Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ADANA MD

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ADANA MD

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AYINTAPLI
Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:35    Mesaj konusu: ADANA MD Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADANA li arkadaşlar sizi burda görmek isteriz

Ad-Soyad:

Doğum Tarihi:

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor:

Kullandığı Motosikletler:

A2 Ehliyet aldıgı tarih:

Hobileri:

MSN:

Fotografı:
Başa dön
AYINTAPLI Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliruh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim Selçuk. Ama henuz motorsikletim yok kısmet ise 20 ay sonra polis okulunu bitirince 600 cc bir racingim olacak

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Selçuk Alagöz

1986 doğumlu

B sınıfı ehliyetim var 2005 yılında aldım. Daha vistesli motorsiklet tecrubem pek olmadı

Hobilerim. Bilgisayar oyunları. Sinema metal müzik dinlemek. Hikaye yazmak

neonxc@msn.com

Son Mesajdan 446 saat 20 dakika sonra eklendi:

Bu kadar mı yaaa Ağlıyorum
Başa dön
deliruh Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deadend
Üye
Üye

MesajTarih: 19.10.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende varıııımmm...

Ali Ensar Özgören
1991 dogumluyum ATV DELİSİYİM Çok gülüyorum
daha ehliyet yok ama binip geziyoruz
yamaha 80 lik atvm var kısmet satabilirsem blaster 200 dusunuorm herkese slm dicem ama pek md yok Adana'da uzucu bi drum ama yinede

SELAMLAR
sokmeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 27.10.2007 - 12:19    Mesaj konusu: düzeltme Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm millet . adanada bi md daha var.
1980 doğumluyum.2004 ten beri B ehliyetim var.
skyteam 200cc cross kullanıyorum. parkura giden dağa çıkan varsatakılsın bana. yalnızlık çekiyorum:).

bu arada2gün kısa bir zaman ama tolanabilirsek 29 ekimdekortej yapalım.tümmotorlu arkadaşlarımazhbr verip toplanalım.

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

arkdaşlar. ehliyeti B-A2 yazcaktım sadece B yazmışım . var yani A2 de Gülümsüyorum)

ismimide unutmuşum:)) Gökhan Sökmen
en büyükve vazgeçlimez hobim motocross tabiki .. umarım bi gün bi freestyle sürücüsü olabilir. çok ekmek yemek lazım ama şimdilik çok yüksek olamsada uçabiliyorum:)
Başa dön
sokmeen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sevimlii
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 02.11.2007 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaslar bende adanadan ama aranızda yenıyım 86 dogumluyum adım mustafa motorda yenıyım b-a2 ehlıyetım var
Başa dön
sevimlii Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 27.11.2007 - 04:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar adana dan gursoy ben aslında sehrimizde motor binen cok ama goruyorumki katılım yok 1972 dogumluyum 12 yıldır motor binerim tum evraklarım kafadan mevcut ))) su an dl650 v-strom kullanıyorum katılımcı arkadaslar artarsa kendi aramızda da aktiviteler duzenleriz,hatta belki de sadece caddeleri deil de tum cevre mahalleri arsınlarız farınızda yolunuz da acık olsun saygılar.............
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AdanaLy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 12.12.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ad-Soyad: ibrahim

Doğum Tarihi: 1987

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor: kendimi bildim bileli

Kullandığı Motosikletler: şuan AGK 125 im war.ibresini deviriyor yeter bana Göz kırpıyorum

A2 Ehliyet aldıgı tarih: 2006

Hobileri: motorsiklet tabiki de Gülümsüyorum

MSN: adanaly@hotmail.fr

Fotografı: [img] http://img513.imageshack.us/img513/2192/resim8cd8.jpg [/img]
Başa dön
AdanaLy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vedatergun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana,hatay

MesajTarih: 12.12.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vedat ergünbaş 87 d.t. Ehliyetim a2-b ybr125-cbf250-gs500cc kullandım braz daha fazlası aile engeline takıldıGülümsüyorum msn: vedat_r1@hotmail.com
Başa dön
vedatergun Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
efendy_iso
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.01.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende varım arkadaşlarrr Dans adım ismail 23 yaşındayım b+a2 ehliyetim var 600rr kullanıcısıyımmm
Başa dön
efendy_iso Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cesett
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 28.04.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar adana md ye nasıl kayıt olurum. osmaniyede oturuyorum. ama her pazar boşum. adanaya gelebilirim gezilere katılmak istiyorum. osmaniye beni sarmıyor. 150cc. racing kullanıyorum. 2 kere çanakkaleye gidip geldim. erzinliyim. gezilerden benide haberdar ederseniz sevinirim. haberinizi bekliycem saygılar. msn: fatih17ap496@hotmail.com
Başa dön
cesett Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 28.04.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ad-Soyad: Yağız

Doğum Tarihi: 22.03.1986

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor: 2003

Kullandığı Motosikletler: Şahsen olmasada ; Suzuki GSXR 750Suzuki GSXR 1000

A2 Ehliyet aldıgı tarih: 12.06.2005

Hobileri: İlk öncelikle motosiklet ,spor ,kayak ,şiir ve daha bir çok şey.(yaratmak senin elinde)

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cesett
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 03.05.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm rüzgar acaba yarın gezi varmı biliyormusun

Son Mesajdan 840 saat 11 dakika sonra eklendi:

cesett demiş ki:
slm arkadaşlar adana md ye nasıl kayıt olurum. osmaniyede oturuyorum. ama her pazar boşum. adanaya gelebilirim gezilere katılmak istiyorum. osmaniye beni sarmıyor. 650cc. racing kullanıyorum. 2 kere çanakkaleye gidip geldim. erzinliyim. gezilerden benide haberdar ederseniz sevinirim. haberinizi bekliycem saygılar. msn: fatih17ap496@hotmail.com

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye