Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 20.10.2007 - 23:02 Mesaj konusu:
Ben daha ne diyim yaaafffff ZEYBEK TEAM'e bir yıllık malzeme çıkmış
Hepinizi öpüyor kutluyorum
Yanınızdaymışcasına keyif aldım resimlere bakarken FIRAT eline sağlık...... _________________
Tarih: 20.10.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
Eğlence gır gır., şamata ,muhabbet , yine 1 numara Tebrikler İzmir MD _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 20.10.2007 - 23:37 Mesaj konusu:
FcPro, ZEYBEK TEAM kurucusu sagol elıne ve amayıne saglıkHaYaBuSa, sızlerıde suprız bır konya gecesı ıcın beklıyoruz KONYA MD olarak MeLTeMs, sarıların meltemssss dur bakalım bu karelerle daha nekadar eylence cıkacak he he he TUM MD kalın saglıcakla HOS SOHBET ve SIKI DOSTLUK LUKLARI ICIN kardelensss ablam ve tum arkadaslarıma tesekurler DALLASBROS ahmete ozellıkle SAPKADA yakısmıs hanı
Son Mesajdan 56 saniye:
kaancoleman, senden de beklıyoruz MD ZEYBEK TEAM olarak saygılar
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
hera09, ada md olarak uggun bır punta aksamı da sızlerle olmak sterız _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 20.10.2007 - 23:50 Mesaj konusu:
Sayın Çardak,
Hani benim annem Annemsiz eğlence mi olur
Ayrıca portreler harika,lütfen İzmir güzellerini bu kadar çok çekmeyelim,nazar değecek..
Sizi eshefle kınıyorum.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
lütfen İzmir güzellerini bu kadar çok çekmeyelim,nazar değecek..
StaR, bende o kadar söyledim ama beni dinlemedi illa çekeyim diye tutturdu eeee anlıyor sanattan ben napayım _________________ MD Zeybek Team Güzel Kızı
StaR, Canım annemiz Arzu aplamız ile toplantı öncesi görüştüm.. Bu aralar çok çalışıyor.. Oda sizleri özlemiş..
Umarım sende yakında gelirsin aramıza.. Bu arada fotoğrafçı olarak pek beğenemedim fotoğrafları sen demek istediğimi anlamışsındır.. Flash kullanmaktan nefret ediyorum
Tarih: 21.10.2007 - 00:47 Mesaj konusu:
FcPro, evet biliyorum,ben de çok özledim
Ben yazın geldim ama Mordoğan taraflarındaydım.Sadece son gün annemde kalabildik.O yüzden sadece birkaç kişiyle görüşme fırsatım oldu.Bu yaz kısmet olur da gelirsek,toplantıya katılmaya çalışırız
Fotoğraf konusunda ne kadar kaliteli çekimler yaptığını herkes biliyor.Yetersiz ışığa rağmen bence gayet güzel,patlamamış fotoğraflar en azından _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız