Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTOASİST CARD 15 martta tüm motorsikletlilerin hizmetinde

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTOASİST CARD 15 martta tüm motorsikletlilerin hizmetinde
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede her motorcuya lazım bu karttan.almak lazım. Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 08.07.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen almak lagzımm
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

internetten satışları tükendimiki bunun yaa??? bitti diyodu ben baktığımda.ç..bayilere baktım izmir yoktu hep istanbul vardı...nasıl yaparızki bunu???

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum OK
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TT_BOY
Üye
Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 31.08.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi bu kadar açıklamaya herhalde bir fiyat söylersin değilmi bir de bu karata nasıl sahip olacağız
Başa dön
TT_BOY Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
elbatu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 14.10.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olayin maddi kismini aciklarsaniz ...lütfen iyide birçok şey beleş olamaz diimi
Başa dön
elbatu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
shadow35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 12:07    Mesaj konusu: motosiklet yardım hizmeti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nereden temin edeceğiz?
kaça? Motordelisi
Başa dön
shadow35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
teknisyen07
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 01.11.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar güzel birşeymiş evet ama şimdi her bayide olacak diyor acaba dogrumu ki siz ce Dans
Başa dön
teknisyen07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 22.11.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi sistem umarız orada vadedilen tüm hizmetler eksiksizce alıcıya sunulur genelde insanların parasını aldıktan sonra bu tarz vaatlerde bulunanlar genelde yalan oluyolar... Beğenmedim
Başa dön
ZX-6R-EGE Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorkolik
Sponsor

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.11.2007 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hizmetin yıllık ücreti sadece 49 ytl dir ürünü www.motorkolik.com sitesinden online alabilirsiniz teşekkürler
Başa dön
motorkolik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eser05
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: amasya

MesajTarih: 05.12.2007 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kartı fuar harici nerelerden alıyoruz bilgi verirmisiniz
Motordelisi
Başa dön
eser05 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
posedon35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo güzeeeeeelllllll
Başa dön
posedon35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 05.12.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorkolik sigorta ruhsat sahibini üzerine yapilir demissiniz.
Benim Size sorum bu sartlar altinda ben mi sigortaliyim? yoksa ruhsati bana ait olan motosikletimin trafik numarasi mi?
Bundan Size sormak istedigim eger ben sigortali isem arkadasimin motosikletiyle yolda kaldigimda da yardim isteyebilir miyim?
ya da kendi motosikletimi arkadasima verdigimde acil durumda sürücü farkli ama sigortalanan motosiklet ayni...
Bu noktada da bizi aydinlatabilir misiniz?
simdiden tskler.
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorkolik
Sponsor

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.12.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.motorkolik.com
adresinden online alabilirsiniz, kızıltoprak motoek, kızıltoprak ali esengül, kızıltoprak motomax mağazalarından temin edebilirsiniz, cihangir ata v moto, adapazarı özcan karakuş, feyizoğlu istanbul

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

biz hizmeti motorsiklete veriyoruz ama kart ruhsat sahibinin ismine yapıyıyor yani motorsikleti kim kullanırsa kullansın yardımı alabilir
kart sadece tanımlandığı motorsiklette gecerlidir
Başa dön
motorkolik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
batili_kral
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: corlu

MesajTarih: 06.12.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
Başa dön
batili_kral Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye