Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda shadow güçsüzmü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda shadow güçsüzmü

honda shadow güçsüzmü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 00:12    Mesaj konusu: honda shadow güçsüzmü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar honda shadow diğer markalardaki rakiplerine göre çok mu güçsüz?birde motor olrak nasıldır?
Başa dön
stuntman Çevrimdışı stuntman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.07.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öle bişey yok dostum çoğunu yer kendi segmentindeki suzuki volusia dışında ok ? Göz kırpıyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana dedilerki motorgücü azmış eski teknolji ve diğer markalardaki rakipleri beygir olarak üstünmüş
Başa dön
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 21.07.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar atı joker koşturur motoruda aynıdır sen yeterki sıkmasını gazlamasını bil unutma güç motorda degil senin elinde Delirdim Bravo
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 21.07.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stuntman, Shadow'u neyle kıyaslayarak gücü az dediler sana acaba.
Yani 750 cc bir race ile falan kıyaslamışlarsa az tabiki, sonuçta Shadow bir Cruıserdir ve 750 lik bir cruıserden beklenenleri verir .
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar suzukinin kawasakinin ve yamahanın Cruıserlarıyla karşılşınca hantal dediler .bende almak istiyodum bunu duyunca sizlerede sormak istedim
Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 21.07.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu dördü arasında seçim yapacaksan, Suzuki Volusıa'yı tavsiye ederim.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda fiyat bakımından çok cazip 12750 diyolar
Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 21.07.2007 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 ay önce balıkesir honda pekcanlarda ellerinde kalan 2006 model shadow750 leri 12000 ytl ye sattılar.hala var mı bilmiyorum.Sadece siyah renk vardı. Zaten cruiserların en asil rengi değilmidir o Gülümsüyorum
Haa güç konusuna gelince emsalleri arasında birkaç hp lik fark hiç önemli değildir.onun gürültüsü ve torku zaten adamı başka dünyalara taşır
haa unutmadan söyleyim kawa VN800'ü de düşün bence o da gayet iyi bir makine

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Bu arada riko abi (abi diyorum sanırım yaşınız büyük benden) ben sizi çok sevim yaa.forumlarda yorumlarınızı okuyorum da tam olgun bir beyefendi choppercısınız bence.Keşke istanbulda olsaydım da altım da bir de vulcan800 beraber boğaz turu falan ne zevkli olurdu.kader naaapalım başka bahara Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 21.07.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hantal olsa ne olur aslında öyle bişey yok ama yanii!! o bir gezi keyif makinasıdır birisi 100km ye 5 sn de çıkar dieri 5.4sn de bu aradaki fark seni çok ilgilendiriyorsa ozman racing al!!3sn altında 100görürüsün!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 21.07.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
ozman racing al!!3sn altında 100görürüsün!

tabi kaldırabilirse Çok gülüyorum

En son Henry tarafından 21.07.2007 - 01:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKAYVAZ
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 seneye yakın Shadow kullanıyorum. Bahsedilen diğer markaların motorlarını kullanmadım. Ama bu tarz bir motora biniyorsan bence güç olayından çok alacağın motoru beğenerek binmek olmalıdır. Netice itibari ile cruıserlar arasında yarış yapılmıyor. Kendi fikrim güçten çok göz zevkine hitap eden bir motoru alman. Tabiki bu konuda fiyatta önemli. Bahsettiğin fiyata "0" bulabiliyorsan bence kaçırma derim.

Ayrıca cruiserlarda siyah renkten ziyade diğer renkler benim daha çok hoşuma gidiyor. Toz göstermiyorlar. Zten temizlemek dert birde toz gösteren bir renk seçmek zaten zor olan bir işi daha da zorlaştırır. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
CENKAYVAZ Çevrimdışı CENKAYVAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten o-100 le bir derdim yok z750s im var .hızla alakalı bir sorunum yok .bundan sonra versys alım dedim fazla tutanda olmadı çok para vermeden başka motora geçim derdindeyim .zaten z750s le kıyaslamıcam alıcağım motoru .
Başa dön
rockydrummer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla shadow vt 600 ümden aldığımdan beri gücü konusunda deli gibi memnunum Alkışlıyorum artcı bile varken çok rahat 140 un üzerine çıkabiliyor..ki gerek yok okadarda.. "hangisi daha güçlü" olarak benim anladıgım ve istediğim şey çekişinin güçsüz olmaması ve motorun kasılmadan bağırmadan gitmesi. 2 kişiyken bile bayırda herhangi bir tehlikeden kaçabilme fırsat versin yeter bana.. malum yol üzerinde birçok tehlikeden kaçarak kurtulmakta önemli..
Başa dön
rockydrummer Çevrimdışı rockydrummer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
delidolucocuk
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 17.10.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow keyif verir...bana veriyo valla.üstelik daha tık demedi.1 yıldır.Gülümsüyorum
Başa dön
delidolucocuk Çevrimdışı delidolucocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal