haarika ötesi bi toplantıydı.en güzeli kazasız belasız tamamlanmış olması tabii.satır köfteler hava muhabbet hepsi sözbirliği yapmış gibiydi.organizatörlerin kalitesi toplantının kalitesini belirledi.tekrar bulışabilmek dileğiyle...
sevgileeerrrr
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 30.10.2007 - 12:55 Mesaj konusu:
ibRRahim, bu güzel organizasyonda sizlerle birlikte olduğumuza memnun oldum.Yanlız sitedeki etkinlik karelerinde her zaman canlı görmeye alıştığımız kaRRdelen'i biraz durgun gördük umarım yorgunluktandır.
Daha nice böylesine keyifli organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.
Tarih: 30.10.2007 - 13:08 Mesaj konusu:
ibrahim kardeş merhaba izmire rahat dönebildinmi enkısa zamanda izmir veye çorluda görüşelim ha bu arada benim tişörtüm 1xL olsun fokunki mümkünsexxxxxxxxxxxxL OLSUN
Tarih: 30.10.2007 - 14:15 Mesaj konusu:
nofeaR6, hadı bakalım eklesın sarılardan olusan fotoları bakalım ben cayı demledım hazır saglıcakla kalın kım bılır belkı gunun bırınde zıyaretınıze ben de gelırım _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
valla resimlere baktıkça sanki bende ordaymış hissine kapıldım.çok güzel bir organize olmuş hazırlayan arkadaşların ellerine saglık.bravo.MAŞŞALLAH. _________________
Tarih: 30.10.2007 - 15:26 Mesaj konusu:
Selam, bende Çanakkale / Yenicedenim, motor kapasitem küçük (250cc)olduğu için ayak uyduramadım geziye ama çok güzel ve zevkli olmuş.
İnşallah motoru büyüttüğümde bende katılıcam.
yehttttttttttt
lan siz benim gibi tığ görünümlü adamla nasıl dalga geçersiniz sizi ilk fırsatta ilk keskin virajda yiyecem haberiniz olsun çelebi 59 - aslan 68 yedim sizi napayım tutamıyorum kendimi
Tarih: 30.10.2007 - 15:36 Mesaj konusu:
Limon250 demiş ki:
Selam, bende Çanakkale / Yenicedenim, motor kapasitem küçük (250cc)olduğu için ayak uyduramadım geziye ama çok güzel ve zevkli olmuş.
İnşallah motoru büyüttüğümde bende katılıcam.
Arkadaşım hiç yakıştıramadım valla 125cc ler bile geliyor bizimle senin 250cc ile gelmemen ayıp olur.
Birdahaki organizasyonda mutlaka bekliyoruz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız