abi başlığı görmüştüm ama yeni girdim bu ne ya
geçmiş olsun abi Allah korumuş ve her zaman korusunda inş.. hepimizi
inş daha böle bişe olmmaz ya üzülmeyizde
hemde sadece olay bittiğinde Allah dememeli yola çıkarkende ateşlemedede demeli, birde dilenci duasından deil kendi duamızdan umut bekleyelim
inş daha böyle şeyler yaşamayızzz tekrar geçmiş olsun abi _________________
En son speedy_rider tarafından 15.10.2007 - 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
geçmiş olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
geçmiş olsun birader allah bize bazen böle anlar yaşatıyor.
Ben bunu şey diye algılıyorum. Yapmamamız gereken şeyleri bazı sevdiği kullarına önceden gösterirmiş bi ders verirmiş o verdiği dersten ders alanlar. Kendilerinin allahın sevdiği kulu olduğuna inanırlar. Ve gerçektende öyledirler. Tamamen kendş görüşümdür.
Bol şans. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 16.10.2007 - 00:56 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun ALLAH korumuş.
o film şeridi olayı benimde başıma 16 yaşında 140la spin atmak üzere iken aracı toplamam ve ucuz atlatmam olayında oldu !!! Bu film şeridi olayı gerçek sanırım o anda beyin aşırı yoğunşıyomu ne herşeyi görüyonuz olay 2 snde geçiyo bitiyo ama film mübarek uzun metrajlı ya
ALLAh korusun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız