Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - [b]suzuki tekay ticarete tşk[/b]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

[b]suzuki tekay ticarete tşk[/b]

[b]suzuki tekay ticarete tşk[/b]
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 28.10.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin adına sevindim.diger markalarda özellikle bmw servislerindeki gibi degil suzuki servisleri.ayrıca devil eksozunda hayırlı olsun.en beyendigim ses devil dir benimde.digerlerinde dururken cıkan ince tiz ses devilde yoktur.dururken bile tok ses cıkarır.digerleri gibi devirli kullanmadanda sesi alabilirsin makinadan.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ayrıcaa.yazılanlara bakılırsa seneye eray beyle gorusecege benzıyoruz.nasıp olursa motorumu sıfırlıcam.bu arada motoshowda stand acıyormusunuz.cunku oradanda bı motor alma olasılıgım olabılır.gelmısken bakmaya degıl gezmeye gelelım ve motor,korumalar gıbı bı kac aksesuarıda kredı kartına taksıtle alabılırm kanımca.dukkan dukkan gezmekten daha ıyı oluyoda .Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlığı açan Asikan Ertuğrul abimiz Osmaniye'de Gsr 600 aşkıyla yanıp tutuşuyor. Çok araştırmacı bir kimliğe sahip. Sevimli hoşsohbet ve tecrübeli birisi. Benimle de Radyatör koruma sacı için irtibata geçmişti ve yardımcı olmuştum. Xenon far konusunda da Eray'a yönlendirmiştim sanırım. Ama ufak bi aksilik olmuş. Aksiliğin sonucu da DEVİL sahibi oluvermiş birden. Hayırlı olsun Ertuğrul abi.
Eray senide esnaflığın konusunda tebrik ederim. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eray kraldırrr yaww Bravo Bravo
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.10.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
wallahamı Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
yc_ demiş ki:
wallahamı Çok gülüyorum

ekambacımmm ayar etme beniii enson as950 damperliyle kapışıodunn noldu geçtinmi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 28.10.2007 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk atışma... yarışmacılar yerlerine... Start verildi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 28.10.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

('GrandStreetRacer, ') haklısın kardeş sen eraya yönlerdirdin. sorma valla xenon far alacaktık alamadık sorun çıktı ama sonucta devil eksoz sahibi oldum Alkışlıyorum
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eray Bravo

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 28.10.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eray aslında iyi biridir be bakmayın atışır dururuz sitede ama ben hiç unutmam geçen fuarda bana basın ve vip kişilerin katılımcı olacağı güne vip davetiye yollamıştı bu jestini hiç unutamam ama forumlarda belgesellik yapsada severim kendini. Çok gülüyorum Bravo Gülümsüyorum Şok oldum ben e dedim ya ekamba duymasın .

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.10.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="yc_"]
ekamba demiş ki:
ekambacımmm ayar etme beniii enson as950 damperliyle kapışıodunn noldu geçtinmi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
f16 lara kafa tutuyorum sen hala as950 lerde takılısın Gülümsüyorum
geçtim geçtim Dil çıkarıyorum

nosscu demiş ki:
ben e dedim ya ekamba duymasın .
kaçarmı baba,yerin kulağı vardır
sahi ne belgeseli çekiyor eray????????????? Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray kardeşim kıskandım yaf ne kadar sevenin var... Şaka şaka kardeş gerçekten esnaf olduğun gelen form yazılarından daha ii anladım.. Tebrik Ederim olumsuz yazan kişi görmedim... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel şeylerinde oldugunu okumak güzel...Eray indirim yapta bende bir devil alayım.... Gülümsüyorum
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İhaleye fesat karıştırmam lazım Eray varya Eray ah Eray vah Eray Çok gülüyorum Şaka bi yana Eray 10 numaradır şahsi ve ticari Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya Çoook seviyorum hepinize teşekkür ederim,mutlu oldum şimdi Bravo

Motordelisi.com'a olan üyeliğimin,herhangi bir ticari kaygı içermediği her ne kadar bilinsede bir kez daha buradan belirtmek isterim.Motordelisi.com sizede olduğu gibi benimde bir çok değerli insanla tanışmama vesile olmasının yanı sıra bir çok insanla ciddi bilgi alışverişim oldu.Onun dışında buradan tanıştığım insanlara sadece elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar.

Memnun olamayan yok mu? Vardır elbet,ama benle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz Gülümsüyorum . Yoksa Suzuki'ye laf ettiği için kapının önüne koyduğum adamda vardır Çok gülüyorum o da memnun değildir benden Çok gülüyorum

nosscu: abi ben senle hiç atışır mıyım Gülümsüyorum Senden kimseye zarar gelmez,benim de sana olan saygımda kusur eksik olmaz,ha arada olursa arada sırada şaka dozundan dolayı hoşgör Dil çıkarıyorum

ekamba,yc: topic pörtletçeksiniz he Çok gülüyorum

alenalper: motul'la değişelimmi Dil çıkarıyorum Gelicem hafta içi abi yanına. Bravo Ekmaba bu başlığa saldırcak önceden uyarayım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 30.10.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eraya guvenmenız ıcın ılla suzukınız olması gerekmıyor.arkadasımın patlak 636 sını devamlı ona goturdugum ıcın,servısındekı elemanlarında baya bı kawa tecrubesı oldu sayemde Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal