Tarih: 01.10.2007 - 14:49 Mesaj konusu:
gıt adam gıbı bır makına al once cbr600f falan bak tekerı nasıl yapıcam dıyede ugrasma efendı efendı bın zaten o yetıye geldıgın zaman kendılıgınden kalkar o ön _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Kayıt: Aug 02, 2007 Mesajlar: 9 Nereden: İstanbul - Kozyatağı
Tarih: 01.10.2007 - 14:56 Mesaj konusu:
Bana sorarsan tek tekerin hiç bir faydası yok motorcuya.Zevktir havadır şekildir vesaire , eger ki ben motorcuyum motorada hayatıma anlam kattıgı için biniyorum diyorsan iki tekerinin yere saglam basması için çabala.Bunun yanısıra eger gidip 10.000 ytlyi sadece teker yapan bir motora sahip olmak için vereceksen boşver hiç binme sen motora.Elbette atraksiyonlarımız olacak ama bunların hepsi tecrübeyle sabit.Motor sürmeyi ögrenmek çok uzun sürmez ama motorcu olmak zaman alır.Geçen zaman içindede eger gerçekten motosiklet hayatının vazgeçilmezi olursa şuan söylediklerimi daha iyi anlarsın
tekteker motosiklete olan hakimiyetinin,yeteneğinin ve cesaretinin göstergesidir bence.. tekteker akıl işi değil diyen arkadaşların yapmak istedikleri halde yapamadıklarına eminim.. neden diye sorarsanız racing bir motosiklete gezmek için binilmez o motosiklete adrenalin için binilir.. 80-100 ile gezeceksen git scooter al. eğer ben hız için alıyorum diyosan hız adrenalindir tekteker ise bunu doruk noktasıdır saygılarımla _________________
Tarih: 02.10.2007 - 21:42 Mesaj konusu:
beyler hepınız saolun fakat bişi solucem gulmeyın lutfen
tek teker ısınde basarılı oldum 3 saatlık bır ugrasma sonunda bir 100mt lık caddeyı 40m falan tek teker gectım fakat:mondial dayanmadı 40m nin sonunca arkaya dogru gıdıcek gıbı oldum gazı bırakıp arka frene asıldım bu arada agırlıgımıda one vermıstım inişim ser oldu ve on amortısor şasi balantısı ayrıldı düşmedim ama cok kotu bı durumdu
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
GOLYAT34 demiş ki:
gıt adam gıbı bır makına al once cbr600f falan bak tekerı nasıl yapıcam dıyede ugrasma efendı efendı bın zaten o yetıye geldıgın zaman kendılıgınden kalkar o ön
kardes onlarda mesele yok gaza bastınmı kalkıo ama gucsuz bır scooter la cok zor oldugu ıcın bnm hosuma gıdıyor(du..)
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
yaw bu bnm makıne 150cc 8.15 hp buna turbo falan olmazmı ki? veya baska bısıler guclendrmek ıstıorum...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1459 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 23.10.2007 - 15:35 Mesaj konusu:
Zx12aLi demiş ki:
ne işiniz var tektekerle falan şu motora akıllı binin lütfen.
Ne gerek var bu işlere... bi kaldırcam dicen 2 ay motor kullanamıcan _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.050 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız