Tarih: 05.11.2007 - 20:23 Mesaj konusu:
sağlam ..bazıları kamyon diyor bu makineye...yorum sizin..hayabusa prof işi..artık 600 1000 cc ..bayanlarda zebil _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Tarih: 05.11.2007 - 20:23 Mesaj konusu:
powerslide güzel başladı sonu kötü bitti olmuş.az kalsın highsiding de yapacaktı _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
hayabusacenter, en sonunda bana hayabusa aldırttıracaksın walla billa yaaa
a, Ekamba senin R1 Busa'yı geçemiyor mu yoksa??? Ooo, nerede kaldı efsane R1 _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
allahımm adam aynı ben gibi yaw birazdaha çalıssa daha iyi olacak ama yinede iyi ben kadar olmasada makina arkadan goldwing gibi çok buyuk yaw
2008 hayabusanın arka görüntüsü için aslında yabancı sitelerde bayağı eleştriler oldu.fakat suzuki mühendisleri arka kısım bu şekilde olmasının nedeni 300 üzeri hızlarda motosikletin yere daha iyi basması için yapılan en iyi tasarımdır diye açıklama yapmışlar. .
bu açıdan bakınca fenada durmuyor hani.gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz demişler.
En son hayabusacenter tarafından 05.11.2007 - 21:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ekamba, ulen yuh sana be sakın ha butun bayılere haber verelım arkadaslar erbılıssssss te r1 var bunları yapabılıyo hayabusa olsa aman deyım _________________ A rh (-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız