Ağva'dan dönerken viraja bayağı hızlı girdim yatsam karşı şeritten dönebilirdim belki ama araba gelebilir korkusu ile şarampole attım kendimi.Ufak tefek sıyrıklar ve çatlak bir sağ el ile olayı atlattım şükürler olsun.
Her tarafım fena ağırıyor 15 gün motor yok
Sevgili Cüneyt kutlu ve Ayhan abimiz ile çekim yapmaya gitmiştik yakında video'yu ekleriz herşey güzeldi ama düştüm işte eşşek kafa ne diye artistlik yaparsınki?Sonuçta altımdaki motosiklet cruiser durduramadım işte!
Peg'ler ve botum eridi resmen müthiş keyifli idi neyse bana ders oldu.
Eğer uzun süredir düşmedi iseniz düşmeye çok yakınsınız demektir dikkat!!!
İki tip motorcu vardır biri düşmüş olan diğeri düşecek olan ben birinciyi temsilen yazıyorum şu an
Saygılar. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1307 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 19.10.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
conan81,
esasında viraj kabiliyetimi arttırmak ve çekim yapmak için gitmiştik(seneye pistte dönmeyi düşünüyorum inşallah)
600rr olsaydı ne olurdu bilemiyorum ama eşşeklik ettim bana yakışmayacak bir olay dev gibi makine ne diye o hızla girdiysem? _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Tarih: 19.10.2007 - 13:31 Mesaj konusu:
leoparus, unutma düşmemiş motorcu, gerçek motorcu değildir
geçmiş olsun arkadaşım.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1307 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 19.10.2007 - 13:38 Mesaj konusu:
Max_PAYNE, sağol yeğenim
Arthas, karşı şeridi bırak oradanda 5 metrelik bankete uçtum
ama inan bir an için yolun sonu dedim buraya kadarmış. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Şile, Ağva yollarında çok anılarım vardır... birgün grup halinde ağvaya giderken arkadaşım aynı senin gibi viraja girip çıkamayacağını anlayınca, artçısına aga mecburum deyip karşı şeride ordan da tarlaya girmişti gözümün önünde
Yine birgün grup halinde şileye giderken yağmur çiselemeye başladı hafiften ben zor bela yavaşlayabildim, en arkadan gelen arkadaş bize yetişmek için hiç gaz kesmeden geliyor ben son anda aynadan gördüm, bi uçuşu vardı gözlerimin önünden gitmiyor direk ağaçta asılı kaldı yağcılar virajını bilenler vardır mutlaka çok tehlikelidir...
Çekim yapmak için size riva yolunu tavsiye edebilirim _________________ Dostluğumuz baki..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız