Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine gözlerim doldu yine sebepsiz ağladım ölmek istemiyoruz lütfen MOTORLARI FARK EDİN!!!

SAYIN BAŞKANIN ELİNE SALIK...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 22.10.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
izmirli_genc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR --- ZX6r MD

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elıne saglık dostum
Başa dön
izmirli_genc Çevrimdışı izmirli_genc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

simdi bunu izliyodum bende.. şarkı zaten çok anlamlı.. her dinlediğimde görüntü olmadan bile üzülürüm.. videoyla beraber daha da üzücü.. Ağlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Daniki
Üye
Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeğinize yüreğinize sağlık lütfen bizi FARKEDİN... Sinirlendim
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin söyleyecek söz bulamıyorum düğümlendim Çoook seviyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.10.2007 - 05:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her hafta 2-3 kere izliyorum bu videoyu ve içim acıyor..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kyzylderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.10.2007 - 05:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Üzgünüm onları anmamıza vesile oldun saol hakan abi
shadow35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.11.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur içinde yatsınlar inşallah
Başa dön
shadow35 Çevrimdışı shadow35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MatraX_07
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 09.11.2007 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı paylasımın ıcın sagol
valla ıcım cız ettı mekanları cennet olsun
Başa dön
MatraX_07 Çevrimdışı MatraX_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 19.11.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum hepsine allah rahmet eylesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
young_ist
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.11.2007 - 03:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
allah geride kalanlara sabır versin Üzgünüm
Başa dön
young_ist Çevrimdışı young_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokhan89
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 23.11.2007 - 04:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoyu hazırlayan kişiye ve buraya koyan kişiye teşekkür ederim birkez daha türkiyede motorsikletlilere trafikde saygı olmadığını gördük armızdan yitirdigimiz abilerimiz ve kardeşlerimizi için allah rahmet eylesin Ağlıyorum
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.11.2007 - 04:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekanları cennet olsun Üzgünüm
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi nur içinde yatsın Üzgünüm
Başa dön
innocent Çevrimdışı innocent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 18, 19, 20  Sonraki
16. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal