Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 14 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 14 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

Ankara MD / 14 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Ankara MD / 14 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son iki Buluşmamızda olduğu gibi 14.11.2007 Çarşamba günü de BROTHERS CAFE deyiz.
Bizler için rezerve edilmiş 150 kişilik bölümü ve bizlere özel ikramları ile BROTHERS CAFE bizi bekliyor.
Buluşma saatimiz 19:30 dur. Haydi bakalım Çarşamba görüşmek üzere.

Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.

Kısaca BROTHERS CAFE :

1992 yılında sizlere merhaba diyen, brothers cafe haftanın yedi günü, 10:00 – 01:00 saatleri arasında sizlere hakettiğiniz kaliteyi ve hizmeti sunuyor. Gün boyunca en seçkin yiyecek ve içecekleri tadabilir, huzurlu ve sakin bir cafe ortamının tadını çıkarabilirsiniz.

Adres : Selanik 2 Cadde. No: 61/1 Kızılay/Ankara (Metropol sinemasının hemen karşısı)
Tel : +90 312 419 41 26
Faks : +90 312 425 03 21

Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: BROTHERS CAFE

Önceki buluşmalardan bir foto....

En son TayDen tarafından 16.11.2007 - 18:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 08.11.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım yine eğlenceli bi gece olur. görüşmek ümidiyle OK
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer gelicem Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tabiki gelecem ancak taylanım skoru eksik tutuyon doru tut şu skoru Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
geçtiğimiz buluşmada çok aşırı gülüşmeler oldu kahkahalar havada uçuştu umarım başımıza bişii gelmez Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nnc77, Ne eksik skoru sana üçlük bile yazdım enson 11-0 öndeydin. (Anladın sen onu)
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar buhafta sanırım iszlerle olayacam şimdiden sizlere iyi eğlenceler
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen demiş ki:
nnc77, Ne eksik skoru sana üçlük bile yazdım enson 11-0 öndeydin. (Anladın sen onu)

hadi bee o kadar yaptımı helal olsun abi bee Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

neyse bi aksilik çıkmazsa bende herzamanki gibi orda olacam
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İNŞALLAH bi aksilik çıkmazsa orda olmaya çalışacam. ?
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmet diyelim. ?
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 09.11.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 14 kasım benim doğum günüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

Bu tarihi görünce çok şaşırdım valla Gülümsüyorum

Yok mu doğum günün kutlu olsun dicek biri :P

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 09.11.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii eğlenceler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 09.11.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolgakocak, doğum günü kutlu olsun Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolgakocak, doğum günün kutlu olosun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nnc77
Üye
Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taylan, skoru soradan yazmışın demekk sahadan çıkmışım Çok gülüyorum
mutlu yıllar tolga Alkışlıyorum Alkışlıyorum
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 09.11.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolgakocak,Nice mutlu 14 kasımlara.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal