Tarih: 11.11.2007 - 14:15 Mesaj konusu:
mrpilot demiş ki:
HakanDincer, sayın başkan Tekirdağ bölgesindeki bütün organizsyonlardan tam anlamıyla yüzünün akıyla çıkan Tekirdağ,Çanakkale ve İstanbul MD üyelerinin kaynaşması için artık gelenek haline getirdiğimiz toplantıları düzenleyen hondagökhan kardeşimizin organizatörlük ve moderatörlük görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz.Taktir sizlerin.
bende buna kesinlikle katılıyorum.. Gökhan Çorlu ve civarında Motordelisi adını duyurmakta en etkili isimlerden biri diye düşünüyorum.. gerçi hep söylerimde görevimiz ismimiz ne olursa olsun sonuçta bi organizasyon veya herhangi başka bişey yapıcak olduktna sonra her türlü yapılır... ama yetkili olduğu zaman daha bi hevesle yapılır..
Daha Çanakkale Çorlu kardeş team olarak yapıcak çok şeyimiz varrrr çooookkkk _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 11.11.2007 - 14:20 Mesaj konusu:
Tüm MD ailesine hayırlı olsun, arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tarih: 11.11.2007 - 14:21 Mesaj konusu:
Herkese yeni görevinde başarılar dilerim. Umarım herkes hak ettiği yerdedir. M.D. için hayırlısı olur. _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Tarih: 11.11.2007 - 15:10 Mesaj konusu:
Motor Delisi ailesine hayırlı olsun dileklerimle birlikte,
HakanDincer demiş ki:
Aziz Oran arkadaşımızın Motordelisi Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile ilişiği kesilmiştir.
Kendisine bugüne kadar vermiş oldugu hizmetten dolayı teşekkür ederiz.
Ben bu cümleye takıldım kaldım, kendi isteğimi ile ayrıldı diye soracam fakat çıkardığım sonuç yönetim kurulundan çıkarılmış, neden böyle bir uygulamaya gidildi, merakıma vacip oldu, cevaplamak zorunda değilsiniz
mrpilot demiş ki:
HakanDincer, sayın başkan Tekirdağ bölgesindeki bütün organizsyonlardan tam anlamıyla yüzünün akıyla çıkan Tekirdağ,Çanakkale ve İstanbul MD üyelerinin kaynaşması için artık gelenek haline getirdiğimiz toplantıları düzenleyen hondagökhan kardeşimizin organizatörlük ve moderatörlük görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz.Taktir sizlerin.
Bende bu isteme katılıyorum değerlendirilmesi taraftarıyım, çünkü Trakya bölgesinde böyle bir eksiklik var _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız