Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scooter la ön kaldırma nasıl yapılıyor???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scooter la ön kaldırma nasıl yapılıyor???
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gıt adam gıbı bır makına al once cbr600f falan bak tekerı nasıl yapıcam dıyede ugrasma efendı efendı bın zaten o yetıye geldıgın zaman kendılıgınden kalkar o ön
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ZgN_
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul - Kozyatağı

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana sorarsan tek tekerin hiç bir faydası yok motorcuya.Zevktir havadır şekildir vesaire , eger ki ben motorcuyum motorada hayatıma anlam kattıgı için biniyorum diyorsan iki tekerinin yere saglam basması için çabala.Bunun yanısıra eger gidip 10.000 ytlyi sadece teker yapan bir motora sahip olmak için vereceksen boşver hiç binme sen motora.Elbette atraksiyonlarımız olacak ama bunların hepsi tecrübeyle sabit.Motor sürmeyi ögrenmek çok uzun sürmez ama motorcu olmak zaman alır.Geçen zaman içindede eger gerçekten motosiklet hayatının vazgeçilmezi olursa şuan söylediklerimi daha iyi anlarsın Göz kırpıyorum
Başa dön
_ZgN_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.10.2007 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekteker motosiklete olan hakimiyetinin,yeteneğinin ve cesaretinin göstergesidir bence.. tekteker akıl işi değil diyen arkadaşların yapmak istedikleri halde yapamadıklarına eminim.. neden diye sorarsanız racing bir motosiklete gezmek için binilmez o motosiklete adrenalin için binilir.. 80-100 ile gezeceksen git scooter al. eğer ben hız için alıyorum diyosan hız adrenalindir tekteker ise bunu doruk noktasıdır saygılarımla Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.10.2007 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 teker zoraki giderken tek teker niye ??? Allah kolaylık versin Beğenmedim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 02.10.2007 - 05:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekteker denemelerı yap ama bunu cokta kafana takma bu kadar dusersın allah muhafaza.motorun denge kurabılecegın en arka kısmına otur bıraz gaz ac motor tam gaz yemeye basladımı yanı ıvmenın en guclu oldugu anda asıl dıreksıyonu kendıne dogru kendınıde gerıye dogru cek one egılme ama sakın acele etme bak DUSERSIN.gerıye asarsan hıc bı ıse yaramaz tekrar soyluyorum bak acele etme zamanla teknıgını bı kaptınmı olur o kendılıgınden.sana kolay gelsın
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler hepınız saolun fakat bişi solucem gulmeyın lutfen
tek teker ısınde basarılı oldum 3 saatlık bır ugrasma sonunda bir 100mt lık caddeyı 40m falan tek teker gectım fakat:mondial dayanmadı 40m nin sonunca arkaya dogru gıdıcek gıbı oldum gazı bırakıp arka frene asıldım bu arada agırlıgımıda one vermıstım inişim ser oldu ve on amortısor şasi balantısı ayrıldı düşmedim ama cok kotu bı durumdu Üzgünüm

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

GOLYAT34 demiş ki:
gıt adam gıbı bır makına al once cbr600f falan bak tekerı nasıl yapıcam dıyede ugrasma efendı efendı bın zaten o yetıye geldıgın zaman kendılıgınden kalkar o ön

kardes onlarda mesele yok gaza bastınmı kalkıo ama gucsuz bır scooter la cok zor oldugu ıcın bnm hosuma gıdıyor(du..)

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

yaw bu bnm makıne 150cc 8.15 hp buna turbo falan olmazmı ki? veya baska bısıler guclendrmek ıstıorum...

Son Mesajdan 1 saat 55 dakika sonra eklendi:

http://www.youtube.com/watch?v=BwmwmpnFTBA

150 lik scooterla daa ii duman atan varmı?
Başa dön
oulcan06 şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 22.10.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yaw bu bnm makıne 150cc 8.15 hp buna turbo falan olmazmı ki?

Bişe demiyorum. MD'de gördüğüm en ilginç şeydi bu Çok gülüyorum
black Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zx12aLi demiş ki:
ne işiniz var tektekerle falan şu motora akıllı binin lütfen.
Ne gerek var bu işlere... bi kaldırcam dicen 2 ay motor kullanamıcan
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye