Tarih: 05.11.2007 - 01:05 Mesaj konusu: gerçekten güzel
ortamınız güzel hemde çok güzel ama ne billim ben antalyadayken böle olmadığı için ortamlar beni pek sarmadı işallah bundan sonraki toplantılarınızada gelirim ben CaNeR .........
fotoları bıle duzgun cekmemısler ahmedım yoklugun bellı oldu sensız olmadı
Daim foto yüzünden mi yokluğum belli oldu,aramıdaki ilişki objektif ilişkisimi
ReHa,
Alıntı:
HaYaBuSa, herkes okuyor caktirmasana Ahmet abi Aralikta gelme planim var simdilik derslerin durumuna bagliyim...Seni özledim
Bende seni çok özledim gardaşım.Senin gelme ihtimalin çok azaldı gibi.Olmazsa sen beni al yanına,davetiye yolla birşeyler yap
cakici-1 Dai senmisin yoksa,aramıza hoşgeldin
croner kask takmamayı motor kütürsüzlüğüyle bağdaştırmışın.Çok düşündüm ama ikisinin arasında bir köprü kuramadım.20 ile düşünce neler olacağını biz de çok iyi biliyoruz.Sen bize üzülme,kendine üzül
capodelcapo, anladım ben onu dai
caglar23, bugün ben gidemedim,Halit'te gelmemiş,Halit'in mühim işleri vardır büyük ihtimal
42pa695 Caner her zaman bekleriz,hatta bugün akşam 20:00 da Öykü Cafede toplanıyoruz,senide bekleriz
zzzzzz,
Alıntı:
eğlenceleriniz süperde sgor ahmet nerelerde yaww
Ahmet işlerinin yoğunluğundan dolayı bizlere bir süre ara verdi.En kısa zamanda yanımızda olcak inşallah _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Konya md gene yapacanı yaptı valla helal olsun ne diyim güzel bi pazar günüydü herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım BAŞAKANIM her zaman ki gibi gene 1 numarasın tebrik ediyorum Saygılarımla gerek yok doğru mu BAŞKANIM
Tarih: 05.11.2007 - 09:25 Mesaj konusu:
herşey jan janlı arkadaşlarda neden yarış dışı gelin konvoyunda kendine motorcu diyen arkadaşlar kask takmamışlar bu site artık milyonlara ulaşıyo kask üzerine milyonlarca yazı yazılıyo ama hala kask yok konyada motorla kaza yapanlar ölmüyomu ya arkadaşlar ne zaman akıllanıcaz kasılarak resim çektirinicenize kask takmak yakışıklılığınızı mı bozuyo yanınında kask takan arkadaşlarda var işte onlara hakediyorlar onlara binlerce tşk bu arada yeni evlenen çiflerede bir mür boyu mutlulukla
Kayıt: Oct 08, 2007 Mesajlar: 78 Nereden: KONYA/Mevlana diyarı
Tarih: 05.11.2007 - 11:06 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun güzel eğlenmisiniz bundan sonra ki eğlencelerinizdede mutluluklar..! _________________ Sen varken bizde vardık Sen doğmadanda biz burdaydık..!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız