Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi'nin motorunun renkleri değişti!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi'nin motorunun renkleri değişti!

Rossi'nin motorunun renkleri değişti!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek yarışlık bir uygulama diye düsünüyorum
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 12.10.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abarth amblemi cok yakısmıs Bravo
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.10.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demekki iğrenc modeller sadece seri üretimde olmuyormuş!! Çok gülüyorum 2008de cidden estetik makina yok yahu GP bile sapıttı. bu arada rossi grenaj renklerinden çok TAKIMINI değiştirse çok daha rahat edicek!! Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

tek yarışlık bir uygulama diye düsünüyorum

yeni sponsor FİAT buyuzden bence tek yarışlık bi olay olduğunu sanmıyorum dostum.
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sezonun basından beri Fiat sponsor degil mi zaten abi
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 12.10.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Rossi Bunu her dönem yapıyor.Repsol Honda'da yarışıyorkende yapardı her sezon.Amerika'da ki yarışlarda ve İspanya'nın Jerez pistinde yapıyor genelde.Bu sponsorlarla anlaşmalı bir olay.Jerez'de her sezon 2 yarış yapılıyor.Birinde saat yönüne,öbüründe saat yönünün tersine yarışıyorlar Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Congo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 12.10.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedy_rider demiş ki:
bööö doctor felande yazsaydı bale Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yazıyor zaten =)
Başa dön
Congo Çevrimdışı Congo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 12.10.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmamaış
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha'nın kuruluş yıl dönümü için yapılan dizayn ama fiat'ın modifikasyon şirketi olan abarth da bir şekilde reklamını yapmış. Benim kafama takılan, bu yarışta kullanılacak temayı yarışseverlere bırakmışlardı ve bunun için bir site açarak hazırlanan temaları oylamaya almışlardı. Harika temalar vardı, bu gerçekten iğrenç olmuş. Şuraya resim eklemeyi bilseydim de bir iki tanesini gösterseydim.
Başa dön
tamada Çevrimdışı tamada Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 14.10.2007 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Iııyyy berbat bişey yaa Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paradox35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskisi daha güseldi paylaşım için saol
Başa dön
paradox35 Çevrimdışı paradox35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spormotosiklet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 16.10.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu arbarth tofaşın miriefori modelndki marka değilmiydi..

adam italyalı sponsoruda italyalı imaj yav...
benim kadar olmasada
Başa dön
spormotosiklet Çevrimdışı spormotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 16.10.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olmamış! Yeni sponsorlar kıyak

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.10.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede hiç hoş olmamıs

En son zxrhalit tarafından 16.10.2007 - 12:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışmamış...olmadı Rossi Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ttutkum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.10.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet iğrenç olmuş. basite almışşş
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal