Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek

arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 05:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet pilanlanmış bir kaza
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 10.10.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heloffanicefela, haklısın sucu ne olursa olsun insanların yasamaya hakları var yasayıp cezalarını cekmelerı daha dogru bence bu şekılde zaten onu cekecegı cezasından kurtarmaya çalışmıslar.ölum onun ıcın ceza deıl kurtulusdur eger uyusturucu kacakcısıysa....
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.10.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya tamamda bu yawaşlatılmış sanki o hızla vurup okadar nasıl dagıtıyor motoru
Başa dön
akkaya105 Çevrimdışı akkaya105 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ifoba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: içel

MesajTarih: 10.10.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim polisimiz ülkemizde böyle bir yakalama operasyonu yapsa ne olur acaba?
Başa dön
ifoba Çevrimdışı ifoba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kartalizma_1903
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: balıkesir-burhaniye

MesajTarih: 10.10.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silahla vursanıza be güzelim motoru parçaladılar.zaten bu adam ölmüştür kötü düştü
Başa dön
kartalizma_1903 Çevrimdışı kartalizma_1903 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar polinik yaratmayın bu sadece bilinçli yapılan bişe motorsiklet kazası ve sonrası olayların gelişmesi...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
heloffanicefela
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.10.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kartalizma_1903, aynen abi adamı indiriyosunda motordan ne istiyorsun dimi abi:) bide türkiyede böyle bir operasyon olsa neler olur neler,ama adam ölmedi ise iyi Ağlıyorum
Başa dön
heloffanicefela Çevrimdışı heloffanicefela Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 10.10.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ölen hırsıa Allah'tan rahmet diliyorum..Allah yakınlarına sabır versin...

Nasılım Dil çıkarıyorum Delirdim Dans

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.10.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az bile yaptılar.!!.ben tvde ızlemıştım bu olayı..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.10.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2003 r6 mı o....
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 10.10.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre oğlm ortada kaza var sen motorun modelini soruyon oruçtan herhalde baba bu sorular dikkatin farklı yerlere gidiyo paso Delirdim Delirdim
Başa dön
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.10.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, emre bu fark burada Çok gülüyorum tititititititiiii...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu polisler böyle ya trdekiler yine iyi amerikada kacan arabaya kac tane polis arabası carpıyo adam öldümü kaldımı umurlarında degil valla
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 10.10.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iide biraz daha yumuşak bi şekilde alabilirlerdi adamı..
adam darmadağın oldu bee... ya motora ne demeli... yazık... bi arkadaşımla beraber izledik motorsuz motorculardan motora çok üzüldü adam suçlu tamam az yaptılar ama motorun ne kabahatı var diye ağladı yaaa... Çok gülüyorum
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 10.10.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu video en az bir milyon kez verildi.... Sinirlendim bmwf800s, dediği gibi olay farnsada geçiyo ve bu arkadaş o an kokainden uçuyor......esasen dışarı çıkma görüntülerinde kaçmak için motor istediği ve kaçak için kendi arkadaşları ile anlaştığı dakkalar..sonrası zaten videodan anlaşıldığı gibi...dikkat lütfen dikkak..artık yanı videoları ve konuları ısıtıp ısıtıp sunmayalım.... Sinirlendim Sinirlendim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal