MADMAX, black, ali1711, msutcu, motorcucihan, çok teşekkürler, sağolun
aprillia, tabi bende tanışmayı isterim. Başlığı göstermek istemenize de çok sevindim. Fakat eşiniz motordan korkuyorsa veya sevmiyorsa maalesef ne kadar zorlarsanız zorlayın binmeyecektir. Üstelik tersine daha da işkence haline dönüşebilir. Şahsen biri beni bu yola çıkmaya mecbur etseydi hayatta gidemezdin heralde diye düşünüyorum. inşallah eşinizin içindeki motorcu uyanır eğer varsa. Yazdıklarınız beni çok mutlu etti ayrıca, teşekkürler
maxell, kendimi bayan olarak değil de bir motorcu olarak düşündüm de çıktım yola, ve sağol çok isterim birgün oraları da görmeyi
mete_han, biber spreyim var. Teşekkür ederim. _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
yawf Seda, sana önceki topiğinde de yazdım beni de koy şu valize diyee (gerçi cevap gelmedi ama olsun neyse ) biz gezemiyoz diye bööle yapmayın iyiki öğrenciyiss yanii... sen beni alsaydın valize spreyee falan gerek kalmazdı alalaaa hem ben sana %50 lik payla sponsorda olurdumm cıkk cıkk yapma böyle bi daha ki geziye sakın unutma beni tammammo
valla şaka bi yana iyi gezmişsinn tebriklerr _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4636 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 27.10.2007 - 01:02 Mesaj konusu:
fox-hound ve seda
Harikasınız yaa. İşte gerçek motorcu budur. helal olsun size. (kıskandım desem pek de yalan olmaz hani) _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
güzel gezi olmus resımlerde mukemmel ama sanırım o kosusturmalar baya yorucu olsa gerek _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
fulon,
sende bi gün onur abiden kap hondayı aç ekranların hepsini sol kolunu çıkar camdan dışarı tavanada ritim tutarak bööle cistak cistak tüm türkiyeyi gezz emi
nasıl beddua ama _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
piranha35, wala motoru tercih ederim ama kısın o dedıgın olabılır ama kol cıkarma ısı sakat donarım heralde Allah bana motorla tum turkıyeyı gezmeyı nasıp etsın ınsallah _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 27.10.2007 - 03:26 Mesaj konusu:
vay beee süpersin seda helal olsun yani bizde konyanın içinde mct ile geziyoruz her ne kadar senin kadar gezemesekte ben gezmek istesen bile motorum fazla dayanmaz en fazla ankaraya kadar gidebilir yani inş birgün büyük makinaya binersem bende dünya turuna çıkacam _________________ !Konya MD Te@m!
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3855 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 27.10.2007 - 03:41 Mesaj konusu:
Seda super bir gezi yapmissin. Tebrik ederim...
En hosuma giden seyler;
Isim uyumlu plakan,
Mavi renk CBR yazilarin,
CBR yazilarinin ve jant stickerlarinin renkleriyle uyumlu kaskin.
Guzel secimler. Zevkli kizsin. En onemlisi de CBR600F gibi guclu bir motora binmen. Her sey icin tebrikler... _________________ R1 Hedef
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 27.10.2007 - 04:46 Mesaj konusu:
Seda, güzel bir gezi geçirmişsin kazasız belasız geçmesi ve bunları bizlerle paylaşman çok güzel bu cesaretine hayran kalmamak elde değil
ben yalnız çıktığım yolculuklarda ıssız yerlerden geçerken hep bir korku almıştır içimi arıza olursa buralarda kalırsam falan seni allah nazar değmesin maşaallah kazasız belasız sürüşler temennisiyle _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız