Ali Ensar Özgören
1991 dogumluyum ATV DELİSİYİM
daha ehliyet yok ama binip geziyoruz
yamaha 80 lik atvm var kısmet satabilirsem blaster 200 dusunuorm herkese slm dicem ama pek md yok Adana'da uzucu bi drum ama yinede
SELAMLAR _________________ Yamaha Yfm 80cc 2005 model sorunsuz 0 fiyatı 4.250 euro 2. el fiyatı 3.750 YTL (pazarlıksız)
slm millet . adanada bi md daha var.
1980 doğumluyum.2004 ten beri B ehliyetim var.
skyteam 200cc cross kullanıyorum. parkura giden dağa çıkan varsatakılsın bana. yalnızlık çekiyorum:).
bu arada2gün kısa bir zaman ama tolanabilirsek 29 ekimdekortej yapalım.tümmotorlu arkadaşlarımazhbr verip toplanalım.
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
arkdaşlar. ehliyeti B-A2 yazcaktım sadece B yazmışım . var yani A2 de )
ismimide unutmuşum:)) Gökhan Sökmen
en büyükve vazgeçlimez hobim motocross tabiki .. umarım bi gün bi freestyle sürücüsü olabilir. çok ekmek yemek lazım ama şimdilik çok yüksek olamsada uçabiliyorum:)
selamlar adana dan gursoy ben aslında sehrimizde motor binen cok ama goruyorumki katılım yok 1972 dogumluyum 12 yıldır motor binerim tum evraklarım kafadan mevcut ))) su an dl650 v-strom kullanıyorum katılımcı arkadaslar artarsa kendi aramızda da aktiviteler duzenleriz,hatta belki de sadece caddeleri deil de tum cevre mahalleri arsınlarız farınızda yolunuz da acık olsun saygılar.............
slm arkadaşlar adana md ye nasıl kayıt olurum. osmaniyede oturuyorum. ama her pazar boşum. adanaya gelebilirim gezilere katılmak istiyorum. osmaniye beni sarmıyor. 150cc. racing kullanıyorum. 2 kere çanakkaleye gidip geldim. erzinliyim. gezilerden benide haberdar ederseniz sevinirim. haberinizi bekliycem saygılar. msn: fatih17ap496@hotmail.com
slm arkadaşlar adana md ye nasıl kayıt olurum. osmaniyede oturuyorum. ama her pazar boşum. adanaya gelebilirim gezilere katılmak istiyorum. osmaniye beni sarmıyor. 650cc. racing kullanıyorum. 2 kere çanakkaleye gidip geldim. erzinliyim. gezilerden benide haberdar ederseniz sevinirim. haberinizi bekliycem saygılar. msn: fatih17ap496@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız