_________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Antalyadan kalktım geldim her km sine değdi kendimle ve katılan tüm motorcu arkadaşlarımla gurur duyuyorum gelemeyip yüreği yanımızda atan tüm motorcu arkadaşlarım inanın muhteşem tabloydu aglayıp motor kullanmakta tecrübe oldu büyük duygu seli vardı tebrik ediyorum herkezi katkılarından dolayı
evet mükemmeldi izmir md ama bazı kişiler ad vermeyim miting yerine yarış yaptılar sırada.... biz oraya yarışa gelmedik terörü lenetlemeye geldik orda memet abim hakan abim bas bas bagırdı 2li sıra halinde gidelim diye ama bazıları sa sol yaparak bir birbirini geçerek gitmeyi denediler
Dün bursadaydım korteje katılamadığım için çok üzüldüm. MD ye yeni üye oldum ve açılış sayfam yaptım artık benden kurtuluş yok
bornova dan cemil (shadow35)
HakanDincer, abi sana ne diyebilirimki tek kelime ile süpersin bütün izmir md ye konya md adına _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 29.10.2007 - 14:45 Mesaj konusu:
aldığım duyumlara göre muhteşem geçmüş
böyle güzel bir olaya iştirak eden tüm dostları ayakta alkışlıyorum
gönül isterdi orda olmak,fakat tüm hislerim ve duygularım ordaydı
_________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
BAŞAKNIM eminim harika olmuştur işgereği izmirde değilim orada olsak mutlaka her türlü organizasyona iştirak ederiz canım izmirim çok özledimmm çooookkkkk _________________
tek kelime ile muhteşemdi.çok ciddi bi kalabalık vardı ve kaç motor vardım sayamadım.ama tahmini 300-400 arası hayatı motor için yaşamak olan insan vardı.orda olmaktan dolayı çok büyük gurur ve sevinç duydum.ufak parçalar vede cumhuriyet meydanından inciraltına kadar süren yaklaşık 40 dk kalık kesintisiz kamera çekimi yaptık.siteye koyamayabilirim.isteyen arkadaşlar mail yoluyla ulaşsınlar yardımcı olabilirim... _________________ (Saldırgan Kişilik) Motordelisi, bünyeye aykırı kuruluş...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız