Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2227 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 06.11.2007 - 23:06 Mesaj konusu:
dostum inan en son isteyeceğim şey birinin burda topik açıp " karahisardaki motorcu kardeşimiz RaKiPSiz_ ı motor kazası sonucu kaybettik " veya "ağır yaralı acil kan lazım" diye topikler görmek bütün hepimizi cok üzer hergün bir motor hergün bir kardeş- yoldaş kaybediyoruz. bak yeteneğin war maşşallah aslanlar gibi teker yapıyorsun gel sen tak güzel bir kask güzel bir montt al hepsi için 130 monta ayırsan 100 de kaska ayırsan 230 ytl yapar bir de 30-40 ytlye bir dizlik alsan ne bizi üzersin ne aileni ozman yaptığın tek tekeri emin ol ayakta alkışlıyacak cok adam cıkacak burdan unutma o teker herseferinde düz inmez yere sadece 260-270 milyon haytını kurtaracak şeyler _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
dostum inan en son isteyeceğim şey birinin burda topik açıp " karahisardaki motorcu kardeşimiz RaKiPSiz_ ı motor kazası sonucu kaybettik " veya "ağır yaralı acil kan lazım" diye topikler görmek bütün hepimizi cok üzer hergün bir motor hergün bir kardeş- yoldaş kaybediyoruz. bak yeteneğin war maşşallah aslanlar gibi teker yapıyorsun gel sen tak güzel bir kask güzel bir montt al hepsi için 130 monta ayırsan 100 de kaska ayırsan 230 ytl yapar bir de 30-40 ytlye bir dizlik alsan ne bizi üzersin ne aileni ozman yaptığın tek tekeri emin ol ayakta alkışlıyacak cok adam cıkacak burdan unutma o teker herseferinde düz inmez yere sadece 260-270 milyon haytını kurtaracak şeyler
abim bitanesinn diğerleride tabe
kardeş sende on numarasın ama lütfen üzme bizi
Kayıt: Oct 22, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: İst/Büyükçekmece
Tarih: 07.11.2007 - 00:01 Mesaj konusu:
yeteneğine hayran kaldım bedava şov yapma kendini geliştir hayatını kurtar akıl vermeyi ve nasihat etmeyi pek sevmem.kötü örnek olma yeter yinede sana kalmış bişey
bende 17 yaşındayım yeteneğin baya iyi. O motorla neler neler yapıyosun. Heralde birçok kez denedin çalıştınki artık motoru çok rahat dengeli bir şekilde kullanıyosun.
Bu tarz şeyler denerken en azından kask tak. Ben 3 kere teker yaparken geriye doğru düştüm ve kafam yerlerde sekti. Kask olmasaydı şimdi burda olmazdım.
Tarih: 07.11.2007 - 01:30 Mesaj konusu:
Alıntı:
abi bızım burda kımse kask kullanmıyor valla bende ondan yabancıyım kaskaa
Herzaman YoLa bisMiLLah dıyoz cıkıyoz
SEN ÖNCE EŞEĞİNİ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLA SONRA ALLAH' A EMANET ET SADECE KENDİNİ DEĞİL YOLDAKİ DİĞER İNSANLARIDA TEHLİKEYE ATMA MOTOR ÜZERİNDE İYİ OLDUĞUN BELLİ AMA ÖNCE EMNİYET _________________
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 08.11.2007 - 15:28 Mesaj konusu:
önce hoşgeldin kardeşim ama bisillah deyip binmen güzel.ama kasksız binmeye devam edersen .birileri er kişi niyetine diyebilir ,onun için sakın haaaaa. kask insana 1 kere lazım odakaza yaptığında .onun için herzaman takmalısın _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız