Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7131 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 05.11.2007 - 11:54 Mesaj konusu:
whiteangel, Aman aman sen eksik kalsan daha iyi olur sanki
orucoglu, marabbaaaaa. Bana bakın bakim ortalığı karıştırmayın
The_Reason, Sorun olmamasına sevindim arkadaşım
bikehoper, Abi önce iş gelir. Zaman ulabilirsen mutlaka bekliyoruz. Daha da öncesinda Salı günkü maça bekliyoruz abim... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
ArapKadri ile yaptığımız düet çok beğenilmiş. Punta yetkililerinden teklif aldık. Çalan grup ile anlaşmalarını tek taraflı feshetmişler. Artık cuma günleri biz program yapacağız. _________________
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3945 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 05.11.2007 - 12:18 Mesaj konusu:
HalilRR, ee tabi canım onlar için söylemedin benim için söliyecektin diye hepsi kıskanıp kaçmışlar doğal olarak ..tamam napalım bizde telefon hakkımızı kullanırız,hatta telefonu yere koyayım serenad gibi olsun.
nofeaR6, ohh istanbul'llar ,izmir'ler,gez bakalım...hiç buraya uğramak yook.ama duur gelecektin(iz) dimi bekliyorum bak. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7131 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 05.11.2007 - 12:26 Mesaj konusu:
Alıntı:
hatta telefonu yere koyayım serenad gibi olsun
seker_portakali, O zaman sen onu sokağa koy canım.Sonrada balkona çık mendil at aşağıya. telefon mendili alıp sana getirirmi bilemiyorum ama _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Aug 28, 2007 Mesajlar: 34 Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ
Tarih: 05.11.2007 - 13:24 Mesaj konusu:
erken gelmişim fazla kimse yoktu disarda kısa bir kalamar partisi yaptik.. sonra barda tek basıma arap şükrüden bu kadın neden aglıyor u soyledim... sonra kendimi la sera da buldum.. nasıl gittigimi hatırlamıyorum ama _________________ 1 kertenkele vardır.
1 de kertilenkele
Arap Kadri nin arkasında çalmak çok zordu:))...Çok zor bi şarkı söyledi(aylavyu aylavyu...Ton:re minör)...Herneyse çok eğlenceli bi geceydi arkadaşlar...Sizler eğlenmeyi bilen insanlarsınız...
En son PopARt tarafından 05.11.2007 - 13:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sevgili popart yazarken kendini tanıtsan daha bir hoş olurdu takdir edersin hoş ben seni tanıyorum ama tanımayanlar içinde bir ışık olur sanki ağzınıza sağlık herzaman renkli insanlara renkli müzikler yakışır bunuda hakkıyla yapıosunuz ellerinize enstrümanlarınıza ağzınıza sağlık _________________ A rh (-)
Kayıt: Aug 08, 2007 Mesajlar: 207 Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir
Tarih: 05.11.2007 - 13:50 Mesaj konusu:
valla gecen hafta bayaa bi eglendik bizde ins. bu haftada gelicezz izin alabilirsek:D bide resimlerimiz nerde nur apla 1 dene resim cekindik zaten onuda kıskanıyomusun yoksa
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 2052 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 06.11.2007 - 11:33 Mesaj konusu:
Valla millet, " işler" deyip gelemeyenler var.. Gecenin 21,00 de ne işi? oluyomuş? Delikanlı gibi "daha eğlenceli ortama aktım" deyiverin, olsun bitsin yani.. Ama, daha eğlenceli ortam olabileceğini de sanmıyorum ben.. Bi kere grup çok güzeldi.. saat gibi, abartısız çalıyo davulcu.. (adamım.. ) Ben ordayım yine... Haftada bir rakı içicem, onuda orda içicem.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız