Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - OtoBan Minik bi qoSTErim :) sayqıLar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

OtoBan Minik bi qoSTErim :) sayqıLar

OtoBan Minik bi qoSTErim :) sayqıLar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 06.11.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kullanıyorsun DA hic yoktan bi kask tak ki düssen seni kask bile kurtaramaz o hareketlerde 6 ay yatarsın motorda paslanır artık Göz kırpıyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 06.11.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum inan en son isteyeceğim şey birinin burda topik açıp " karahisardaki motorcu kardeşimiz RaKiPSiz_ ı motor kazası sonucu kaybettik " veya "ağır yaralı acil kan lazım" diye topikler görmek bütün hepimizi cok üzer hergün bir motor hergün bir kardeş- yoldaş kaybediyoruz. bak yeteneğin war maşşallah aslanlar gibi teker yapıyorsun gel sen tak güzel bir kask güzel bir montt al hepsi için 130 monta ayırsan 100 de kaska ayırsan 230 ytl yapar bir de 30-40 ytlye bir dizlik alsan ne bizi üzersin ne aileni ozman yaptığın tek tekeri emin ol ayakta alkışlıyacak cok adam cıkacak burdan Bravo unutma o teker herseferinde düz inmez yere sadece 260-270 milyon haytını kurtaracak şeyler

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 06.11.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur demiş ki:
dostum inan en son isteyeceğim şey birinin burda topik açıp " karahisardaki motorcu kardeşimiz RaKiPSiz_ ı motor kazası sonucu kaybettik " veya "ağır yaralı acil kan lazım" diye topikler görmek bütün hepimizi cok üzer hergün bir motor hergün bir kardeş- yoldaş kaybediyoruz. bak yeteneğin war maşşallah aslanlar gibi teker yapıyorsun gel sen tak güzel bir kask güzel bir montt al hepsi için 130 monta ayırsan 100 de kaska ayırsan 230 ytl yapar bir de 30-40 ytlye bir dizlik alsan ne bizi üzersin ne aileni ozman yaptığın tek tekeri emin ol ayakta alkışlıyacak cok adam cıkacak burdan Bravo unutma o teker herseferinde düz inmez yere sadece 260-270 milyon haytını kurtaracak şeyler

abim bitanesinn Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum diğerleride tabe
kardeş sende on numarasın ama lütfen üzme bizi Bravo
Başa dön
speedy_rider Çevrimdışı speedy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yabikci_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 06.11.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum manyakkkssss
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeteneğine hayran kaldım bedava şov yapma kendini geliştir hayatını kurtar akıl vermeyi ve nasihat etmeyi pek sevmem.kötü örnek olma yeter yinede sana kalmış bişey Bravo
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yetkili abiler şu topigi kitleyin silin bişi yapın kötü örnek oluyor Beğenmedim Sinirlendim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 17 yaşındayım yeteneğin baya iyi. O motorla neler neler yapıyosun. Heralde birçok kez denedin çalıştınki artık motoru çok rahat dengeli bir şekilde kullanıyosun.

Bu tarz şeyler denerken en azından kask tak. Ben 3 kere teker yaparken geriye doğru düştüm ve kafam yerlerde sekti. Kask olmasaydı şimdi burda olmazdım.
Başa dön
Lagdo Çevrimdışı Lagdo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenceli bi gösteri olmuş
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala destekliyen war yazık walla adam resmen ihtihar ediyor düştüğünü düşünsenize bi üzerinde hiç koruyucu bişi yok asefle kınıyorum Sinirlendim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce emniyet Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim her işin başı saygıdangeçer Bravo
engelli
Üye
Üye

Nereden: amasya/merzifon

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abi bızım burda kımse kask kullanmıyor valla bende ondan yabancıyım kaskaa
Herzaman YoLa bisMiLLah dıyoz cıkıyoz

SEN ÖNCE EŞEĞİNİ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLA SONRA ALLAH' A EMANET ET SADECE KENDİNİ DEĞİL YOLDAKİ DİĞER İNSANLARIDA TEHLİKEYE ATMA MOTOR ÜZERİNDE İYİ OLDUĞUN BELLİ AMA ÖNCE EMNİYET Sinirlendim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

patlayınca anlar benim gibi oda!!!
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RaKiPSiz_
Üye
Üye

Nereden: aFYONkARAHİSAR

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

http://www.youtube.com/watch?v=w5dIcTa8tfo
Başa dön
RaKiPSiz_ Çevrimdışı RaKiPSiz_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce hoşgeldin kardeşim ama bisillah deyip binmen güzel.ama kasksız binmeye devam edersen .birileri er kişi niyetine diyebilir ,onun için sakın haaaaa. kask insana 1 kere lazım odakaza yaptığında .onun için herzaman takmalısın
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal