Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ..

İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rifat_Tosun
Üye
Üye

Nereden: DENIZLI

MesajTarih: 29.10.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurtdisinda bulundugum icin katilamadim ama kalbim sizlerle
cok iyi bir organizasyon olmus emegi gecenlerin ellerine saglik
Başa dön
Rifat_Tosun Çevrimdışı Rifat_Tosun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 29.10.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 29.10.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehitlerimizin ruhu şadolsun imkanımız olsaydıda bizde katılabilseydik Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 29.10.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antalyadan kalktım geldim her km sine değdi kendimle ve katılan tüm motorcu arkadaşlarımla gurur duyuyorum gelemeyip yüreği yanımızda atan tüm motorcu arkadaşlarım inanın muhteşem tabloydu aglayıp motor kullanmakta tecrübe oldu büyük duygu seli vardı tebrik ediyorum herkezi katkılarından dolayı OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 29.10.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer Başkanım ve İzmir MD tebrik ederim sizleri Alkışlıyorum Gürelesigüzel görüntüler olduğuna inanıyorum.

CUMHURİYETİMİZİN 84. YILI HEPİMİZE KUTLU OLSUN
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet mükemmeldi izmir md Bravo Alkışlıyorum OK ama bazı kişiler ad vermeyim miting yerine yarış yaptılar sırada.... biz oraya yarışa gelmedik terörü lenetlemeye geldik orda memet abim hakan abim bas bas bagırdı 2li sıra halinde gidelim diye ama bazıları sa sol yaparak bir birbirini geçerek gitmeyi denediler Beğenmedim
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
shadow35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün bursadaydım korteje katılamadığım için çok üzüldüm. MD ye yeni üye oldum ve açılış sayfam yaptım artık benden kurtuluş yok
bornova dan cemil (shadow35)
Başa dön
shadow35 Çevrimdışı shadow35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 29.10.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Haberleri alıyorum, kortej çok güzel olmuş...
İzmir MD; Tebrikler ve Teşekkürler...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 29.10.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum işte birlik ve beraberlik budur......
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 29.10.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi sana ne diyebilirimki tek kelime ile süpersin bütün izmir md ye konya md adına Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 29.10.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabırsızlıkla fotoğrafları bekliyorum başkanım.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 29.10.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir organizasyon düzenleyenlerin ellerine ve emeğine sağlık. fotoları bekliyoruz.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 29.10.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aldığım duyumlara göre muhteşem geçmüş
böyle güzel bir olaya iştirak eden tüm dostları ayakta alkışlıyorum
gönül isterdi orda olmak,fakat tüm hislerim ve duygularım ordaydı
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 29.10.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BAŞAKNIM eminim harika olmuştur işgereği izmirde değilim orada olsak mutlaka her türlü organizasyona iştirak ederiz canım izmirim çok özledimmm çooookkkkk Ağlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile muhteşemdi.çok ciddi bi kalabalık vardı ve kaç motor vardım sayamadım.ama tahmini 300-400 arası hayatı motor için yaşamak olan insan vardı.orda olmaktan dolayı çok büyük gurur ve sevinç duydum.ufak parçalar vede cumhuriyet meydanından inciraltına kadar süren yaklaşık 40 dk kalık kesintisiz kamera çekimi yaptık.siteye koyamayabilirim.isteyen arkadaşlar mail yoluyla ulaşsınlar yardımcı olabilirim...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal