suzuki Tekay ticarette Eray beye teşekkür etmek için bu formu açtım. Nedenine gelince benim gsr 600 için metec zenon ampul seti aldım ve arızalı çıktı. Eray bey gerekli yardımda bulunarak malzemeyi geri iade alarak kargo ücretine kadar iade etti. Ayrıca bana jest yaparak maliyetine sayılabilecek uygun fiyata devil eksoz tk. almamı sağladı. Bu nedenle suzuki Tekay firmasına özellikle Eray beye göstermiş olduğu incelik ve yardımlarından dolayı tşk ederim. Ayrıca devil eksozlarda süper bir ses varmış. tok bir ses çıkıyor. hayran kaldım. en kısa zamanda videosunu forma atacağım _________________ en güzel şey yaşamaktır. kasksız yola çıkmayalım. son yola çıkışımız olmasın.
karabaron_80@hotmail.com
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1291 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 26.10.2007 - 00:21 Mesaj konusu:
Geçenlerde buna benzer bir topik açmıştım şu bayiden motor aldık çok ilgilendiler gibi.
İnanılmaz tepki aldım reklam yapıyosun dediler halbuki ilk defa gitmiştim.Bilgine. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Kayıt: Aug 06, 2007 Mesajlar: 257 Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla
Tarih: 26.10.2007 - 03:14 Mesaj konusu:
Eray bey kendisinden motosiklet almadığım ve gidip başka bir firmadan gene suzuki intruder m800 aldığım halde bana sanki kendi dükkanından alıyormuşçasına yardımcı oldu...
Ticaretini güzel bir şekilde icra ederken , insaniyetinden ödün vermeyen bir kişi.
Milletin gözünü para bürümüş,ne yapacaklarını şaşırıyorlar bu zamanda.
Ama böle adamlarda çıkıyor. _________________ Göktan Konuralp A Rh (+)
bu arada eray kardeşim yolladığın devil şapka ve T-shirt süper bir şey tam bana göre ayrıca onlar içinde tşk ederim.. _________________ en güzel şey yaşamaktır. kasksız yola çıkmayalım. son yola çıkışımız olmasın.
karabaron_80@hotmail.com
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 27.10.2007 - 21:43 Mesaj konusu:
Bende ilgili bir insan olduğu için kendisine teşekkür ediyorum
Esnaflığına ve insanlığa söylenecek söz yok!
Henüz alış veriş yapmadım kendisinden ama en kısa zamanda yanına gidip vizörümü alacağım
msn'de çok yardımcı oldu,gerçekte neler yapar artık _________________
Tarih: 27.10.2007 - 22:12 Mesaj konusu:
Allah Allah bizim Eray'danmı bahsediyorsunuz siz yanılıyor olmayasınız şaka şaka _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Eray arkadaşımızı dürüst ve beyefendi kişiliği ile herzaman takdir etmişimdir, ticari ahlakıda babasından miras kalmıştır _________________ Dostluğumuz baki..
Eray kardeşim senin alışverişteki yakınlığın ve alakan artı malının arkasında durman gerçekten hoşuma gitmişti. Kardeşim burdan yazdım yanlış anlama ama kaskın camı buğu yapmaya başladı. Bir ara uğrayayımda onunl ilgileniver bi zahmet. Bu arada ben Fikret movistar'ı olan. Oğuz'un arkadaşı. _________________ GÖKKUŞAĞI OTOMOTİV LTD.ŞTİ
Fikret Kasap
Tel:216 466 13 01 pbx Fax:216 466 13 02
kadosan oto san.sit.G Blk. No:2-4 Y.DUDULLU
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız