Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 23.10.2007 - 20:58 Mesaj konusu:
Msn de çok yoğun bir şekilde yayılıyor bilgi vermek istedim...
Yarın Tüm Türkiyemiz ; Türk Ulusumuz siyah tercih edecekler kıyafet seçiminde...
Bilginiz olsun istedim...
Ayrıca moderatorumun yazısı çok özeldi teşekkürler...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 3555 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 24.10.2007 - 04:06 Mesaj konusu:
"Ateş düştüğü yeri yakar", Malesef RTÜK' ün vermiş olduğu karar politik sansürcü bir karardır. Eğer bizler bilgilenmezsek, nasıl birlik içinde kalabiliriz, Amerika'da ölen askerleriyle ilgili yayın yapılması yasak bilgi paylaşımı yasak ve bu yüzden arpa beyinli gelecekler yetiştiriyor. Bizde mi böyle olalım. bazı görüntüleri vermesinler ağladığımızı görüp düşmanımız sevinmesin ama tek yürek tek beden tek bayrak altındaki protestolar yayınlasın, yayınlasınlar ki dünya Türk'ün ne demek öğrensin.
Evlerinize lütfen Bayrak asın bu vatan hainlerine göstereceğiniz en basit cevap olacaktır.
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
Kimimiz şöyle demiş, kimimiz böyle demiş ama AKLIN YOLU BİR.
Şurda böyle yazmışız, Burda şöyle yazmışız gibi polemiklere gerek yok.
Yazılanlar ortada
pacman24, Yorumlarını ayrıca takip ediyoruz.
Siteye maksatlı üyeliğin var sanırım. Yetkili arkadaşlarla bunu acilen paylaşacağım.
İP No dan kimliğini tespit ettim merak etme.
eski nickin Xaeron'u Knight Yeni nickin Yogi
MD YÖNETİMİNE ve Meclistekilere ağır hitamın var. Hepimize PKK lı demişin. Hakkında Yasal işlem başlatmamı istemiyorsan PM Den ya özür dile, Ya da olacaklara katlan.
Tarih: 24.10.2007 - 18:54 Mesaj konusu:
SEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE VE TÜM TÜRKİYE YE BAŞ SAĞLIGI DİLİYORU ....................... BU OLAYLARLA BAĞLANTISI OLAN VE pkk DENİLEN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ ADİ VE ŞEREFSİZLERİ LANETLİYORUM ...........................................................................................................
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız