Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23 Ekim Salı Bursa MD Buluşması ve Kortej Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23 Ekim Salı Bursa MD Buluşması ve Kortej Resimleri

23 Ekim Salı Bursa MD Buluşması ve Kortej Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha güzel geceler çeçirme dileğiyle...... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ultraukala, Akın ben o resimdeki koca farkı buldum SALİH Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 26.10.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey çok güzel arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum sadece kask takma konusunda bundan sonra daha hassas olmanızı umuyorum Bravo
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.10.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Herşey çok güzel arkadaşlar sadece kask takma konusunda bundan sonra daha hassas olmanızı umuyorum

"bu kadar güzel organize olmuşlar, ama kasklar eksik hay allah bu topic'e yazarsam ayıp olacak bari pm atayım" diyordum içimden.

ama madem yazmışsın katılıyorum ilk resimlerde çok kasksız var. bu kadar güzel işler yapan adamlar bize herzaman lazım, kendinizi hep koruyun.

Bursa'ya gelirsem kafama kaskla vurursunuz artık Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar abartmayalım pls.sadece ben dahil bi kaç kişi takmadık takmayanlarda kız arkadaşlarına verdi kasklarını benim kaskın vizör siyah olunca bende takmadım çok hassas bi konu ama bu sefer öle olsun affınıza sığınıyorum... Bravo

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 26.10.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ELLERİNİZE SAGLIK ARKADAŞLAR GUZEL GEZII
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MasterBoy
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 26.10.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir gezi olmuş arkadaşlar kaçırdığıma üzüldüm Üzgünüm

www.bursamd.com
masterboy@bursamd.com
Başa dön
MasterBoy Çevrimdışı MasterBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MasterBoy, he yaa keşke daha önceden tanışsaydık Metin güzel olurdu sağlık olsun başka zaman inş.. aaa hatta pazara tamm Bravo

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 26.10.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok anlamlı bir gezi olmuş.. Bravo paylaşım için teşekkürler..
sofuoglu Çevrimdışı sofuoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 26.10.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa MD herzaman ki gibi süpersiniz... başarılarınızın devamını diliyorum... tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 27.10.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

smoke-59, aga sen motorun arkasındayken herif vites değiştiremiyordu bea direk tekere kalkıyo motor nasıl bi yapın var abiii yaaa Delirdim

madyes, elimize sağlık da bu gezi değildi dostum sanırım topici okumadan yazdın Bravo

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal