arkadaşlar %10 luk kısmını kullanıp geliyorum benim % olayı bayaa meşhur olmuş beah akşama görüşürüz arkadaşlar erken gelecek varsa haber versin uyarım
ihsan abi hörmetler
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 214 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 07.11.2007 - 15:34 Mesaj konusu:
abi yanlıs anlama bu arada gelmenı ıstıyorum hanı yanı bu arada _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
ya arkadaşlar yanliş anlamayın beni ama cumartesileri süperdi ya baksana hepiniz erken kalkmak durumunda kalıyosunuz bense h.içi çok geç çıkıyorum o yüzden gelemiyorum c.tesi çok daha iiydi kusura bakmayın sitemim sizlerle birlikte olamadığım için walla
Tarih: 07.11.2007 - 16:14 Mesaj konusu:
maddog, Cumartesi günü çoğu arkadaşımıza uymuyordu.
Ve bu sayı hatırı sayılır bir orandaydı.
Bundan dolayı buluşmalarımızı tekrardan hafta içine aldık.
Ayrıca yanlış anlayacak bişey yok.
Tarih: 08.11.2007 - 00:44 Mesaj konusu:
ben geldim siz nerdesininiz aloooooooo _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız