Tüm site sakinleri için hayırlısı olsun.
Öncelikle geçen hafta yanında bulunduğum ve bu konuyu görüştüğüm Nosscu yani Yalçın abi ile aramızda geçen konuşmayı burayada aktarmayı uygun gördüm.
Kendisine söylediğim böyle bir görevde bulunduğun sürece ben dahil bir çok arkadaş senden bazen yapman zor olan isteklerde bulunacağız.
sen bunları yerine getiremediğin zamanlarda ise aramızda kırgınlıklar olacaktır. Burdan tüm arkadaşlara söylemek istediğim bu yeni görev alan arkadaşlara lütfen yardımcı olalım.
Nosscu Noel baba değil. _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Tarih: 11.11.2007 - 16:12 Mesaj konusu:
Alıntı:
Kendisine söylediğim böyle bir görevde bulunduğun sürece ben dahil bir çok arkadaş senden bazen yapman zor olan isteklerde bulunacağız.
sen bunları yerine getiremediğin zamanlarda ise aramızda kırgınlıklar olacaktır
Bir şey anladıysam arap olayım. _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 11.11.2007 - 16:34 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun .verilen değeri layıkıyla taşıyacağımıza,en iyi şekilde yapacağımıza ,ve dengeyi bozmama adına tavır ve davranış içinde olacağımıza ,
herkes canı gönülden inanabilir.
layık gören başkanımıza ve yönetime teşekkürlerimi sunarken ...kalın sağlıcakla diyorum .
ve herkes emin olsun daha güzel günler olacak. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3793 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 11.11.2007 - 16:46 Mesaj konusu:
nosscu, tebrik ederim abicim,hayırlı olsun...
sorumluluk gerektiren bi görev ve yükü ağır ama kimseyi hayal kırıklığına uğratmadan,kalp kırmadan,güvenleri sarsmadan layığıyla yerine getirmeye çalışacağız.eminim üyelerimiz hep destek olacaklardır.
başkanıma,yönetime ve üyelerimize teşekkürler....
nosscu, seker_portakali, Yeni görevlerinizde sizlere başarılar dilerim.
Alıntı:
sorumluluk gerektiren bi görev ve yükü ağır ama kimseyi hayal kırıklığına uğratmadan,kalp kırmadan,güvenleri sarsmadan layığıyla yerine getirmeye çalışacağız.eminim üyelerimiz hep destek olacaklardır.
Umarım dediğin gibi olur.
Sizlere kolay gelsin şimdiden
Tarih: 11.11.2007 - 17:15 Mesaj konusu:
seker_portakali, ablacım sizin görevinizde hayırlı uğurlu olsun. allah layığıyla altından kalkmayı nasip etsin (siz ve biz) acemiyiz ya o bakımdan _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Hayırlısı olsun, Kawa yeşili tornavidalar yakışmış _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
arkadaşlar bu arada hatırlatmak isterim,sadece seker_portakali, ve nosscu, değil bütün organizatör arkadaşlara mod yetkileri verilmiştir.bilginize...
YENİ GÖREV ALAN TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM. _________________
Tarih: 11.11.2007 - 17:56 Mesaj konusu:
ibRRahim demiş ki:
arkadaşlar bu arada hatırlatmak isterim,sadece seker_portakali, ve nosscu, değil bütün organizatör arkadaşlara mod yetkileri verilmiştir.bilginize...
YENİ GÖREV ALAN TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.
bu olay beni dahada mutlu eder sonuç olarak yetkileri artırılmış bir çok arkadaşla kontrol mekanizması ve görev dağılımındaki hafiflemeler ....
tebrik eden,etmeyen bütün arkadaşlar hepinize tekrar saygı sevgi ve selamlarımla teşekkürlerimi sunarım. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Aziz Oran arkadaşımızın Motordelisi Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile ilişiği kesilmiştir.
Kendisine bugüne kadar vermiş oldugu hizmetten dolayı teşekkür ederiz.
Bende burda takıldım. Aziz abi önde gelen isimlerden biriydi. Ayrıca motorunu bile MD logolarıyla süslemişti. Tamamenmi ayrıldı yoksa forumlara ve toplantılara katılmaya devam edecekmi. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız