Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3549 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 29.10.2007 - 20:05 Mesaj konusu:
[QUOTE=Skullhunter;849089]
Motosiklet Kulüpleri Birliği'nden Cumhuriyet Bayramı'nda "Teröre Hayır" Korteji
Dolmabahçe'de Bir Araya Gelen Yaklaşık Bin Motosiklet Tutkunu, "Teröre Hayır" Demek İçin Sağanak Yağmura Rağmen İstanbul Turu Attı.
Motosiklet Kulüpleri Birliği üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 84. yıldönümünü kutlamak ve son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için motosikletleriyle Dolmabahçe'de toplandı. "Motosikletli Saygı ve Teröre Dur" korteji Türk bayraklarıyla İstanbul turuna çıktı. Taksim Meydanı'na gelen motosiklet tutkunlarına çevredeki vatandaşlar da destek verdi.
Aniden bastıran sağanak yağmura rağmen yollarına devam eden 600 motosikletli kortej, Edirnekapı Şehitliği'ne geldi. Burada şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okuyan motosiklet tutkunları adına açıklama yapan Yasin Atıl, "İnternet üzerinden toplanıyoruz. 600'ye yakın motosiklet var. Bin kişi toplandık" dedi.
Atıl, terör örgütü mensuplarını birkaç çapulcu olarak nitelendirerek, bu tür saldırıların Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını, Türk devletinin her zaman var olacağını ifade etti. Şehit mezarlarını ziyaret eden motosiklet tutkunu şehit annesine, "Oğlunla gurur duy" dedi.
Bir süre "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan atan grup üyeleri daha sonra şehitlikten ayrıldı. Yaklaşık 600 motosiklet trafikte ilginç bir görüntü oluşturdu.[/QUOTE]
İlk bilgiler benden ...Skullhunter..Erhan...MT _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 29.10.2007 - 20:14 Mesaj konusu:
hadi bakalım istanbul yolunuz açık olsun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
iyi yağmur yedik
sorunsuz kazasız belasız geçti . resim çektim ama düzgün çıkmamış koymuyorum ondan dolayı. _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
yüzlerce motorun arasında kalan arabacıkların durumu çok kötüydü, köprü trafiğinde binlerce arabanın arasında birkaç motorun yaşadıklarını yaşasınlar...
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1273 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 29.10.2007 - 20:37 Mesaj konusu:
Çok güzel bir etkinlik oldu, çook duygulandım, tüyleri diken diken oldu... Katılan herkesi yürekten kutlarım. Yağmura rağmen 1 kişi bile geri dönmedi _________________ 0 rh+
ben katıldım korteje
yağmura rağmen kesinlikle mükemmeldi
tahmini 1000e yakın motor vardı
iha - tgrt - kanal24 ve birkaç basın mensubu şehitlikteydi
basın açıklaması yapıldı saygı duruşu ve istiklal marşımız hepbir ağizdan coşkuyla söylendi
türk olduğum ve motorsiklet kullanıcısı olduğum için kendimle gurur duydum
girişteki şehit yakınlarının bizleri alkışlaması ve gözyaşları gerçekten duygulandırdı
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 29.10.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
vallasucuk gibi oldum donuma kadar ıslandım
ama gurur duydum onlar için bir fatiha okuyabildiğimize çok sewindim
tekrar butun sehitlerimizi rahmetle anıyoruz _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 12, 13, 14
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız