Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - (Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

(Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.10.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii de ben bu resimleri daha önce gördümdü sankim ? ?
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FoxHound
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.10.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Gülümsüyorum Delirdim

Fazer Türkiye'de vardı ama burda varmıydı hatırlamıyordum.. Bir baktım şimdi varmış Çok gülüyorum Özür İstemiyorum
http://www.motordelisi.com/ftopict-53884-bodrum.html

En son FoxHound tarafından 26.10.2007 - 21:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
FoxHound Çevrimdışı FoxHound Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hussar_125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhhh bizde böyle gezebilsek !!!
Başa dön
hussar_125 Çevrimdışı hussar_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 26.10.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seda sendeki iyi cesaret yani Gülümsüyorum
paylaşımın için teşekkür.
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Denizli-İstanbul

MesajTarih: 26.10.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, sağol. Bak bu cesaret olayım kulağına küpe olsun mu? Hani ona göre az sinir et beni Gülümsüyorum
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MADMAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 26.10.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seda gezini paylaştığın için teşekkür ederim ii bir gezi olmuş devamını bekliyorum. bol ve kazasız sürüşler dilerim Bravo
Başa dön
MADMAX Çevrimdışı MADMAX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.10.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, geçen sefer papazyaptık die kimse yorum yapmıyo heralde Delirdim Delirdim Delirdim
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Denizli-İstanbul

MesajTarih: 26.10.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaban bir yandan sen bir yandan korkuttunuz tabi insanları Çok gülüyorum
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 26.10.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abowww Seda aplanın yanında bi abi varmış...diğer sitede yoktu valla avatarda...

işte makine işte üye...teyy teyy... Göz kırpıyorum

yolun açık olsun ...yakışır...

En son mete_han tarafından 26.10.2007 - 23:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 26.10.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Ne yazayım ki ben eşimi motora bindirene kadar 2 ay öldüm Ağlıyorum ,siz tek başınıza nereleri gezmişsiniz Delirdim Delirdim .Şuanda işteyim eve gidince bunları mutlaka eşimle paylaşacağım Dans Dans .Belki bundan sonra sizden etkilenip biraz daha casaretli ve istekli olur.Tekrar tekrar tebrikler hatta inanın eşimi sizinle tanışmasınıda isterim. Bravo Bravo Yaşasın motor severler Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
aprillia Çevrimdışı aprillia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 26.10.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

En son zzzzzz tarafından 27.10.2007 - 00:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 26.10.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda Yaptığın taktire şayen bişii.. Tebrik ediyorum.. okadar Yolu tekbaşına gitmen oldukça cesaret Gerektiren Davranış.Tekbaşına bir bayan Türkiye yollarında Üstelik motosikletli.. Helal olsun.. İşte Türk kızı.. Alkışlıyorum Bravo Nice güzel gezilere diliyorum.. Yolun butaraflara düşerse buyur gel kapımız herzaman açık.. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 26.10.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f bu her yere gider. Senide tebrik ediyorum Seda hanım. Süper gezi. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 26.10.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir önerimde uzun yola çıktığında yanında bir şeyler taşı....

http://www.amedya.com/store/product.asp?urunkodu=103

göz yaşartıcı sprey falan...nolur nolmaz...

bu işin kadını erkeği yok biliyosun...ben silah taşıyorum çantamda...valla magandamı dersiniz ne derseniz deyin ...işe yarıyor...
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 26.10.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine ağlık çok güzel olmuş tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
2. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal