Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD,9 Kasım Cuma PUNTA buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD,9 Kasım Cuma PUNTA buluşması

İzmir MD,9 Kasım Cuma PUNTA buluşması
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.11.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whiteangel, Aman aman sen eksik kalsan daha iyi olur sanki Çok gülüyorum

orucoglu, marabbaaaaa. Bana bakın bakim ortalığı karıştırmayın Çok gülüyorum

The_Reason, Sorun olmamasına sevindim arkadaşım Bravo

bikehoper, Abi önce iş gelir. Zaman ulabilirsen mutlaka bekliyoruz. Daha da öncesinda Salı günkü maça bekliyoruz abim...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.11.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri ile yaptığımız düet çok beğenilmiş. Punta yetkililerinden teklif aldık. Çalan grup ile anlaşmalarını tek taraflı feshetmişler. Artık cuma günleri biz program yapacağız. Çok gülüyorum

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 05.11.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, ee tabi canım onlar için söylemedin benim için söliyecektin diye hepsi kıskanıp kaçmışlar doğal olarak Göz kırpıyorum Çok gülüyorum ..tamam napalım bizde telefon hakkımızı kullanırız,hatta telefonu yere koyayım serenad gibi olsun. Şok oldum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

nofeaR6, ohh istanbul'llar ,izmir'ler,gez bakalım...hiç buraya uğramak yook.ama duur gelecektin(iz) dimi Göz kırpıyorum bekliyorum bak. Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: güzel izmir

MesajTarih: 05.11.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, anlayalım sende yokmuıssun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 05.11.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hatta telefonu yere koyayım serenad gibi olsun

seker_portakali, O zaman sen onu sokağa koy canım.Sonrada balkona çık mendil at aşağıya. telefon mendili alıp sana getirirmi bilemiyorum ama Çok gülüyorum Çok gülüyorum
DaveGhan
Üye
Üye

Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ

MesajTarih: 05.11.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erken gelmişim fazla kimse yoktu disarda kısa bir kalamar partisi yaptik.. sonra barda tek basıma arap şükrüden bu kadın neden aglıyor u soyledim... sonra kendimi la sera da buldum.. nasıl gittigimi hatırlamıyorum ama Üzgünüm

kerttirtenkele ile işim olmaz.........
Başa dön
DaveGhan Çevrimdışı DaveGhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PopARt
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arap Kadri nin arkasında çalmak çok zordu:))...Çok zor bi şarkı söyledi(aylavyu aylavyu...Ton:re minör)...Herneyse çok eğlenceli bi geceydi arkadaşlar...Sizler eğlenmeyi bilen insanlarsınız...

En son PopARt tarafından 05.11.2007 - 13:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
PopARt Çevrimdışı PopARt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.11.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili popart yazarken kendini tanıtsan daha bir hoş olurdu takdir edersin Bravo hoş ben seni tanıyorum ama tanımayanlar içinde bir ışık olur sanki Göz kırpıyorum ağzınıza sağlık herzaman renkli insanlara renkli müzikler yakışır bunuda hakkıyla yapıosunuz Delirdim Delirdim ellerinize enstrümanlarınıza ağzınıza sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 05.11.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum valla gecen hafta bayaa bi eglendik bizde ins. bu haftada gelicezz izin alabilirsek:D bide resimlerimiz nerde nur apla 1 dene resim cekindik zaten onuda kıskanıyomusun yoksa Gülümsüyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnş bu hafta bende gelmek istiyorum......

Geçen hafta gelemedim çok üzüldüm çok eğlenmiş millet....
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Geçen hafta gelemedim çok üzüldüm çok eğlenmiş millet

gsr_serter, ben hariç canım sen olmadığın için ben eğlenemedim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.11.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, yüzünü bi görelim be kardeş fotoların kim cekiyosa en cok seni ceksin senin resim cok olsun

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

FcPro, canım kardeşim serter in resimleri sana güveniyorumm

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

HakanDincer, iyi eglencelerr

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.11.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PopARt, yaptıgınız güzel müzik için bizde size teşekkür ederiz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 06.11.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hondabros, anlayalım sende yokmuıssun

abi valla mazeretim vardı,yoksa hangi etkinlik bizi yıldırabilir ki ? Delirdim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 06.11.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla millet, " işler" deyip gelemeyenler var.. Gecenin 21,00 de ne işi? oluyomuş? Çok gülüyorum Delikanlı gibi "daha eğlenceli ortama aktım" deyiverin, olsun bitsin yani.. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Ama, daha eğlenceli ortam olabileceğini de sanmıyorum ben.. Bi kere grup çok güzeldi.. saat gibi, abartısız çalıyo davulcu.. (adamım.. Gülümsüyorum ) Ben ordayım yine... Haftada bir rakı içicem, onuda orda içicem.. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal