Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul MD, Teröre DUR kortej Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul MD, Teröre DUR kortej Resimleri

İstanbul MD, Teröre DUR kortej Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tears_of_the_sun
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar burada sohbet odası yokmu sadece burayamı yazılıyor düşünceler
Başa dön
tears_of_the_sun Çevrimdışı tears_of_the_sun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu organizasyon motosiklet tutkunlarının ortak aldığı bir kararla yapılmıştır.Orda yanlızca Md İstanbul değil bircok motosiklet forumu üyesi vardı.Bu protesto ve ziyaret yerinde ve cok güzel oldu ama bunu yanlızca kendinize mal etmeyin...
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HELAL OLSUN size.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
Alıntı:

HELAL OLSUN size....

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sheker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede süper geçti mynette sayı 600 diye ifade edilmiş ama bence 1000 in üstünde motor tutkunu vardı kortejde dağılmalar normaldi çünki kırmızı ışık,araç sürücülerinin yol vermeyişi, yağmurun tüm şiddetiyle yağması normaldir bende diğer arkadaşlerın dediğine katılıyorum bana gurur verdi kuru bir yerim kalmadı ve çok yoruldum ve resimlerde kendimi bulmam ayrı bir gurur herkese teşekkürler ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl olacak nasil yapıcaz diye gece uyuyamadım ne yalan soyleyeyim. Bir aksilik cıkmaz insallah diye dua ederek yattım yatagima dun gece.

Allah'ın izni ile bir onceki korteje nazaran çok daha düzenli ve kurallara uyan bir topluluk olduk.

Yağmurda sırıslıklam olmasına rağmen korteji terk etmeyen motosiklet suruculerini gormek beni gerçekten cok sevindirdi. Katılım sayısını net olarak bilmiyorum ama simdiye kadar gordugum en kalabalık motosiklet toplanmasıydı diyebilirim.

Katılan, gelen, gelemeyen, yüreği bizle olan herkese teşekkürler.

Ayrıca organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara da gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Herkese bravoo bravoo bravoo

Eşimin arkamda çektiği fotoğraflar aşağıda.
Akşam haberleri izlememe rağmen göremedim haberlerde. gören var mi etkinliğin haberini. ?

MyNet'de haber cıkmış kortej ile ilgili: http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N106963&date=29Ekim2007

Diğer mootsiklet klup uyelerinin fotoğraf makinelerinden kareler;

Bağdat Caddesi Geçişi
http://youtube.com/watch?v=YSFUUea5UUU

usenmedim Cadde'de çekim yapan Suha arkadaşımızın videosundan TEK TEK saydım motorları. Tam 324 Adet. . Ki bu video nun arkasından daha devam ediyordu bildiğim kadari ile. Bir bu kadar da Dolmabahçe de olanları düşünrsek ciddi bir katilim olmus. Harika !

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nilosh
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum mükemmel olmuş!!! motorunuza, elinize sağlık.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
nilosh Çevrimdışı nilosh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR demiş ki:
Bu organizasyon motosiklet tutkunlarının ortak aldığı bir kararla yapılmıştır.Orda yanlızca Md İstanbul değil bircok motosiklet forumu üyesi vardı.Bu protesto ve ziyaret yerinde ve cok güzel oldu ama bunu yanlızca kendinize mal etmeyin...

Kimsenin kendisine mal ettiğini görmedim ben zaten ya da öyle bir düşünce, ne demek şimdi bu anlamadım doğrusu Beğenmedim

Neyse, bugüne ait bir yerde rastladığım bir fotoğraf. Durumu gayet güzel anlatıyor herhalde;

Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolda görenler alkışlarla el salladılar... duygulandık şehitlerimizi andık, delikanlılığımız da bozulmadı ıslandık ki göz yaşları görülemedi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:54    Mesaj konusu: söze gerek yok Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha ıslak günlerimde oldu ama bugün en hüzünlüsü ve en değerlisi idi.

kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallahi helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum gururlandın birden

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.10.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aşkın abi sana zahmet bu videoyu youtube.com'a ingilizce başlık ve ingilizc tanımlama ile koyabilmen mümkün mü? youtube'da bir sürü pkk ve ermeni propagandası yapan video mevcut,en azından güzel bir tanımlama ve herşeyi içeren keyword'leri eklersek hit alan ve izlenen bir video olur kanımca.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelimelerin bittigi anlar varya o anneyi görmek işte öyle bişey
ıslandık ama yılmadık böylesi daha anlamlı oldu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal