Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Terör ve Prim verme (me) olayları!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Terör ve Prim verme (me) olayları!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 23.10.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Msn de çok yoğun bir şekilde yayılıyor bilgi vermek istedim...

Yarın Tüm Türkiyemiz ; Türk Ulusumuz siyah tercih edecekler kıyafet seçiminde...

Bilginiz olsun istedim...

Ayrıca moderatorumun yazısı çok özeldi teşekkürler...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cengiz abi sana sonuna kadar katılıyorum kesinlikle çok doğru söylemişsin OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

şehitlerimizin ruhu şad olsun pkk kahrolsun bu vatanı bölmeye çalışanlar karşılarında bizleri bulsunn Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
piranha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PKK Terörünü lanetliyoruz ve Ölen Şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanlarına ise Sabır diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pacman24
Üye
Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
tamamen altına imzamı atarım.... OK OK

altına imza attıgın için mi taşınması münasip ?
Başa dön
pacman24 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsunnnn

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pacman24 demiş ki:
HakanDincer demiş ki:
tamamen altına imzamı atarım.... OK OK

altına imza attıgın için mi taşınması münasip ?

abi konu Hakan DİNÇER in tanışma veya fotosu olsa bile yanlış yerde açılmışsa mod taşımalı
forum kuralları madde13/2 Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 24.10.2007 - 04:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Ateş düştüğü yeri yakar", Malesef RTÜK' ün vermiş olduğu karar politik sansürcü bir karardır. Eğer bizler bilgilenmezsek, nasıl birlik içinde kalabiliriz, Amerika'da ölen askerleriyle ilgili yayın yapılması yasak bilgi paylaşımı yasak ve bu yüzden arpa beyinli gelecekler yetiştiriyor. Bizde mi böyle olalım. bazı görüntüleri vermesinler ağladığımızı görüp düşmanımız sevinmesin ama tek yürek tek beden tek bayrak altındaki protestolar yayınlasın, yayınlasınlar ki dünya Türk'ün ne demek öğrensin.

Evlerinize lütfen Bayrak asın bu vatan hainlerine göstereceğiniz en basit cevap olacaktır.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.10.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
Kimimiz şöyle demiş, kimimiz böyle demiş ama AKLIN YOLU BİR.
Şurda böyle yazmışız, Burda şöyle yazmışız gibi polemiklere gerek yok.
Yazılanlar ortada Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 24.10.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,
Kesinlikle katılıyorım
Tek Bayrak, Tek Dil, Tek Vatan...
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.10.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pacman24, Yorumlarını ayrıca takip ediyoruz.
Siteye maksatlı üyeliğin var sanırım. Yetkili arkadaşlarla bunu acilen paylaşacağım.
İP No dan kimliğini tespit ettim merak etme.
eski nickin Xaeron'u Knight Yeni nickin Yogi

MD YÖNETİMİNE ve Meclistekilere ağır hitamın var. Hepimize PKK lı demişin. Hakkında Yasal işlem başlatmamı istemiyorsan PM Den ya özür dile, Ya da olacaklara katlan.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 24.10.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir gün hepsinin kökü kurayacak işte o gün geldi Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 24.10.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldukça yerinde bir hatırlatma, bütün arkadaşlarımız daha dikkatli olacaktır. bunların işine gelenleri yapmamış oluruz
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabusa43_5
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kütahya/simav

MesajTarih: 24.10.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE VE TÜM TÜRKİYE YE BAŞ SAĞLIGI DİLİYORU ....................... BU OLAYLARLA BAĞLANTISI OLAN VE pkk DENİLEN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ ADİ VE ŞEREFSİZLERİ LANETLİYORUM Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim...........................................................................................................
Başa dön
hayabusa43_5 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.10.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Bravo

aynen katılıyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.10.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PKK Terörünü lanetliyoruz ve Ölen Şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanlarına ise Sabır diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 24.10.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PKK terorunu lanetliyor Sehitlerimizin geride kalan yakinlarina ALLAH'tan sabir diliyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye