Tarih: 02.11.2007 - 02:35 Mesaj konusu: Bursa MD 13.kasım Salı Buluşması&Sonrasındaki PARTY
Arkadaşlarımız Salı günü Toplantı sonrasında güzel bir organizasyon düşüncesi içine girdi
ve askere gidecek olan kardeşlerimize bir süpriz Party yapmak istediler bizde degerlendirdik
Akın ultraukala topik acmıştı fakat saolsunlar yine topigimiz silindi
Bizler Bursa MD olarak Her zamanki gibi 13 Kasım 2007tarihinde Vitamin Cafe'de Saat : 19:00 itibariyle yine buluşma yerimizde olucaz
ve saat 19:45 itibariyle Party yapacagımız Kumla'ya Konvoy halinde Türk bayraklarımızla beraber
yola cıkacagız.. Tüm gece boyunca FULL Müzik+İçeceklerimiz ile Go-Kart Pistinde eglencemize
devam edicez.. tabiki öncesinde mangal ziyafeti yapacagımızı es gecmiyeyim
Arkadaşlar katılım listemizde bizlere yardımcı olursanız topige bu konuda yazarsanız cok sevinicez..
Party e katılım sayısını belirlemek ve ona göre hazırlık yapılması için önemlidir..
Detaylı bilgi için bana ulaşamayan olursa juniorghost kaandan veya ultraukala dan pm atıp bilgi alabilirler.. _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
Tarih: 02.11.2007 - 02:58 Mesaj konusu: Re: Bursa MD 13.kasım Salı Buluşması&Sonrasındaki PARTY
Sercat 46 demiş ki:
ve saat 19:45 itibariyle Party yapacagımız Kumla'ya Konvoy halinde Türk bayraklarımızla beraber
yola cıkacagız.. Tüm gece boyunca FULL Müzik+İçeceklerimiz ile Go-Kart Pistinde eglencemize
devam edicez.. tabiki öncesinde mangal ziyafeti yapacagımızı es gecmiyeyim
Bursa MD şimdiden iyi eglenceler..
Party ler güzeldir..ASKER arkadaşlarımız içinde önemli bir jest..
Bekliyor olacagız gelişmeleri ve sonrasındaki Fotoları.. _________________
MasterBoy, yok bea nerden çokluk orda ....... biz bize yeteriz Metin
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
junyor_ghostrider, bizi kimse adamdan saymıyor heralde _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Efet arkadaslar başlığım silindi kimliği belirsiz bir kişi tarafından kimse de açıklama yapmadı...sertaç ve kaan başlığı açmamı istediler ben de hazırlayıp açtım ama kimse bir açıklama yapmadan başlığımın ortadan kaybolduğunu gördüm.Ayrıca yerine çıkıp bir başkası aynı topici açmış yetmezmiş gibi.Kimsenin bişe dediği de yok...Çok terbiyesizce şeyler oluyor kınıyorum sorumlularını.Ve açıklama bekliyorum....
Arkadaslar çok anlamlı bir gece olacak herkesleri bekliyoruz...İsteyen istediği kadar içip sapıtabilir Byraklarımız eşliğinde grup sürüşü şeklinde Kumla Go kart pistine gideceğiz.Yol boyunca umarım uygunsuz hareketlerle karşılaşmayız..Belki bazılarınıza sadece espri gibi geliyor fakat grup sürüşünde yaptığımız hatalar bir çok kişinin canını yakabilir lütfen dikkatli olunuz... Herkes bayraklarını hazırlasın Bursa MD asker uğurlayacak... EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER!!!.... _________________
ultraukala, ben önceki topiklerimde belirttim akıncım grup sürüşüne uymayanlar bizimle yola cıkmasın diye hepimizin saglıgı için
Alıntı:
Byraklarımız eşliğinde grup sürüşü şeklinde Kumla Go kart pistine gideceğiz.Yol boyunca umarım uygunsuz hareketlerle karşılaşmayız..Belki bazılarınıza sadece espri gibi geliyor fakat grup sürüşünde yaptığımız hatalar bir çok kişinin canını yakabilir lütfen dikkatli olunuz...
HakanDincer, resimleri paylaşıcaz hakan abi
Black_Night, teşekkürler
serhat24766, gel gel atla makinaya gel yahu nasılsa taşl gibi exup var artık
MasterBoy, max_49, aynen anlaşıldııı _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
Tarih: 02.11.2007 - 17:05 Mesaj konusu:
Sercat 46 demiş ki:
ultraukala, ben önceki topiklerimde belirttim akıncım grup sürüşüne uymayanlar bizimle yola cıkmasın diye hepimizin saglıgı için
Alıntı:
Byraklarımız eşliğinde grup sürüşü şeklinde Kumla Go kart pistine gideceğiz.Yol boyunca umarım uygunsuz hareketlerle karşılaşmayız..Belki bazılarınıza sadece espri gibi geliyor fakat grup sürüşünde yaptığımız hatalar bir çok kişinin canını yakabilir lütfen dikkatli olunuz...
HakanDincer, resimleri paylaşıcaz hakan abi
Black_Night, teşekkürler
serhat24766, gel gel atla makinaya gel yahu nasılsa taşl gibi exup var artık
MasterBoy, max_49, aynen anlaşıldııı
patladım hacı motorla gelemicem ama ademin arabayla gelme ihtimalim var kesin değil
.serhat24766, İi halt ettin patmamışmış...Adam akıllı git diyoruz boşuna konuşmuyoruz heralde..Dikkatli ol biraz daha etrafındakiler üzmeye hakkın yok unutma..
Bu arada sinirden kusura bakma ama insna kızıyor sevdiklerine bişe olunca...Geçmiş olsun çok... _________________
Tarih: 02.11.2007 - 17:42 Mesaj konusu:
max_49 demiş ki:
ultraukala, aynen katılıyorum
abi bursa mdye karşı bişimi var yoksa ben yanlışmıyım genelde bursa md topicleri kitleniyor sebepsiz yere benim başlıkta gümlemişti hakan başkanım yardımcı oldu bana
kim siliosa sebepsiz o topicleri kınıyorum onları kınandınız
Kayıt: Feb 03, 2007 Mesajlar: 174 Nereden: Unıted States Of BURSA_TR
Tarih: 02.11.2007 - 18:10 Mesaj konusu:
EVET ARKADASLAR KATILIMCILARIN KESIN CEVAPLARINI BEKLIYORUZ YUKARDA HERSEY DETAYLI BICIMDE BULUNMAKTADIR SERHAT KARDES SANADA GECMIS OLSUN ALLAHA EMANET HERKESIN TEKERLERI YERDE KALSIN 13 KASIMA IHTIYACINIZ OLUCAK MILLLET _________________ İ.KaaN DoğaN
_16 U 2138_
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız