inşallah bende gelecem ama yiğit abim beni eryamana bırakabilirmi acaba ona göre kask falan alıyım yanıma yani... _________________ HeaVy MeTaL + HaRLeY DaViDSoN + BiRa = "HaYaT"
Tarih: 04.11.2007 - 20:23 Mesaj konusu:
hotmetal_07, Arkadaşım birçoğumuzun dönüş saati belli olmuyor.
Yani buluşma bittikten sonra bile birşeyler yapabiliyoruz.
Ayrıca buluşmalarda alkol alımı oluyor yani kendi adıma konuşayım ben alıyorum.
Bu sebepten dönüş yolunda başka birisinin sorumluluğunu almak istemiyorum.
Veya alkol alınmıyor olsun. Gecenin bir köründe başkasının sorumluluğunu almak zor birşey.
Ben şahsen zorda kalmadığım sürece artçı almıyorum.
Çünkü motosiklet araba gibi değil yani zaten kendi can güvenliğimi tam anlamı ile güvenceye almamışım birde başkasının can güvenliğini düşünmek istemiyorum.
Diğer arkadaşlarımında bu şekilde düşündüklerine eminim.
Buluşmalarımıza gelmek isteyen herkeze ama herkeze, motoru olsun yada olmasın kapımız açık.
Ancak gelin sohbet edelim, eğlenelim, ama lütfen elinizden geldiği kadar ulaşımınızı kendi imkanlarınızla sağlamaya çalışın.
Tarih: 04.11.2007 - 21:25 Mesaj konusu:
TayDen, kankama aynen katılıyorum. ekleme yapmama gerek yok özet olarak herşeyi yazmış zaten.umarım bu sölenenler yanlış anlaşılmaz ve anlayışla karşılanır.
YIGITEFE, abi özlenen harita bu işte ben plaka sırasını bile dizdim.. Düzce 81,musul 82,kerkük 83, erbil 84, selanik 85, atina 86 böle gidiyo işte nasıl _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
hotmetal_07, Sevgili kardeşim, TayDen, abin doğru söylemiş motor riskli bir makina,sadece kask ile iş bitmiyor full koruma gerekli, ayrıca istenmiyen bir durum karşısında kanuni yükümlülükler korkunç denecek seviyede ( malesef gerçekleri söylemek gerekiyor ; bu gibi durumlarda araç sürücüleri adam yaralama veya öldürme gibi korkunç suçlamalarla yargılanıyorlar ), bu konuda bize kırılmayacağını ve anlayabileceğini umarı.. selamlar..
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
mewlut_06, Kardeşim ellerine sağlık.. Zincirkıran haritayı mail ile göndermişti bende imzama koymaya çalışacağım.. HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE OLUR.. Selamlar..
YIGITEFE, mustafacbr600f, bahsettiğin kim ben anladım onuda, yanlız dayak yiyecez bi ara abi sen bilmiyonmu.emreye sor o sana anlatsın.valla yenge yigit abimle bi ilgisi yok.tamamı yigit abi.şimdi diger arkadaşı söylemeyimde ayıp olmasın.hani falkonu varya.... _________________
Tarih: 05.11.2007 - 14:33 Mesaj konusu:
sTaRt demiş ki:
Bu hafta kesin gelicme bende askerlik yerimde belli oldu )
Bursa - Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına gidiyorum.
walla 3 bacağının üstüne düşmüşün. güzel biryer olduğunu tahmin edebiliyorum.
hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelirsin vatani görevini tamamlarsın inşallah.
belirtmeye gerek yok ama yazmak adettendir, çarşamba bende ordayım
13 sene kaldım bursada abim ve ablamda orda.. + bide enişemin at çiftliğinde az zaman geçirmedim.. atlar ve köpekler varmış. torpil olsa bu kadar olmazdı yani.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız