Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TSK MEHMETÇİK VAKFI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TSK MEHMETÇİK VAKFI
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 14.10.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, o kötülediğin ordu sayesinde bu mesajı yazabiliyorsun bunu unutma.
Türk Silahlı Kuvvetlerine düşman birsürü dış güç varken kendi içimizden de bunlara destek verenleri görünce çok üzülüyorum.
sen ali diboları,ihalelere fesat karıştıranları,akrabalarını,çocuklarını zengin edenlerin kim olduğunu bir düşün istersen.
motormania, böylesine faydalı bir başlık açtığından ötürü çok teşekkürler.her ay olmazsa bile harçlıklarımı biriktirip bağış yapacağım v eyerine ulaşacağından eminim.
ayrıca bu başlığın motordelisigenelde olmasını çok isterdim.misafirlerde görmüş olurdu ve motordelisinde nasıl vatansever üyelerin olduğunu görürdü.
çok teşekkürler
twister1990 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
wn850
Üye
Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Edit yapıldı gereksiz seviye düşürdügü için arkadaşın üyeligi donduracaktır....

Web Team 000
Başa dön
wn850 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 14.10.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konunun genel bölümünde olmasını ve herkesin görmesini isterdim. Ama vip bölümüne taşınmış. 600RR kaç basar ZX6'mı iyidir DL1000'mi tarzında bir başlık açıldığında daha çok dikkat çekiyor. Mahalle karılarının kavgaları gibi tartışmalar dah çok dikkat çekiyor ama hepimizi ilgilendiren konular kimseyi ilgilendirmiyor. Sonuç olarak burası ortak hobimizi paylaştığımız bir site diyenler olacaktır. Ortak hobimizi paylaştığımız bir site bile olsa bu başlıkta söz konusu olan MEHMETÇİKLERDİR. Hepimizin bir yakını mutlaka askerdir. Daha fazla ilgi gösterilmesini isterdim ama istediğim olmadı. İlgilenen arkadaşlara sonsu teşekkürlerimi sunarım. Birazönce kuzenimle konuştum geçenlerde şehit olan askerlerden bazılarının cenazelerini olay yerinden geldikten sonra sırtında taşımış. Bu yaşadığından dolayıda psikolojisi darmadağın olmuş durumda. Bilemiyorum ilgi gösterilmesi gerektiğine inanıyorum. Konunun başındada yazmıştım daha çok şey söylemek isterdim ama yazıya dökemiyorum. Moralim sıfır.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 14.10.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, duyarlılığına teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: maltepe/İstanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forum gerekli yerine taşınmış ve sabit yapılmıştır....
mezar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok anlamlı bi topic Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
sessizz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asphaltkowboy
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 21:25    Mesaj konusu: ...adı mehmetçik vakfı ama ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...bende bir güneydoğu gazisi olarak deliemine katılıyorum.bu vakıf mehmetçik adını kullanarak yardımsever ,vicdanlı , aziz türk milletinin duyguları vede paralarının sömürüldüğü bir emekli generaller şirketi gibi yönetiliyor ,toplanan paraların yerini gerçekten bulacağına inancım olsa çok sevdiğim motorumu satar parasını bağışlarım .ama maalesef...bu vesileyle güzel vatanımız için şehit düşen tüm askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum.gazilerimizede Allahtan acil şifalar diliyorum.vatanıma canım feda, NE mutlu türküm DİYENE...
Başa dön
asphaltkowboy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 14.10.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Biz ailecek her bayramda Vakfa para yardımı yapıyoruz... kurban bayramında ise kurban kesmeyip parasını yine vakfa bağışlıyoruz...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kardeşim yaptığınız bu daranış inan bana kurban kesmekten daha büyük sevaptır. helal olsun size keşke herkes sizin gibi düşünse.

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 15.10.2007 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania Allah onlardan ve senden razı olsun onlar sayesinde sıcak yatağımızda yatıyoruz
Başa dön
ozeltolga Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 15.10.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sarpedon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 15.10.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ülkenin hala ayakta kalmış en güvenilir kurumu Genelkurmayı ve Yüce Ordusudur tabiki içlerinde kötü niyetli , yakışmayan insanlar vardır ama herşeye rağmen Ordumuz tek dayanağımızdır bunu babası,dedesi 3 kuşak Ordu mensubu ve kendiside Diyarbakır / Hani'de askerlik yapmış biri olarak söylüyorum.
edii
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir çalışma için teşekkürler, bu konuda bız de ufak ta olsa katkıda bulunuyoruz ve bulunmaya devam edecegız , haberdar olmayanları boyle bılınçlendırecegız, tekrar tesekkurler MOTORMANIA arkadasım, uyuyanları bır kez daha uyandırdıgın , bilmeyenleri bilgilendirdiğin için
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 01.02.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugüne kadar mehmetçik sayesinde hür özgür ve namuslu yaşadık,çürük elmalar heryerde vardır bu dünyanın kuralı ama mehmetçiğin içindede var denilenler kayda değecek kadar olsalardı askerimiz bu kadar başarılı olamazdı değilmi.Allah ordumuza zeval vermesin yoksa birçoğumuzun ingiliz,fransız,amerikalı gibi ekstra kardeşleri olabilir... Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye