Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ELMOK 'un Yapmış olduğu yeni oluşum tanıtımı toplantısı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ELMOK 'un Yapmış olduğu yeni oluşum tanıtımı toplantısı...

ELMOK 'un Yapmış olduğu yeni oluşum tanıtımı toplantısı...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcu2003
Üye
Üye

Nereden: Elazig

MesajTarih: 28.10.2007 - 00:38    Mesaj konusu: ELMOK 'un Yapmış olduğu yeni oluşum tanıtımı toplantısı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toplantıda ilk önce oluşturulan yeni yönetim kendini sırayla tanıttı...

Yapmış olduğumuz toplantıya 70 kişinin üzerinde katılımcı vardı ....

Daha sonra bu sektörde Türkiye'ye nam salmış olan ve motorcu hoca olarak bilinen değerli üstadımız Şahabettin ESER bey'e onur belgesi verildi...

Bunlar toplantıdan sıcağı sıcağına ilk görüntüler yenileri elime ulaştıkca yenileyeceğim. Kardeş Kulübümüz olan Elazığ Motosiklet ve Motorsporları Klübü Derneğine alternatif olarak başlatmış olduğumuz yeni oluşum tüm motorsiklet camiasına hayırlı uğurlu olsun...

Bu arada kısa bir açıklama ekleyeyim,

Oluşturulan yeni kadro şu şekildedir...

Başkan : Abdullah GÜRALP
Başkan Yrd : Selçuk ASLAN
Sekreter : Ömer Faruk ARGIN
Sayman : Metehan AKGÜNEŞ
K. ÜYE : Haluk BELHAN

Yönetim kadrosu yedek;

1- Hüsnü ÖZTÜRK
2- Kemal YEŞİLBAŞ
3- Salih ŞİMŞEK
4- Barış OĞUZ
5- Oktay Halis DEMİR

Denetim kurulu;

1- Nadir SER
2- Ümit ŞENGÜN
3- Buğra ÖZTÜRK ' dür...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
street_racer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ELZ

MesajTarih: 28.10.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elazığ Motosiklet Klubünün, kuruluş aşamasında ve sonrasında elimden geldiği kadar yüreğim yettiği kadar destek olduğumu burdan tüm üyelerine ve değerli başkanına bildirmek istiyorum. İnşallah yaptıklarımızla toplumumuza bir nebze motor sevdası aşılar diğer sürücülerinde motorculara bakış açılarını değiştiririz...
Şimdiden Hayırlı Olması Dileği İle...
Başa dön
street_racer Çevrimdışı street_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmirli_husnu
Üye
Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle böle bir kulübün hazırlanmasında ve kurulmasında emegi geçen tüm abilerime teşekkür eder ellerinden öperim nekadarda ziyaret edemesemde onları hertürlü manevi destek vermeye hazırım tekrardan vurgulayarak teşekkür eder ve tüm toplumun nekadar ğüzel bir organizasyon yaratıldığını görmelerini ve duymalatrını isterimki motor camiasının nekadar önenmli ve ğüzel olduğunu keşvetmeleri dileyerekten sevgi ve saygılarımla abdullah ğüralp teşekkürederim abi sana bizi yanlız bırakmadığın için Gülümsüyorum
Başa dön
izmirli_husnu Çevrimdışı izmirli_husnu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun..İşiniz çok zor...
3 yıl önce ilk olarak DERNEK olduk,daha sonra KULÜP...
Öylesine zordurki bu işler..
İnşallah yolunuz açık olur...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun Bravo Alkışlıyorum Bravo
fazer_ser
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kulubümüz tüm camiya ya inşallah hayırlı ugurlu olur.BU oluşumun sonuna kadar arkasındayız diyer arkadaşların dediği zor olacak bu oluşumu devam ettirmek ama zaten bizde zoru sevdiğimiz için bu kulubün oluşumunda bulunuyoruz.

EKSOZLAR SUSMAZ VATAN BÖLÜNMEZ
Başa dön
fazer_ser Çevrimdışı fazer_ser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spormotosiklet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 29.10.2007 - 12:44    Mesaj konusu: toplantı içerisinde ki diğer resimler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abdullah başkan güzel bir organizasyon ve düzenleme hazırladı...

2-3 gün gece 2 lere kadar çalıştık beraberce..
amacımız gerçekten profosyonel leşmek ...

gerçekten kaliteli bir sunum oldu ve birlik çağrısı yaptığımız tüm elazığlı motordelilerinden akın akın katılımlar oldu...

...... ELAZIĞ MOTOSİKLET KULUBÜ md den de takip edebileceğiniz şekilde 1,5 yıldır kurulu..
onlarca gezi yazısı ve topiği açtım.. ama 2. bir kulupleşme olunca başlayan tartışmalar dan sıkılarak 6 aydır yazmıyorum ...
şimdi zamanı geldi sağolsun elazığlı motordelileri sağduyulu davranım tartışmaya nokta koydular...

işte ELAZIĞ MOTOSİKLET KULUBÜ
Başa dön
spormotosiklet Çevrimdışı spormotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcu2003
Üye
Üye

Nereden: Elazig

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi niyet temennilerinde bulunan arkadaşlarıma ve site Administratörü olan Hakan bey'e teşekkür ediyorum. İnşallah bu işin zorluğu olan prosedürlerin motosiklete olan sevgi ve merakımızla üstesinden geleceğiz. Saygılarımla...
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Bravo
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun inşallah başarılı olursunuz Alkışlıyorum Bravo
spormotosiklet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 30.10.2007 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abdullah başkanın bahsettiği yeni oluşum aslında 4-5 aylık bir projeydi..
bu proje arkadaşlar arasında günlerce konuşuldu sonunda diğer dernekle birleşme adına adım atıldı.
amacımız tüm güzellikleri 2 ye katlamaktı.
neredeyse güzellikle tek ve büyük bir dernek kuruluyordu. biz gerekirse fedakarlıktan kaçınmayacağız derneğimizi fesih edeceğiz dedik.. lakin saygı duydyğum ve çok sevdiğim (ki hala dostumdur her ne kadar ihtilafa düşsekte) serdar sertdemir hocam ve birkaç muhalif arkadaşım (veysel, cengiz, ve zülfü abiler) olayın zamansız olduğunu savundu. AMACIMIZ TAM PROFOSYONEL KLUP dedik.

bu ortamdan uzlaşma olmayınca klub olarak suskunluğumuzu bozma tekrardan aktifleşme kararı aldık.

ilk toplantımız hanedan da yapıldı... toplantıda tüm dernek üyelerimize olayı eksiksiz sunduğumuzda kesinlikle icraat zamanı denilerek karar alındı.. ve ben de dernek başkanlığı görevinden ayrılmak istediğimi işi daha aktif ve zamanı bol olan bir arkadaşımıza devretmek istediğimi söyledim. ömer faruk ve haluk belhan arkadaşıma teklif sundum fakat olayın ağırlığından kabul etmediler. nasip ki o anlarda misafirimiz abullah a başkan olurmusun denildi..

hatta başkanım diye de latife ettik.

18/10/2007 cumartesi günü günbatımında 45 kişilik büyük bir toplantı yaptık ve abdullah başkan seçildi. kendisi gerçekten hevesli ve vasıflı bir arkadaşımız.
(burda ki iltifat değil çünkü ben gerçekten eleştirel değerlendiriyorum)

2 gün önce tekrardan toplandık ve gerçekten gece gündüz çalışarak güzel bir organizasyon çıkardık.. derneğin girdiği yeni oluşumun sunum kısmıydı bu...

Dans Delirdim
spormotosiklet Çevrimdışı spormotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 30.10.2007 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar merhaba sampiyon yarışcı oktay dal izmir akhisarda yapılacak paralı yaşda bulunacak kendine güvenen arkadaşları orda görmek isteriz
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oguzbatu
Üye
Üye

Nereden: kütahya/simav

MesajTarih: 30.10.2007 - 05:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun darısı bizim başımıza Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
oguzbatu Çevrimdışı oguzbatu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar merhaba sampiyon yarışcı oktay dal izmir akhisarda yapılacak paralı yaşda bulunacak kendine güvenen arkadaşları orda görmek isteriz

arkadaşlar bu yazıyı ben yazmadım kimsenin yanlış anlamasını istemem bir yerde veya bir kafede oturumum açık kalmış lavuğun teki yazıyor Gülümsüyorum neyse hayırlı uğurlu olsun herşeyden önce inşallah insanları cc farkıyla ayırmazsınız herkese aynı değeri verir, herkese aynı ilgiyi gösterirsiniz bundan şüphem yok aslında ama yinede söyliyeyim dedim ve inşallah bu bölünme bir gün biter herkes (elazığdakibütün motorcular) birbirlerine kenetlenip türkiyenin en büyük klüplerinden biri olur..
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 30.10.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gün gelirde yolumuz motorla Elazığ'a düşerse uğrayacağımız bir yar var yani.
hayırlı olması dileği ile Alkışlıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal