Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURASI NEDEN HAREKETSİZ KİMSEDE ATV YOKMU :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURASI NEDEN HAREKETSİZ KİMSEDE ATV YOKMU :(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SERTANNN
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 22:23    Mesaj konusu: BURASI NEDEN HAREKETSİZ KİMSEDE ATV YOKMU :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son 2 haftadır bu bölüm e bakıyorum ve en ufak bi hareket yok olmamışta gördüm kadarıyla, forumda hiç atvsi olan veya atv sever yokmu benim gibi atvsi olan veya sevenler varsa hareket katalım biraz buraya buluşmalar düzenleriz belki [b]

En son SERTANNN tarafından 05.11.2007 - 22:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SERTANNN Çevrimdışı SERTANNN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv niye kimse almıyor Gülümsüyorum

benim teyzem de var. 7.000 ytl ye mi ne almıştı. hergü bi parçası değişiyor.. GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yatta
Üye
Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv şehir yaşamı için çok uygun değil, biz de şehirde yaşıyoruz genelde o yüzdendir..
kasabada kentte sakin bir yerde yaşasam alırdım ben kesinlikle, çok zevkli bir alet
Başa dön
yatta Çevrimdışı yatta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umuut
Üye
Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo eveeeet işte aynı şeyi merak eden biri daha kendi adıma bende şehir merkezinde yaşıyorum fakat boş zamanlarımda ATV mi alıp açık araziye kaçma fırsatını değerlendiriyorum ayrıca herkesede tavsiye ederim biraz tecrübe sahibi olduktan sonra bu canavarlarıneler yapabileceğine inanamazsınız!!!! OK Delirdim
Başa dön
umuut Çevrimdışı umuut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamahapsr-a1000
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yatta arkadaşımızın da dediği gibi atv şehir için uygun deil...yani pek kullanışlı olmuo şehirlerde,ama dağda bayırda kumsallarda özellikle tavsiyemdir.
selametle
yamahapsr-a1000 Çevrimdışı yamahapsr-a1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 05.11.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SERTANNN, Çanakkale md den canas nickli arkadaşımızın bi atv si var ve şehir şartlarına hiç uygun olmadığı düşünülsede o atv siyle şehirler arası yollarda boy gösteriyo Bravo
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SERTANNN
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.11.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv alırken beklentiniz çok önemli alıp günlük hayatta kullancaksanız hiç düşünmeyin bile ben hobi amaçlı kullanıyorum haftada 1 2 gün biniyorum bazen araziye çıkıyoruz arkadaşlarımla çok zevkli oluyo(aileniz izin vermiyo kaçak aldıysanız çok da zevk veriyo:) ) ama şehir içinde günlük kullanılcaksa dediniz gibi uygun araç değiller

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

canas nickli arkadaşıda tebrik ediyorum şehirler arası yola ATVle çıkmak kolay değil ben evden okula gitmeye acizleniyorum Gülümsüyorum
Başa dön
SERTANNN Çevrimdışı SERTANNN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 11.11.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SERTANNN, şehir için neden uygun olmadığını düşünüyorsun ben plakalı çok atv gördüm şehirde kullanan bence her tür amaca hitap ediyor bu konuda çok araştırdım ben araştırma yaparken de bu siteye üye oldum motorlar zaten eskiden beri ilgi alanıma girer ama son zamanlarda atvlerin yaptıkları gerçekten dikkatimi çekti yüksek özelliklere sahip olanları motorlarla yarışıyor ve onları bile geçiyor bunla ilgili de çeşitli videolar var youtubeda zaten 4x4 olanların aşamayacağı arazi şehirde de aşamayacağı hiçbir engel yok valla biz peugeot 206 sedan 2007 model ile şehir yollarında bile sıkıntı yaşıyoruz ben bu konuda eski topiclerde de yazdım ordan da bakabilirsiniz
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı crazy_girl_istanbul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 12.11.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben epey konusmaya calısmıstım ama nafıle ımsecıkler olmuyor burda Motordelisi
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deli_beygir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESiR/EDREMiT

MesajTarih: 12.11.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben atv ci olmasamda atv ler cok hosuma gidiyo Bravo nice makinalar Alkışlıyorum
Başa dön
deli_beygir Çevrimdışı deli_beygir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bg1372
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul, şişli

MesajTarih: 24.11.2007 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv kullanıyorum, ş.içi&dışı, plakan takılıysa, ehliyetin var kime ne? kimi ilgilendirir... istediğim yere arabamla, istediğim yere atv'mle giderim... millet meraklı bakıyor, büyük araçlara dikkat edip, tedbirli olunca birşey yok...
tabii en zevklisi şehir dışı, ama benimki tam arazi değil (4x2), girilecek yerler kısıtlı... şilede falan gayet güzel oluyor yazın
beni belki arada bir boğaz köprüsünden geçerken bile görebilirsiniz...
(aeon cobra 220)
Başa dön
bg1372 Çevrimdışı bg1372 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
falken34
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbull/kadıköii

MesajTarih: 23.03.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende atv sahibiyim istanbul kozyatagında oturuyorum.günlük hayatta atv kullanmak gerçekten sıkıntı vermiyor.hatta ağaoğlu my worldde şantiye sahasında güvenkiklerve girdiğim kovalamaca acaip zevklı olmuştu Delirdim Delirdim
ama sanırım şehir içinde atv binecek arkadaşlar kendine güvenemior sanırım Gülümsüyorum
Başa dön
falken34 Çevrimdışı falken34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.55 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal