Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - (Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

(Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri

(Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.10.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 27.10.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.10.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MADMAX, black, ali1711, msutcu, motorcucihan, çok teşekkürler, sağolun Gülümsüyorum

aprillia, tabi bende tanışmayı isterim. Başlığı göstermek istemenize de çok sevindim. Fakat eşiniz motordan korkuyorsa veya sevmiyorsa maalesef ne kadar zorlarsanız zorlayın binmeyecektir. Üstelik tersine daha da işkence haline dönüşebilir. Şahsen biri beni bu yola çıkmaya mecbur etseydi hayatta gidemezdin heralde diye düşünüyorum. inşallah eşinizin içindeki motorcu uyanır eğer varsa. Yazdıklarınız beni çok mutlu etti ayrıca, teşekkürler Gülümsüyorum

maxell, kendimi bayan olarak değil de bir motorcu olarak düşündüm de çıktım yola, ve sağol çok isterim birgün oraları da görmeyi Bravo

mete_han, biber spreyim var. Teşekkür ederim.
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 27.10.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seda çok hoş gezi olmuş aman lastiklere dikkat kazasız belasız nice gezilere Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yawf Seda, sana önceki topiğinde de yazdım beni de koy şu valize diyee (gerçi cevap gelmedi ama olsun neyse Delirdim ) biz gezemiyoz diye bööle yapmayın iyiki öğrenciyiss yanii... sen beni alsaydın valize spreyee falan gerek kalmazdı alalaaa hem ben sana %50 lik payla sponsorda olurdumm cıkk cıkk yapma böyle bi daha ki geziye sakın unutma beni tammammo Sinirlendim
valla şaka bi yana iyi gezmişsinn tebriklerr
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fox-hound ve seda
Harikasınız yaa. İşte gerçek motorcu budur. helal olsun size. (kıskandım desem pek de yalan olmaz hani) Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmus resımlerde mukemmel ama sanırım o kosusturmalar baya yorucu olsa gerek Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fulon,
sende bi gün onur abiden kap hondayı aç ekranların hepsini sol kolunu çıkar camdan dışarı tavanada ritim tutarak bööle cistak cistak tüm türkiyeyi gezz emi Göz kırpıyorum
nasıl beddua ama Delirdim
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha35, wala motoru tercih ederim ama kısın o dedıgın olabılır ama kol cıkarma ısı sakat donarım heralde Allah bana motorla tum turkıyeyı gezmeyı nasıp etsın ınsallah Delirdim
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fulon, aaaaminnnnnn Bravo
Tuyra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.10.2007 - 02:48    Mesaj konusu: Re: (Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda demiş ki:

Umarım hoşunuza gitmiştir de bir sonraki başlığı görünce “öff yine mi bu kız yaaa” demezsiniz Çok gülüyorum

Sabırsızlıkla bekliyorum “öff yine mi bu kız yaaa” demeyeceğim günü.
Başa dön
Tuyra Çevrimdışı Tuyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mevlut_250mct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 27.10.2007 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay beee süpersin seda helal olsun Bravo yani bizde konyanın içinde mct ile geziyoruz her ne kadar senin kadar gezemesekte ben gezmek istesen bile motorum fazla dayanmaz en fazla ankaraya kadar gidebilir yani inş birgün büyük makinaya binersem bende dünya turuna çıkacam Gülümsüyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 27.10.2007 - 03:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda super bir gezi yapmissin. Tebrik ederim... Alkışlıyorum
En hosuma giden seyler;

Isim uyumlu plakan,
Mavi renk CBR yazilarin,
CBR yazilarinin ve jant stickerlarinin renkleriyle uyumlu kaskin.
Guzel secimler. Zevkli kizsin. En onemlisi de CBR600F gibi guclu bir motora binmen. Her sey icin tebrikler... Alkışlıyorum
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.10.2007 - 04:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, güzel bir gezi geçirmişsin kazasız belasız geçmesi ve bunları bizlerle paylaşman çok güzel bu cesaretine hayran kalmamak elde değil
ben yalnız çıktığım yolculuklarda ıssız yerlerden geçerken hep bir korku almıştır içimi arıza olursa buralarda kalırsam falan seni Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum allah nazar değmesin maşaallah kazasız belasız sürüşler temennisiyle Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 27.10.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum ...anlaşılan yol göründü bana imrendim bak şimdi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal