Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.10.2007 - 13:42 Mesaj konusu:
demekki iğrenc modeller sadece seri üretimde olmuyormuş!! 2008de cidden estetik makina yok yahu GP bile sapıttı. bu arada rossi grenaj renklerinden çok TAKIMINI değiştirse çok daha rahat edicek!!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
tek yarışlık bir uygulama diye düsünüyorum
yeni sponsor FİAT buyuzden bence tek yarışlık bi olay olduğunu sanmıyorum dostum. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 12.10.2007 - 15:26 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, Rossi Bunu her dönem yapıyor.Repsol Honda'da yarışıyorkende yapardı her sezon.Amerika'da ki yarışlarda ve İspanya'nın Jerez pistinde yapıyor genelde.Bu sponsorlarla anlaşmalı bir olay.Jerez'de her sezon 2 yarış yapılıyor.Birinde saat yönüne,öbüründe saat yönünün tersine yarışıyorlar _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Yamaha'nın kuruluş yıl dönümü için yapılan dizayn ama fiat'ın modifikasyon şirketi olan abarth da bir şekilde reklamını yapmış. Benim kafama takılan, bu yarışta kullanılacak temayı yarışseverlere bırakmışlardı ve bunun için bir site açarak hazırlanan temaları oylamaya almışlardı. Harika temalar vardı, bu gerçekten iğrenç olmuş. Şuraya resim eklemeyi bilseydim de bir iki tanesini gösterseydim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız