Bisiklete ilk binenlerde de vardır direksiyonu çevirememe hastalığı.Baktığın yere gidersin teorisini doğrulamak istercesine hep gitmek istemedikleri yere bakarlar ve gidip oraya çarparlar :-D :-D _________________ YAMAHA FZ6 FAZER '04
...:::FAZER'IM BENIM CANIM CIGERIM:::...
güzel bi wuruşmuş doğrusu bunu hani telewizyonlarda warya komik olayları gösteriyolar oraya göndersen ii para alırsın walla neyse öğrenirsin daha :oops:
FazerMan, nereden buluyosun böyle komik tajik videoları _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Kayıt: Jan 27, 2005 Mesajlar: 374 Nereden: istanbul/Ataköy
Tarih: 22.02.2005 - 01:18 Mesaj konusu:
ya bu kadar mı olur ya
adam odaklanmış gidiyo heyecanlanıncada gaza basıyo :md: aman aman... _________________ Adrenalin tutkunun kamçısıdır.
Bizler tutkularımızın birer parçasız.(S.Freud)
ilk motor kullandığımda; motorun sol tarafına geçtim, binmeden motoru çalıştırdım, binmeye çalışırkende heyecandan olsa gerek, sağ elle gaza asıldım ve bi süre motorla birlikte koşmak zorunda kaldım ondan sonra tam birhafta bana motoru göstermediler bile. utancımdan bu olayı kimseye anlatamamıştım ama bu daha beter be
Abi binsin adam motora bisey demiyorum da ilk kez motora binecen ne isin var öyle büyük bir makinede (yani büyük gibi görünüyor) _________________ Bize kafa tutacaklara önce tarihimize bakmalaryny tavsiye ederiz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız