Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 03:07    Mesaj konusu: YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasılki ÜYELİK KURALLARI varsa bundan böyle YÖNETİCİ KURALLARI da olacak..

YÖNETİCİ KURALLARI

Motordelisi.com amaçladığı hedefler doğrultusunda Yöneticilere çeşitli görevler ve sorumluluklar yüklemektedir.

(1) Yöneticiler Sabit Nick Kullanmalıdırlar..Yönetici oldukları anda nicklerini ve Görünen adlarını değiştiremezler...

(2) Yöneticiler en az 1-2 günde bir siteye girmeli ve site içinde aktif olarak bulunmalı, kendisine verilen görevleri yerine getirmelidir.

(3) Yöneticiler her zaman yöneticilere, kullanıcılara ve diğer Yöneticilere karşı saygılı davranmak zorundadır.

(4) Yöneticiler , bulundukları bölümün ve özellikle de sitenin iyiliğinden sorumludur.

(5) Yöneticiler forumlarda açılan konuları takip etmeli düzeltilmesi gereken linkleri veya eklenmiş fotoları düzenlemeli, gayri ahlaki bir şey gördüklerinde kendileri müdahale edebiliyorlarsa etmeliler edemiyorlarsa bir üst yöneticiye durumu iletmelidirler…

(6) Yöneticilik görevini aksatan Yöneticiyee internet yoluyla belli aralıklarla ilk önce uyarı ,aksatmaya devam ettiği takdirde de yetkilerini elinden alınması yada sınırlandırılması yoluna gidilecektir.

(7) Kendi bölgesinden sorumlu olan Yönetici , başka bölümlerin iç işlerinden sorumlu değildir ve buraya yaptırım uygulayamaz.

(8 ) Yöneticiler, üyelere kin gütme gibi bir hakka sahip değildir. Bu davranış yetkilerinin alınması ve bir daha aday gösterilememeleri için geçerli bir sebeptir.

(9) Yöneticileri eleştiren üyeler olabilir. Onların görevlerini kötüye kullandıklarını haksızlıklar yaptığını söyleyen kişileri hakaret ediyor gerekçesiyle açılan konuyu kilitleyemez Üyelerin Yöneticiler hakkındaki şikayet ve görüşlerini istedikleri yerde ifade etme hakları vardır. Yine hakaret yada seviyesizlik olmadığı sürece kimsenin düşüncesini söyleme özgürlüğü kısıtlanamaz.Bu bağlamda Yöneticiler hakaret veya seviyesizlik dışında bir eleştiriye açık olmalıdırlar.

(10) Yönetici kendisini eleştiren kişiye tartışma yaratmadan savunmasını yapabilir. Ancak yöneticilerin forumda tartışma yaratmaları kesinlikle yasaktır. Yöneticiler yada site hakkında hakaret içermeden eleştiri yapan kişileri dinlemeleri, buna engel olmamaları ve şikayetlerini siteye iletmelerinin de çözüm üretilebilmesi açısından faydalı olacağını ileterek admin'e yönlendirmeleri gerekmektedir. Eğer eleştiriler rahatsız edici bir boyuta ulaşmışsa o kişinin uyarılması amacıyla Adminlerle temasa geçecektir.

(11) Yöneticiler, hiçbir sebeple Yönetici olan nicklerinin sifrelerini bir başkasına veremezler. Bu kişiler 1.dereceden yakınları (anne, baba, kardeş, kuzen, yeğen vs...) bile olsa kabul edilemeyecek bir davranıştır. Herhangi bir sorun yaşandığında da böyle bir bahane kabul edilmeyecektir ve Yöneticilikleri geri alınacaktır.

(12) Yöneticiler müdahalede zorluk çektikleri konularda diğer Yöneticilerden veya bir üst yöneticilerden yardım isteyebilirler.

(13) Yöneticiler Motordelisi aleyhine açıktan konuşamazlar, eleştirilerini Admin ile birebir görüşerek yapmaları beklenmektedir. Motordelisi.com'un yaptığı değişiklik ve yenilikler hakkında üyeleri bilgilendireceklerdir. Üyeler yöneticileri örnek aldığından site kararları ve sitenin aldığı tedbirler konusunda yorumlarını yine buraya bildirmeleri site genelinde konuşmamaları gerekmektedir.

(14) Adminler tarafından kabul edilen kararlar gereği - siteye zarar vereceğine kanaat getirilirse - Yöneticinin / Yöneticilerin görevine bir açıklama yapılmadan son verilebilir.

(15) Yönetici forumları sürekli aktif tutmak zorundadır. Forumları canlandırmak için atılan her adımda Yöneticiler bizzat sorumludurlar.

(16) Yönetici sorumlu olduğu forumlardaki konuları takip etmeli, kendi bölgesiyle alakalı olmayan konu veya konuları gerekli bölgenin Yöneticisine haber vermek kaydıyla-eğer taşıyabiliyorsa- o bölüme taşımalıdır.

(17) Konuların içeriğini takip etmeli eğer konunun seyri amacının dışına çıkarsa müdahale etmeli gerekirse durumu Adminlere haber vermelidir.Böylelikle eğer ihtiyaç varsa hem yeni konu açılmalı hemde bölüm konuları daha düzenli hale getirilmelidir.

(18) Yöneticiler kendi bölgelerinde kuralları çiğneyen üye olursa öncelikle kendileri uyarmalı eğer kuralları çiğnemekte ısrar ederse durumu Yöneticilere bildirmelidirler.

(19) Her Yönetici kendi bölgesiyle alakalı konuları takip etmek haftada en az birkaç konu eklemek zorundadır...Diğer bir deyişle kendi bölümünü aktif tutmalıdır.

(20) Yöneticiler veya yetkili gruplar kesinlikle üyelere forum yönetimi için gerekli olan veya yardım amaçlı hariç özel mesaj atamazlar.PM yi farklı amaç için kullanan yetkililer tesbit edildiği an haber verilmeksizin yetkileri alınır..

(21) Motordelisi.com ' da yetkili olan bir üye kesinlikle bir başka sitede yöneticilik yapmıyor olmalıdır.Bu durumda sitelerden birisini seçmek zorundadır.Bu forum iyiliğimiz için alınmış yeni bir karardır. Ayrıca yöneticiler kesinlikle imzalarında - mesajlarında veya profilinde web sitesi kısmında bir başka site linkini tutamaz..Bunlar yapıldığı tesbit edilince Yöneticilerin veya yetkililerin yetkileri haber verilmeksizin alınır.

(22) Yöneticiler bir mesajı editledikleri zaman bunu Yönetim alanında nedenleriyle birlikte açıklamalıdırlar

(23) Yöneticiler sebep her ne olursa olsun asla topic silemezler,ilerde DELİL tesbit edecegi için forumlardaki hiçbir topic silinmez .Yapılacak işlem GERİ DÖNÜŞÜM kutusuna taşımaktır.

(24) Yöneticilerin yaptıkları tüm taşıma,silme,uyarma eylemleri takip edilmektedir.Yetkilerin kişisel hırslar,egolar için hatalı kullanımında bunlar tesbit edilecektir ve yetkiler alınacaktır.

TÜM BU ŞARTLARA UYMAYAN YÖNETİCİLER SİTEMİZDE YETKİLİ OLAMAYACAKLARDIR.BURADA BELIRTILEN 24 ŞARTIN TAMAMININ YERINE GETIRILMIŞ OLMALIDIR..

Motordelisi Yönetim Kurulu

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 11.11.2007 - 03:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 03:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile helal olsun... hepsini tek tek okudum. bence böylesi çok daha iyi oldu Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim istediğimi bilenler bilir..Ama YÖNETİCİ KURALLARI nın özetindeki şey YÖNETİCİ olan kişilerin yetkilerini kullanırken hep yapıcı olma yolunu seçmelidir..
Yani zart-zurt topic kilitlemek,uyarı yapmak sadece karşıdaki üyenin hevesini kaçırır..
Şunu unutmamak gerek Küfür ,hakaret dışında herşey makul görülmeli..
YANİ örnegin daha önce verilen video,resim için üyeyi uyarmak..
Yada büyük resim ekledi diye uyarmak..
Yada topici yanlış yere açtı diye uyarmak..

Bunları yaparken tatlı dille yapmak gerekir..
Çünkü bunun adı kurallara uymamak degil hatadır...
herkes forum kullanmayı bilecek diye bi şart yok...

Son Mesajdan 44 saniye:

Bu topic yöneticiler için açıldı ama okuduguna dair topice mesaj yazan bir yönetici yok..
Bu kurallar her yönetici tarafından okunmalı ve uygulanmalı..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 11.11.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

24 maddenin hepside kesinlikle uyulması gereken,sitenin kalitesi için uygulanmış maddeler.ben bu işde çok yeniyim ama bu maddeler ve üyelerin uyması geren kurallarda bana işimi yapmamda çok yardımcı olacaktır.
Herşey MD için..
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-symrna

MesajTarih: 11.11.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Niye buradayım biliyormusunuz?
O kadar sita gezdim ama burası kadar demokratik bir site daha göremedim.
Yeri geldi Hakan Dinçeri bile eleştirdim aklıma gelmeyen daha birsürü eleştrim oldu ama küfür ve hakaret olmadığı için üyeliğim halen devam ediyor Gülümsüyorum
Ayrıca bu eleştrilerim olmasa idi belkide mod olmuştum Bravo
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 11.11.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah utandırmasın ...
bir yerlerden başlar hayat ,, amaç iyi niyetse ...üstesinden gelinmeyecek bir durumda olmaz ortada. Çok gülüyorum
nosscu dan inciler sıra 4 bölüm 17 Gülümsüyorum

yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yucelanalp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.11.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal ısını bılen ınsanlarla aynı sıtede olmaktan mutluyum
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 11.11.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyoyoyoy döktürmüşsün hakanım OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.11.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, seker_portakali, öncelikle yeni görevinizde başarlıar.. Ve kolaylıklar dilerim Gülümsüyorum ikinizinde bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize eminim.. sevgili başkanımında dediği gibi yapılan hataları tatlı bi dille açıklayacağınızada eminim.. malesef gözle görülen yönetici hataları olmuştur zaman zaman yada ben olduğunu düşünüyorum.. bunlar önceden cok sorun olmazken ilerleyen zamanlarda başka konularda daha büyük sorun çıkmasına sebep olmuştur.. bundan sonra eminim herşey daha güzel daha yolunda gidecektir.. herşey bizim için Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, nosscu, yeni göreviniz hayırlı olsun
başarılar dilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatana mıllete hayırlı olsun yenı anayasa OK
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, sakın beni banlamaya kalkarsın,değişiriz külahları bak Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.11.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kuralları herkesin görmesi faydalı oldu. En azından bir yönetici nasıl davranmalıdır, artık biliyoruz. Yöneticilerin uyması dileğiyle. OK
Başa dön
sx2 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yerinde bi karar eline sağlık başkanım Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 11.11.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, nosscu, göreviniz hayirli ugurlu olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HakanDincer, süpersin Bravo
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye