Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi moderator kadrosu,yönetimde bazı degişiklikler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi moderator kadrosu,yönetimde bazı degişiklikler

Motordelisi moderator kadrosu,yönetimde bazı degişiklikler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm site sakinleri için hayırlısı olsun.
Öncelikle geçen hafta yanında bulunduğum ve bu konuyu görüştüğüm Nosscu yani Yalçın abi ile aramızda geçen konuşmayı burayada aktarmayı uygun gördüm.

Kendisine söylediğim böyle bir görevde bulunduğun sürece ben dahil bir çok arkadaş senden bazen yapman zor olan isteklerde bulunacağız.
sen bunları yerine getiremediğin zamanlarda ise aramızda kırgınlıklar olacaktır. Burdan tüm arkadaşlara söylemek istediğim bu yeni görev alan arkadaşlara lütfen yardımcı olalım.
Nosscu Noel baba değil.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sevindim yenii moderatörlere Gülümsüyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kendisine söylediğim böyle bir görevde bulunduğun sürece ben dahil bir çok arkadaş senden bazen yapman zor olan isteklerde bulunacağız.
sen bunları yerine getiremediğin zamanlarda ise aramızda kırgınlıklar olacaktır
Bir şey anladıysam arap olayım. Şok oldum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum.yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum......

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

mrpilot, değerlendirilmeye alınmıştır efendim...

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun .verilen değeri layıkıyla taşıyacağımıza,en iyi şekilde yapacağımıza ,ve dengeyi bozmama adına tavır ve davranış içinde olacağımıza ,

herkes canı gönülden inanabilir.

layık gören başkanımıza ve yönetime teşekkürlerimi sunarken ...kalın sağlıcakla diyorum .
ve herkes emin olsun daha güzel günler olacak. Gülümsüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun..
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 11.11.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, tebrik ederim abicim,hayırlı olsun... Gülümsüyorum

sorumluluk gerektiren bi görev ve yükü ağır ama kimseyi hayal kırıklığına uğratmadan,kalp kırmadan,güvenleri sarsmadan layığıyla yerine getirmeye çalışacağız.eminim üyelerimiz hep destek olacaklardır.
başkanıma,yönetime ve üyelerimize teşekkürler.... Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, seker_portakali, Yeni görevlerinizde sizlere başarılar dilerim.
Alıntı:

sorumluluk gerektiren bi görev ve yükü ağır ama kimseyi hayal kırıklığına uğratmadan,kalp kırmadan,güvenleri sarsmadan layığıyla yerine getirmeye çalışacağız.eminim üyelerimiz hep destek olacaklardır.

Umarım dediğin gibi olur.
Sizlere kolay gelsin şimdiden
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, ablacım sizin görevinizde hayırlı uğurlu olsun. allah layığıyla altından kalkmayı nasip etsin (siz ve biz) acemiyiz ya o bakımdan Gülümsüyorum

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun, Kawa yeşili tornavidalar yakışmış Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:

Kawa yeşili tornavidalar yakışmış

Çok gülüyorum Çok gülüyorum hayırlı olsun..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu arada hatırlatmak isterim,sadece seker_portakali, ve nosscu, değil bütün organizatör arkadaşlara mod yetkileri verilmiştir.bilginize...
YENİ GÖREV ALAN TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim demiş ki:
arkadaşlar bu arada hatırlatmak isterim,sadece seker_portakali, ve nosscu, değil bütün organizatör arkadaşlara mod yetkileri verilmiştir.bilginize...
YENİ GÖREV ALAN TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.

bu olay beni dahada mutlu eder sonuç olarak yetkileri artırılmış bir çok arkadaşla
kontrol mekanizması ve görev dağılımındaki hafiflemeler .... Bravo

tebrik eden,etmeyen bütün arkadaşlar hepinize tekrar saygı sevgi ve selamlarımla teşekkürlerimi sunarım.

Başa dön
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 11.11.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, nosscu, hayırlı olsun Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Aziz Oran arkadaşımızın Motordelisi Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile ilişiği kesilmiştir.
Kendisine bugüne kadar vermiş oldugu hizmetten dolayı teşekkür ederiz.

Bende burda takıldım. Aziz abi önde gelen isimlerden biriydi. Ayrıca motorunu bile MD logolarıyla süslemişti. Tamamenmi ayrıldı yoksa forumlara ve toplantılara katılmaya devam edecekmi.
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.11.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun aılemıze...

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal