Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlgilenenlere CBR 125R Full Test

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlgilenenlere CBR 125R Full Test

İlgilenenlere CBR 125R Full Test
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 10.10.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke alıntı yaptığını da yazsaydın çünkü bu test arızalıadam diye bi sitede vardı yanlış hatırlamıyorsam çok eski daha cbr 125 in ilk çıktığı zamanlar. eğer yanlış hatırlıyorsam pardon. ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 11.10.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yazı harikaymışş yaşadıkların ama cbr125den bu kadar beklemiyodummm
iimiş ama birazda geniş olsa sanki cadının süpürgesindemişşim gibi Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

..
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 15.01.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk 750-1000 km ye kadar fazla hırpalama sonra 5000 km ye kadar motoru açabilirsin basbasabildiğin kadar... Bravo
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 30.04.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tatlı kullanımda 145 gördüm

Son Mesajdan 27 saniye:

bu arada artcıyla
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

cbf 250 lerle sakın aynı kategoriye koymayın. Tozunuzu yutuyor. Ben 3 4 kez denedim. Canları çıktı

burda yanılgın var biraz küçük atta civcilerde yesin
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.04.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uYuSs, ben nası oldu bu topıcı gormedım yaw allah allaaaaaaahhhhh neyse arkadasım bıraz gec olsada hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı sana ve kardesıne nasıp etsın... Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

EROLL88, sen once altındakı acayıp alete bak dengesız gelmısın burda CBR a laf atıyon... Delirdim

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

bu arada arkadaslar sımdı okudum herkes CBR da yaptıgı hızı soyluyo galıba bende rampa asagı 160 gordum hatta hep goruyorum... Delirdim
duz yoldada 145_150 arası goruyorum tabı zorlamak gerekıyo sonucta 125cc Çok gülüyorum Bravo
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.04.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için tşk. repsol işte anlatmaya gerek yok güzel makina 125de buferformans süper. Birde aprillanın duydum gerçi daha bir performanslı bahsettiler ondan.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CSAYAR, aprılıa baya bı performanslı kalıyo CBR a gore zaten 2zamanlıyla 4 zamanlıyı aynı sınıfa koyamayız... Çok gülüyorum
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 30.04.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bısıkletlerle ugrasmayın bu kadar alın bı 600 f kurtulunun OK
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVIL88, sende yenımı dustun senın altındakı o acayıpo alet varya CBR ın debrıyaj kolu bıle olamaz bılıyosun dımı... Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bak motorsıklet sınıfına degıl bısıklet sınıfına bıle sokmuyorum o sekılsız aletı cım bıcme makınasının evrım gecırmısı galıba... Çok gülüyorum
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 01.05.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, cıbır neden dıyo herkez o zaman senın makınana Beğenmedim sanırım cuvalladın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 3 saat 1 dakika sonra eklendi:

ben cuvallamam arkadsım ben her zaman gecıyorum cbr 125 sı yollda Delirdim Delirdim Delirdim
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 01.05.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanki bu yazıyı başka bir sitede okudum...
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 01.05.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR125R Bravo

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVIL88, nerdesın bılmıyorum ama bak ızmırde 1 tane o sendekı acayıp aletten var tokatlaya tokatlaya bıktım artık gel senıde bı tokatlayayımda aklın basına gelsın... Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal