Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - rossi ducati ye gider mi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

rossi ducati ye gider mi ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.11.2007 - 19:22    Mesaj konusu: rossi ducati ye gider mi ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.radyospor.com/detay.asp?CID=35362

slm arkadaşlar,

ne dersiniz ?
gider mi sizce ?

bence rossi'ye yakışan yamaha ile bu sezonun intikamını alıp ööle geçmesi...

sonra yakalıyamıyacağını anladı ondan geçti demezlermi Gülümsüyorum

hadi bakalım hayırlısı....

saygılar
erdinç
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence geçmesin. Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.11.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alayına giderRrRrR.... Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 10.11.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati istemez Rossi'yi
Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede gecmez en azından bu sezon gecmez Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
Ducati istemez Rossi'yi
Bravo

aynen Bravo
zaten Rossi nin Hondadan ayrılması bile hataydı bence.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şimdi aradım sordum daha benden bısey beklemeyın dıyo olmus artık rossi...... seneye şampiyon capirossi suzukıyle Gülümsüyorum
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum hadi hatırlısı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi geçtiğimiz yıl Stoner'in yerine Rossi ile Ducati anlaşsaydı bu yıl için ne düşünecektiniz ?
Ducati aslında gitmiyor Rossi geldi kazanmaya başladılar Bravo
Şimdi ne düşünüyoruz Stoner yeni yetme dün 250cc de yarışıyordu,bugün Ducati ile yarış kazanıyor,hatta şampiyon oldu.Yav Ducati ne güzel motor yapmış.Üretici için bu daha önemli.O yüzden Rossi'yi istemez Bravo
Başa dön
loris
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: s virajından ---- İSTANBUL M.D

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence geçsin loris le beraber takım arkadaşı olurlar süper bişi olur valla Delirdim Delirdim Delirdim Dans Dans
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loris, Nasıl loris'sin sen.Capirossi Suzuki'ye geçti.O artık GSV-R pilotu Göz kırpıyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edy1, bır ara rossının ducatıyı sampıyon yapıp gpyı oyle bırakacagı konusuluyordu ama artık bunun bır onemı yok bence..
rossı hondayı bıraktı ıkı yakası bır araya gelmedı nedense..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence yuvaya dönsün yani Honda'ya Çok gülüyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 10.11.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten Rossi açıklamasında Yamaha bu sene gerekli gelişimleri yapamazsa 2009 da Ducati'ye gidebilirim dedi.
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2007 - 04:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati motorunun rossi gibi pilota ihtiyacı yokki.Ducati neden rossiye o kadar para versin.Alır bi caylak Stoner gibi 2.ligden Dil çıkarıyorum alayına gider yapar..Bence işin böylesi daha önemli..Motorun nası bir motor olduğu ortaya cıkıyo..
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal