senin adına sevindim.diger markalarda özellikle bmw servislerindeki gibi degil suzuki servisleri.ayrıca devil eksozunda hayırlı olsun.en beyendigim ses devil dir benimde.digerlerinde dururken cıkan ince tiz ses devilde yoktur.dururken bile tok ses cıkarır.digerleri gibi devirli kullanmadanda sesi alabilirsin makinadan.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
ayrıcaa.yazılanlara bakılırsa seneye eray beyle gorusecege benzıyoruz.nasıp olursa motorumu sıfırlıcam.bu arada motoshowda stand acıyormusunuz.cunku oradanda bı motor alma olasılıgım olabılır.gelmısken bakmaya degıl gezmeye gelelım ve motor,korumalar gıbı bı kac aksesuarıda kredı kartına taksıtle alabılırm kanımca.dukkan dukkan gezmekten daha ıyı oluyoda .
Tarih: 28.10.2007 - 00:22 Mesaj konusu:
Başlığı açan Asikan Ertuğrul abimiz Osmaniye'de Gsr 600 aşkıyla yanıp tutuşuyor. Çok araştırmacı bir kimliğe sahip. Sevimli hoşsohbet ve tecrübeli birisi. Benimle de Radyatör koruma sacı için irtibata geçmişti ve yardımcı olmuştum. Xenon far konusunda da Eray'a yönlendirmiştim sanırım. Ama ufak bi aksilik olmuş. Aksiliğin sonucu da DEVİL sahibi oluvermiş birden. Hayırlı olsun Ertuğrul abi.
Eray senide esnaflığın konusunda tebrik ederim. _________________
ilk atışma... yarışmacılar yerlerine... Start verildi _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
('GrandStreetRacer, ') haklısın kardeş sen eraya yönlerdirdin. sorma valla xenon far alacaktık alamadık sorun çıktı ama sonucta devil eksoz sahibi oldum _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
Tarih: 28.10.2007 - 20:10 Mesaj konusu:
eray aslında iyi biridir be bakmayın atışır dururuz sitede ama ben hiç unutmam geçen fuarda bana basın ve vip kişilerin katılımcı olacağı güne vip davetiye yollamıştı bu jestini hiç unutamam ama forumlarda belgesellik yapsada severim kendini. ben e dedim ya ekamba duymasın . _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Eray kardeşim kıskandım yaf ne kadar sevenin var... Şaka şaka kardeş gerçekten esnaf olduğun gelen form yazılarından daha ii anladım.. Tebrik Ederim olumsuz yazan kişi görmedim... _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
Tarih: 29.10.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
İhaleye fesat karıştırmam lazım Eray varya Eray ah Eray vah Eray Şaka bi yana Eray 10 numaradır şahsi ve ticari _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Motordelisi.com'a olan üyeliğimin,herhangi bir ticari kaygı içermediği her ne kadar bilinsede bir kez daha buradan belirtmek isterim.Motordelisi.com sizede olduğu gibi benimde bir çok değerli insanla tanışmama vesile olmasının yanı sıra bir çok insanla ciddi bilgi alışverişim oldu.Onun dışında buradan tanıştığım insanlara sadece elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar.
Memnun olamayan yok mu? Vardır elbet,ama benle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz . Yoksa Suzuki'ye laf ettiği için kapının önüne koyduğum adamda vardır o da memnun değildir benden
nosscu: abi ben senle hiç atışır mıyım Senden kimseye zarar gelmez,benim de sana olan saygımda kusur eksik olmaz,ha arada olursa arada sırada şaka dozundan dolayı hoşgör
ekamba,yc: topic pörtletçeksiniz he
alenalper: motul'la değişelimmi Gelicem hafta içi abi yanına. Ekmaba bu başlığa saldırcak önceden uyarayım _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız