Tarih: 29.10.2007 - 22:51 Mesaj konusu:
Bu organizasyon motosiklet tutkunlarının ortak aldığı bir kararla yapılmıştır.Orda yanlızca Md İstanbul değil bircok motosiklet forumu üyesi vardı.Bu protesto ve ziyaret yerinde ve cok güzel oldu ama bunu yanlızca kendinize mal etmeyin... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 29.10.2007 - 23:06 Mesaj konusu:
bencede süper geçti mynette sayı 600 diye ifade edilmiş ama bence 1000 in üstünde motor tutkunu vardı kortejde dağılmalar normaldi çünki kırmızı ışık,araç sürücülerinin yol vermeyişi, yağmurun tüm şiddetiyle yağması normaldir bende diğer arkadaşlerın dediğine katılıyorum bana gurur verdi kuru bir yerim kalmadı ve çok yoruldum ve resimlerde kendimi bulmam ayrı bir gurur herkese teşekkürler ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Tarih: 29.10.2007 - 23:26 Mesaj konusu:
nasıl olacak nasil yapıcaz diye gece uyuyamadım ne yalan soyleyeyim. Bir aksilik cıkmaz insallah diye dua ederek yattım yatagima dun gece.
Allah'ın izni ile bir onceki korteje nazaran çok daha düzenli ve kurallara uyan bir topluluk olduk.
Yağmurda sırıslıklam olmasına rağmen korteji terk etmeyen motosiklet suruculerini gormek beni gerçekten cok sevindirdi. Katılım sayısını net olarak bilmiyorum ama simdiye kadar gordugum en kalabalık motosiklet toplanmasıydı diyebilirim.
Katılan, gelen, gelemeyen, yüreği bizle olan herkese teşekkürler.
Ayrıca organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara da gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
Herkese bravoo bravoo bravoo
Eşimin arkamda çektiği fotoğraflar aşağıda.
Akşam haberleri izlememe rağmen göremedim haberlerde. gören var mi etkinliğin haberini. ?
usenmedim Cadde'de çekim yapan Suha arkadaşımızın videosundan TEK TEK saydım motorları. Tam 324 Adet. . Ki bu video nun arkasından daha devam ediyordu bildiğim kadari ile. Bir bu kadar da Dolmabahçe de olanları düşünrsek ciddi bir katilim olmus. Harika ! _________________ --== Ashkin ==--
http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Tarih: 29.10.2007 - 23:39 Mesaj konusu:
StrongeR demiş ki:
Bu organizasyon motosiklet tutkunlarının ortak aldığı bir kararla yapılmıştır.Orda yanlızca Md İstanbul değil bircok motosiklet forumu üyesi vardı.Bu protesto ve ziyaret yerinde ve cok güzel oldu ama bunu yanlızca kendinize mal etmeyin...
Kimsenin kendisine mal ettiğini görmedim ben zaten ya da öyle bir düşünce, ne demek şimdi bu anlamadım doğrusu
Neyse, bugüne ait bir yerde rastladığım bir fotoğraf. Durumu gayet güzel anlatıyor herhalde;
Aşkın abi sana zahmet bu videoyu youtube.com'a ingilizce başlık ve ingilizc tanımlama ile koyabilmen mümkün mü? youtube'da bir sürü pkk ve ermeni propagandası yapan video mevcut,en azından güzel bir tanımlama ve herşeyi içeren keyword'leri eklersek hit alan ve izlenen bir video olur kanımca. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız