Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - [b]suzuki tekay ticarete tşk[/b]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

[b]suzuki tekay ticarete tşk[/b]
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 26.10.2007 - 00:14    Mesaj konusu: [b]suzuki tekay ticarete tşk[/b] Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki Tekay ticarette Eray beye teşekkür etmek için bu formu açtım. Nedenine gelince benim gsr 600 için metec zenon ampul seti aldım ve arızalı çıktı. Eray bey gerekli yardımda bulunarak malzemeyi geri iade alarak kargo ücretine kadar iade etti. Ayrıca bana jest yaparak maliyetine sayılabilecek uygun fiyata devil eksoz tk. almamı sağladı. Bu nedenle suzuki Tekay firmasına özellikle Eray beye göstermiş olduğu incelik ve yardımlarından dolayı tşk ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Ayrıca devil eksozlarda süper bir ses varmış. tok bir ses çıkıyor. Delirdim hayran kaldım. en kısa zamanda videosunu forma atacağım Dans
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 26.10.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde buna benzer bir topik açmıştım şu bayiden motor aldık çok ilgilendiler gibi.
İnanılmaz tepki aldım reklam yapıyosun dediler halbuki ilk defa gitmiştim.Bilgine.
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekay Moto'dan Şaşmamak lazım.Eray beye Alkışlıyorum Göz kırpıyorum
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.10.2007 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklam yapmayın(!) bende alış veriş yaptım hiç memnun kalmadım =)
şaka tabiki eray MD üyelerine elinden geleni yapıyo,bende tşk ederim.
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Göktan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 26.10.2007 - 03:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray bey kendisinden motosiklet almadığım ve gidip başka bir firmadan gene suzuki intruder m800 aldığım halde bana sanki kendi dükkanından alıyormuşçasına yardımcı oldu...
Ticaretini güzel bir şekilde icra ederken , insaniyetinden ödün vermeyen bir kişi.
Milletin gözünü para bürümüş,ne yapacaklarını şaşırıyorlar bu zamanda.
Ama böle adamlarda çıkıyor.

Göktan Konuralp
A Rh (+)
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Göktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 26.10.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yakın zamanda alışveriş yapacağım kendisinden..Kendisi ''ryangt'' nickli üyemiz.. Çok gülüyorum Gerçekten yardımcı oluyor bize

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bende size teşekkür ediyorum Bravo Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum imkanlar el verdikçe Bravo

asikan: abi T-Shirt ve şapka oldumu Göz kırpıyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 27.10.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada eray kardeşim yolladığın devil şapka ve T-shirt süper bir şey tam bana göre ayrıca onlar içinde tşk ederim.. Delirdim Delirdim Delirdim Dans Dans Dans
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 27.10.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende ilgili bir insan olduğu için kendisine teşekkür ediyorum Alkışlıyorum

Esnaflığına ve insanlığa söylenecek söz yok!
Henüz alış veriş yapmadım kendisinden ama en kısa zamanda yanına gidip vizörümü alacağım Göz kırpıyorum
msn'de çok yardımcı oldu,gerçekte neler yapar artık Delirdim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.10.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Allah bizim Eray'danmı bahsediyorsunuz siz yanılıyor olmayasınız Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum şaka şaka Çok gülüyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 27.10.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.10.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray arkadaşımızı dürüst ve beyefendi kişiliği ile herzaman takdir etmişimdir, ticari ahlakıda babasından miras kalmıştır Alkışlıyorum
SPEEDSTAR
Üye
Üye

Nereden: YST.

MesajTarih: 27.10.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray kardeşim senin alışverişteki yakınlığın ve alakan artı malının arkasında durman gerçekten hoşuma gitmişti. Kardeşim burdan yazdım yanlış anlama ama kaskın camı buğu yapmaya başladı. Bir ara uğrayayımda onunl ilgileniver bi zahmet. Bu arada ben Fikret movistar'ı olan. Oğuz'un arkadaşı.
kadosan oto san.sit.G Blk. No:2-4 Y.DUDULLU
Başa dön
SPEEDSTAR Çevrimdışı SPEEDSTAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 27.10.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Eray arkadaşımızı dürüst ve beyefendi kişiliği ile herzaman takdir etmişimdir

+1111 Bravo Bravo Bravo
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 27.10.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray adam gibi adam dersin...yalaka derler...

Tekay moto adam gibi esnaf dersin...bu seferde çıkarın ne reklammı yapıyon derler...

abi düşündüğünüde söyleyemezsin bu melmeketde ne diyim artık...

Erayın babasıda çok düzgün biridir...tanımanız lazım...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal