Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 07 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 07 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

Ankara MD / 07 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.11.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD şimdiden iyi eglenceler..
Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
extradark
Üye
Üye

MesajTarih: 03.11.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmemek olurmu Delirdim Delirdim tabikine de ordayım Bravo

günleri şaşıran arkadaşlarım yine şaşırmayın günleri Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
extradark Çevrimdışı extradark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hotmetal_07
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 04.11.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bende gelecem ama yiğit abim beni eryamana bırakabilirmi acaba ona göre kask falan alıyım yanıma yani...
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 04.11.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hotmetal_07, Arkadaşım birçoğumuzun dönüş saati belli olmuyor.
Yani buluşma bittikten sonra bile birşeyler yapabiliyoruz.
Ayrıca buluşmalarda alkol alımı oluyor yani kendi adıma konuşayım ben alıyorum.
Bu sebepten dönüş yolunda başka birisinin sorumluluğunu almak istemiyorum.
Veya alkol alınmıyor olsun. Gecenin bir köründe başkasının sorumluluğunu almak zor birşey.
Ben şahsen zorda kalmadığım sürece artçı almıyorum.
Çünkü motosiklet araba gibi değil yani zaten kendi can güvenliğimi tam anlamı ile güvenceye almamışım birde başkasının can güvenliğini düşünmek istemiyorum.
Diğer arkadaşlarımında bu şekilde düşündüklerine eminim.
Buluşmalarımıza gelmek isteyen herkeze ama herkeze, motoru olsun yada olmasın kapımız açık.
Ancak gelin sohbet edelim, eğlenelim, ama lütfen elinizden geldiği kadar ulaşımınızı kendi imkanlarınızla sağlamaya çalışın.

Görüşmek üzere. Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.11.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii herkes orda olacak sanırım gelipte tek başıma oturup içmek zorunda kalmayacağım Göz kırpıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, kardeşim imzana canımız feda ( gerçek misakı milli haritasına ulaşmak dileğiyle ) Bravo Bravo

mustafacbr600f, bahsettiğin kim ben anladım onuda, yanlız dayak yiyecez bi ara Gülümsüyorum Gülümsüyorum

leopoldo, abi benim geç haberim oldu gelemedim , ihsan bey geldimi , yine kaçırdık anlaşılan, hürmetler İhsan abi..
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, kankama aynen katılıyorum. ekleme yapmama gerek yok özet olarak herşeyi yazmış zaten.umarım bu sölenenler yanlış anlaşılmaz ve anlayışla karşılanır.

YIGITEFE, abi özlenen harita bu işte ben plaka sırasını bile dizdim.. Düzce 81,musul 82,kerkük 83, erbil 84, selanik 85, atina 86 böle gidiyo işte nasıl Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hotmetal_07, Sevgili kardeşim, TayDen, abin doğru söylemiş motor riskli bir makina,sadece kask ile iş bitmiyor full koruma gerekli, ayrıca istenmiyen bir durum karşısında kanuni yükümlülükler korkunç denecek seviyede ( malesef gerçekleri söylemek gerekiyor ; bu gibi durumlarda araç sürücüleri adam yaralama veya öldürme gibi korkunç suçlamalarla yargılanıyorlar ), bu konuda bize kırılmayacağını ve anlayabileceğini umarı.. selamlar..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

mewlut_06, Kardeşim ellerine sağlık.. Zincirkıran haritayı mail ile göndermişti bende imzama koymaya çalışacağım.. HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE OLUR.. Selamlar..
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YIGITEFE, mustafacbr600f, bahsettiğin kim ben anladım onuda, yanlız dayak yiyecez bi ara abi sen bilmiyonmu.emreye sor o sana anlatsın.valla yenge yigit abimle bi ilgisi yok.tamamı yigit abi.şimdi diger arkadaşı söylemeyimde ayıp olmasın.hani falkonu varya.... Çok gülüyorum
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta kesin gelicme bende askerlik yerimde belli oldu Gülümsüyorum)

Bursa - Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına gidiyorum.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 05.11.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt demiş ki:
Bu hafta kesin gelicme bende askerlik yerimde belli oldu Gülümsüyorum)

Bursa - Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına gidiyorum.

walla 3 bacağının üstüne düşmüşün. güzel biryer olduğunu tahmin edebiliyorum.
hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelirsin vatani görevini tamamlarsın inşallah.

belirtmeye gerek yok ama yazmak adettendir, çarşamba bende ordayım Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

13 sene kaldım bursada abim ve ablamda orda.. + bide enişemin at çiftliğinde az zaman geçirmedim.. atlar ve köpekler varmış. torpil olsa bu kadar olmazdı yani.. Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

%90 gelemiyorum Üzgünüm
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mjaft
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıpsınız yaw bizde ordayız ama motor yok Çok gülüyorum Göz kırpıyorum alacaz ordaki arkadaşlarada fırsat bulmuşken sorarız Çok gülüyorum teyy teyyyy kop kop allah Dans
Başa dön
mjaft Çevrimdışı mjaft Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 05.11.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaçak kesim yapan ormancı yakalandı.allahım sen ne büyüksün yarabbi Delirdim
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal