Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Azrail ikinci kez randevusuna geç kaldı :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Azrail ikinci kez randevusuna geç kaldı :))

Azrail ikinci kez randevusuna geç kaldı :))
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 15.10.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi başlığı görmüştüm ama yeni girdim bu ne ya
geçmiş olsun abi Allah korumuş ve her zaman korusunda inş.. hepimizi
inş daha böle bişe olmmaz ya üzülmeyizde
hemde sadece olay bittiğinde Allah dememeli yola çıkarkende ateşlemedede demeli, birde dilenci duasından deil kendi duamızdan umut bekleyelim
inş daha böyle şeyler yaşamayızzz tekrar geçmiş olsun abi

En son speedy_rider tarafından 15.10.2007 - 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
speedy_rider Çevrimdışı speedy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 15.10.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi geçmiş olsun allah korumuş Üzgünüm
my_yasin85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 15.10.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Gülümsüyorum
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 15.10.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badscream, bıdaha yasamaman dıleklerımle yasamamamız dıleklerımle

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah korumuş resmen başka bişi demem.....
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet byük geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine kavusturmus Allahtan sizde bir sey yok o sevindirici
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badscream, Çok büyük geçmiş olsun Şok oldum Şok oldum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ve ders olsun bi daha sürat yapmadan önce daha dikkati olursun artık

birde gercekten arkanda biri olduğu zaman sürat yapmasan daha sağlıklı olur allah korusun hesabı zor olur yanlış anlama
masmasmas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun
bu arada tebrik ediyorum o anki soğukkanlılığından ötürü paniklemiş olsaydın şu an aramızda olmazdın
tekrar geçmiş olsun
Başa dön
masmasmas Çevrimdışı masmasmas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Funky
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun wallahi. olayı anlatmadan koysan resimleri direk 10 takla atmıştır üstündeki derdim..yicek ekmeğin verecek ara gazın varmış daha:Pp
Başa dön
Funky Çevrimdışı Funky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun.İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir olayı.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.10.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 16.10.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun birader allah bize bazen böle anlar yaşatıyor.

Ben bunu şey diye algılıyorum. Yapmamamız gereken şeyleri bazı sevdiği kullarına önceden gösterirmiş bi ders verirmiş o verdiği dersten ders alanlar. Kendilerinin allahın sevdiği kulu olduğuna inanırlar. Ve gerçektende öyledirler. Tamamen kendş görüşümdür.

Bol şans.
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 16.10.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ALLAH korumuş.
o film şeridi olayı benimde başıma 16 yaşında 140la spin atmak üzere iken aracı toplamam ve ucuz atlatmam olayında oldu !!! Üzgünüm Bu film şeridi olayı gerçek sanırım o anda beyin aşırı yoğunşıyomu ne herşeyi görüyonuz olay 2 snde geçiyo bitiyo ama film mübarek uzun metrajlı ya
ALLAh korusun.
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal