kask kafamızın kırılmasını bu da boynumuzun kırılmasını önlüyo demek
Sanıyorum boynu sabitliyo ve o şekilde kırılmasını veya incinmesini önlüyor ,
kask olsa dahi büyük kazalarda ölüm sebeplerinin başında boyun kırılması geliyor,
demek ki kask boyun koruması konusunda yetersiz kalıyo ...
Zaten mantık olarak baktığımızda boynumuz çok korumasız durumda ,
montla kask arasında armut sapı gibi duruyo işte boyun
Bu zımbırtı sayesinde korumalı bi armut sapımız olucak gibi görünüyo...
Ama ben yine de BMW nin satışa sunduğu söylenen boyun korumasını daha cok begenmiştim
(her ne kadar yakından göremesem de resimlerde hosuma gitmişti) _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
Boyun en çok geri doğru yattığında kırılır. Bu koruma boynun geriye doğru yatmasını engelliyor. Sağa yada sola doğru yattığında kafamız omuzumuza değer, öne doğru yattığında ise esneklik fazla olduğu için kırılma ihtimali daha düşüktür. _________________
İşte bende bunu merak ediyorum bmw ve baska markaların nin test videolarını izlemiştim adam kafasına darbe alıyor demirde boynun esnemesını onleyıp kırılmasını onluyordu bunda oyle bırsey yok bu nasıl engellıyor bende berak edıyorum değişik bir model
çarpışma videolarınıda izleyebilirsiniz üstelik bunun fiyatı 50 euro ama turkıyede kımın sattıgını bilmiyorum superevariders.com sitesinde biri nerde satıldığı yazmıştı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız