arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama emin olun çok mutluyum çünkü yapılan şeyler çok gzl bundan sonraki yardım çalışmalarında maddi manevi elimden ne gelirse yapmaya çalışıcam yüreğinize sağlık.
Tarih: 03.10.2007 - 22:31 Mesaj konusu:
emeği geçen herkese teşekkürler.
gece gündüz takip ediyorum formu ama böyle bişey yapılacagını okumadım.
bireysel yapılan faaliyetler mi bunlar.
biz üyeler hepberaber bi projeye imza atsak diyorum _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 712 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 03.10.2007 - 22:41 Mesaj konusu:
bu topik ya bayat haber ?yada foto makinasının zamanı bozuk _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3567 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 03.10.2007 - 23:49 Mesaj konusu:
theplayrabbit,o heyecandan makinenin tarihini ayarlamaya fırsatım olmadı,hatta aklıma bile gelmedi yani...evet ayın 19'da gerçekleştirdiğimiz yeni bi etkinlik,herkesin bakış açısı farklı tabi,odaklanan yerde öyle..
_____ReBuilder, açıklaman için teşekkürler... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
abi öğrenci olduğum zamanlar okuluma motorlarla gelseydinin en çok ben sevinirdimmm uzun süredirr motora ilgim var ( 3 yaşından beri )
babamda motorcuydu jawa 350 ile tek teker görüntüleri var amma bana motor aldırmıyo oda 4 tekere geçtiii _________________
Tarih: 19.11.2007 - 03:20 Mesaj konusu:
seker_portakali, sizleri tebrik ederim gercekten cok duygulandim bundan sonra böyle güzel organizasyonlara bende maddi manevi katilmak isterim özellikle cocuklarimiz icin. Sizi alkisliyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız