arkadaşlar ewet chopper almak isteyen arkadaşlar (ki bende bunlara dahilim) bazı konularda kararsısız şu anda bilgisi olan arkadaşların yardım edeceklerine inanıyom bi chopper motor alıncaksa bu hangisi olmalı mesela bisan roadstar önerildi bana diğer türk motorlarına göre daha güzelmiş bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Kayıt: Feb 08, 2007 Mesajlar: 281 Nereden: BALIKESiR/EDREMiT
Tarih: 10.11.2007 - 02:27 Mesaj konusu:
arkadasım chopper deil cruiser regal raptor benim tavsiyem
acıklama yaparsan daha cok yardımcı olmaya calısırız ne kadar bi bütce ayırdın kac cc ye kadar düsünüyosun sıfırmı 2 elmi
bu konuyla ilgili bir kac topik daha var istersen onlarıda inceleyebilirsin
evet cruiser oluyoda türkiyede chopper deniyo kusura bakma 5-6000 ytl lik bütçe war ve bisanın roadstarını araştırdım baya ii motormuş kullananlar warsa onlardanda bilgi almak isterim
En son mjaft tarafından 10.11.2007 - 02:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 10.11.2007 - 02:34 Mesaj konusu:
o fiyata 2. el kawasaki EN-500 alabilirsin. İster cruiser olarak kullan ister race. Çok yönlü bir motor _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Feb 08, 2007 Mesajlar: 281 Nereden: BALIKESiR/EDREMiT
Tarih: 10.11.2007 - 02:44 Mesaj konusu:
chopper istiyosan bi ev parası gözden cıkaracaksın görünüm olarak alacagın motor chopper tipi diyelim yamaha virago 250cc bi incele istersen fiyatını tam olarak bilmiyorum
yamaha virago 250cc bu
regal raptor da bu
fiyatlarınıda kendin arastır hazıra konma daha zevkli olur caktırma bilmiyorumda ondan
Bisan Roadstar modeli neredeyse viragonun kopyası. 5000-6000 ytl bütçen varsa 2. elden japon markalarından bak derim. Gerçi temiz 2. el bulmak zor. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız