zzzzzz, sağol. Bak bu cesaret olayım kulağına küpe olsun mu? Hani ona göre az sinir et beni _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 26.10.2007 - 22:18 Mesaj konusu:
abowww Seda aplanın yanında bi abi varmış...diğer sitede yoktu valla avatarda...
işte makine işte üye...teyy teyy...
yolun açık olsun ...yakışır... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
En son mete_han tarafından 26.10.2007 - 23:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 26.10.2007 - 22:26 Mesaj konusu:
Ne yazayım ki ben eşimi motora bindirene kadar 2 ay öldüm ,siz tek başınıza nereleri gezmişsiniz .Şuanda işteyim eve gidince bunları mutlaka eşimle paylaşacağım .Belki bundan sonra sizden etkilenip biraz daha casaretli ve istekli olur.Tekrar tekrar tebrikler hatta inanın eşimi sizinle tanışmasınıda isterim. Yaşasın motor severler
Seda Yaptığın taktire şayen bişii.. Tebrik ediyorum.. okadar Yolu tekbaşına gitmen oldukça cesaret Gerektiren Davranış.Tekbaşına bir bayan Türkiye yollarında Üstelik motosikletli.. Helal olsun.. İşte Türk kızı.. Nice güzel gezilere diliyorum.. Yolun butaraflara düşerse buyur gel kapımız herzaman açık.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
bu işin kadını erkeği yok biliyosun...ben silah taşıyorum çantamda...valla magandamı dersiniz ne derseniz deyin ...işe yarıyor... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız