Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları

Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
spirittwo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haarika ötesi bi toplantıydı.en güzeli kazasız belasız tamamlanmış olması tabii.satır köfteler hava muhabbet hepsi sözbirliği yapmış gibiydi.organizatörlerin kalitesi toplantının kalitesini belirledi.tekrar bulışabilmek dileğiyle...
sevgileeerrrr
Başa dön
spirittwo Çevrimdışı spirittwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 30.10.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, bu güzel organizasyonda sizlerle birlikte olduğumuza memnun oldum.Yanlız sitedeki etkinlik karelerinde her zaman canlı görmeye alıştığımız kaRRdelen'i biraz durgun gördük umarım yorgunluktandır. Üzgünüm Üzgünüm

Daha nice böylesine keyifli organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aslan68
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tekirdağ- çorlu

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibrahim kardeş merhaba izmire rahat dönebildinmi enkısa zamanda izmir veye çorluda görüşelim ha bu arada benim tişörtüm 1xL olsun fokunki mümkünsexxxxxxxxxxxxL OLSUN Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

MRpilot abim gemi varmı gelelimmi Gülümsüyorum
Başa dön
aslan68 Çevrimdışı aslan68 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooooooooo foku almışınız makara ya yahu..... Dil çıkarıyorum napsın çocuk tutamıyo daha bı yaştaaaaaaaa Göz kırpıyorum boğazını yaniii Delirdim Dans
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aslan68
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tekirdağ- çorlu

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çelebi59 kardeşim yok benimde ondan farkım boy farkıyla idare ediyoruz
Delirdim
Başa dön
aslan68 Çevrimdışı aslan68 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslan68, Abii Öncelikle hoşgeldin. Umarım seversin burdaki delileri Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Yanlız sana XL küçük gelebilir.... haberin olsun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, güzel etkinlik olmuş bayağı kalabalık var Bravo
dostluklar ve kardeşlikler bitmemesi dileğiyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hondagökhan , kalıplar biraz farklıymış 3-4 çeşit sipariş vericez ona göre bi ayar çekicez artık Bravo
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, hadı bakalım eklesın sarılardan olusan fotoları bakalım ben cayı demledım hazır Dil çıkarıyorum saglıcakla kalın Alkışlıyorum Alkışlıyorum kım bılır belkı gunun bırınde zıyaretınıze ben de gelırım

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla resimlere baktıkça sanki bende ordaymış hissine kapıldım.çok güzel bir organize olmuş hazırlayan arkadaşların ellerine saglık.bravo.MAŞŞALLAH. Alkışlıyorum
Limon250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 30.10.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam, bende Çanakkale / Yenicedenim, motor kapasitem küçük (250cc)olduğu için ayak uyduramadım geziye ama çok güzel ve zevkli olmuş.
İnşallah motoru büyüttüğümde bende katılıcam.
Başa dön
Limon250 Çevrimdışı Limon250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ama_fok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 30.10.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yehttttttttttt
lan siz benim gibi tığ görünümlü adamla nasıl dalga geçersiniz sizi ilk fırsatta ilk keskin virajda yiyecem haberiniz olsun çelebi 59 - aslan 68 yedim sizi napayım tutamıyorum kendimi
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.10.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pınarcım ellerine sağlık emege geçen herkese helal olsun İbrahim abi Nur
Konyaya ne zaman geliyorsunuz Gülümsüyorum

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.10.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Limon250 demiş ki:
Selam, bende Çanakkale / Yenicedenim, motor kapasitem küçük (250cc)olduğu için ayak uyduramadım geziye ama çok güzel ve zevkli olmuş.
İnşallah motoru büyüttüğümde bende katılıcam.

Arkadaşım hiç yakıştıramadım valla Gülümsüyorum 125cc ler bile geliyor bizimle senin 250cc ile gelmemen ayıp olur. Göz kırpıyorum
Birdahaki organizasyonda mutlaka bekliyoruz

Hatta şuraya;

http://www.motordelisi.com/ftopict-55353.html

bişeyler yazarsan seviniriz Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal