Tarih: 14.10.2007 - 22:35 Mesaj konusu: kanaL TÜRKÜN BÜYÜK KAMPANYASı
herşey VATAN içİN Bütün ASKERLERİmize doğuda çarpışan , şehit düşen tüm SİLAHLI KUVETTLER mensubuna arkalarında olduğumuzu göstermeliyiz.
BAĞIŞ İÇİN:
Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
Vodafone kullanıcıları, 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
HABERTÜRK ve Milli Takım işbirliği ile düzenlenen Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyasına Turkcell, Digitürk ve İddaa 150 bin YTL ile katıldı.
Milli Takım Teknik Direktörü Fatik Terim, Habertürk TV Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası özel yayınında, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un mesajını iletti. Haluk Ulusoy kampanyaya TFF adına 1 milyon YTL
Spor yazarı Ömer Üründül HABERTÜRK canlı yayınında Üründül ailesi adına kampanyaya 30 bin YTL ile destek vereceğini açıkladı.
İşadamı Selahhattin Beyazıt: "İnşallah gurur verici şekilde bu işi neticelendireceğiz. Ben de bu kampanyaya 1 milyon dolar katkı sağlayacağım
TOBB'DAN 5 MİLYON YTL _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
En son mdonurr tarafından 15.10.2007 - 00:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 03, 2006 Mesajlar: 311 Nereden: Istanbul/Kozyatağı
Tarih: 14.10.2007 - 22:45 Mesaj konusu:
yamaha_onur, Uyardığın için teşekkürler dostum SMS ile bağışta bulunabiliyor TURKCELL liler DESTEK yazıp 5610'a gönderebiliriz ben yaptım arkadaşlar.. _________________ İmam gazlarsa cemaat yanlar
Tarih: 14.10.2007 - 22:52 Mesaj konusu:
Arkadaşlar cok duygulandım CEM YILMAZ 250.000 ytl yardım yaptı. grçekten cok duygulandım seda sayan , gülben ergen , metin şentürk... Herkez yardım kampanyasına destek veriyor _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5503 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 14.10.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
yamaha_onur, sağol kardeşim, her iki hattımdanda SMS yolladım hemen _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız