bu sebeplerden dolayı ,

Hangi çin malı yerine bence model / Motor vs. sebeplerden beğendiğin çin malını almanı tavsiye ederim..Hiç olmazsa beğendiğin ,zevkine uygun bir modele binersin....

Ben 0 mondial 125 KT alacaktım sipariş vermeye gitmeden önce internetten 2. ellere baktım ve karar değiştirdim.... şu anda yarı fiyatına 2006 model - 6500 km. de Zeulsun 150-19 Cruser modeli var...Gerçekten memnun oldum... Her bakımı yapılmış, masrafını /sorunlarını benden önceki sahibi çözmüş... Servisi bizim oralarda yok ama Çelik Motor servisine götürdüm Vites Kolunda benden dolayı sorun yaşadım hemen yaptılar, ayrıca yapabilecek 3 tane başka markanın servisini daha buldum...Sadece bayramdan sonra genel bakıma götüreceğim bunlardan birine ...

( Forumlarda okuduğum kadarı bakımlı olan çin motorları ile uzun yol yapanlar da var...kimse yolda kalmamış...Sana zaten bakımlı gelecek bundan sonrası sana kalmış )

Saygılar...
Başa dön
kaos2007 Çevrimdışı kaos2007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
activa
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.10.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çinler arasında en iyileri cross lar fazla döküntüsü olmuyor çünkü dökülecek biyerleri fazla yok Gülümsüyorum bende zealsun cross wardı turuncu üzerinde 6 yazanlardan vidaların aralarını lastık contalarla beslediğin zaman ne ses yapıyor ne de civataları döküyor.taş gibi motordu bide ben bu motoru 600f den sonra aldım çok zewkli bi motordu o modellerden kaldıysa bi bak derrim Bravo
poorfect
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sessizligin bozuldugu yer

MesajTarih: 11.10.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1500-1600 liraya çin motoru da bulmak zor. Scooter dersen o başka. Az daha bekle, önümüz kış. Bu arada para biriktir, git en kötüsünden bir ikinci el bile olsa Honda CGL125 falan bul. Sıfırı da makul bir fiyatta. Çok rahat edersin. Çinlilerden kazık yemiş biri olarak sana bunu söyleyeyim. Zevki işkenceye dönüştürme. Aslında tüm çinliler bozuk veya kötü değil. Ama piyango gibi bir risk taşıyor.
Allah sağlam sağlam motorlar nasip etsin. Kazasız belasız ve dahi arızasız olsun şimdiden.
Başa dön
poorfect Çevrimdışı poorfect Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal