daha güzel geceler çeçirme dileğiyle...... ultraukala, Akın ben o resimdeki koca farkı buldum SALİH _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6884 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 26.10.2007 - 10:08 Mesaj konusu:
Herşey çok güzel arkadaşlar sadece kask takma konusunda bundan sonra daha hassas olmanızı umuyorum _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
arkadaşlar abartmayalım pls.sadece ben dahil bi kaç kişi takmadık takmayanlarda kız arkadaşlarına verdi kasklarını benim kaskın vizör siyah olunca bende takmadım çok hassas bi konu ama bu sefer öle olsun affınıza sığınıyorum... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
MasterBoy, he yaa keşke daha önceden tanışsaydık Metin güzel olurdu sağlık olsun başka zaman inş.. aaa hatta pazara tamm _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
smoke-59, aga sen motorun arkasındayken herif vites değiştiremiyordu bea direk tekere kalkıyo motor nasıl bi yapın var abiii yaaa
madyes, elimize sağlık da bu gezi değildi dostum sanırım topici okumadan yazdın _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız