Kayıt: Sep 15, 2007 Mesajlar: 340 Nereden: Konya Memleketi:Bandırma
Tarih: 11.11.2007 - 18:58 Mesaj konusu:
Yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum...Bütün görevli olan arkadaşlara kolay gelsin..... _________________ VATAN Sözkonusu ise Gerisi TEFERRUATTIR.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3522 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 11.11.2007 - 20:39 Mesaj konusu:
tüm görev alan arkadaşlara ve sitemize hayırlı olsun _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Hayırlısı olsun....Yeni moderatörlerimizin hepsi de 10 numara adamlar valla, seçimler harika olmuş....Başarılar diliyorum onlara görevlerinde.... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 12.11.2007 - 05:30 Mesaj konusu:
moderator olmak mı?Üye olmak mı?
Seçme hakkım olsa üye olmayı tercih ederim..Sadece kendimden sorumlu olmak,düşüncelerimi direkt yazabilmek,...
Motordelisi.com da en güzel olan ÜYE olmak..Moderator arkadaşların sorumlulukları çok fazla..
Bir yönetici gibi davranmaları gerekiyor..Polemik yaratamazlar,taraf olamazlar....
İşleri zor..ALLAH kolaylık versin...
Bu arada çok önemli..
Moderator arkadaşlar topicin ilk mesajında yazdıgım YÖNETİCİ KURALLARI nı mutlaka okumalı ve o topice okuduklarına dair mesaj yazmalıdır...
Son Mesajdan 16 dakika sonra eklendi:
Aziz Oran konusuna gelince..
Bu arkadaşımız MD Yönetim Kurulundaki görevinden istifa etmiştir ve bu istifayı ben başkan olarak kabul ettim ..
Dolayısı ile bunun resmi kararını ve istifa kabulunu Yönetim Kurulunun karar defterine imzasıyla alacagız.
Kendince haklı gerekçeleri vardır.MD nin zarar verdiğini düşünüyordur..Bu görev zamanını aldıgı için,işine,ailesine zarar verdiği için olabilir..
Bana gelen istifa mektubunu kabul ettim..İçinde gerekçe yazmıyordu.
Ama görevi bırakmak isteyen oldugunda bunu yazılı şekilde bildiriyorsa,birçok sebebi vardır.Eger konuşsaydık bu sebeplerle ilgili bilgim olurdu..Tabiki sagdan soldan duydugum kadarıyla bilgim var.Ancak kimse yönetime bir mektup yazarak girmedi..Daha çok konuşarak anlaşırız.
Bugüne kadar verdiği fazla emek vardır,bunun için kendisine teşekkür ederim..
Ama bu işler böyle..Kulüp-Dernek olaylarında herkes gelebilir-herkes gidebilir..Buna bende dahilim,diğer arkadaşlarımda..
Benim için yönetim kurulu çok önemli bir makamdır ve dolayısı ile burda görev alan arkadaşlarımda çok özel,çok saygın kişiler..Zaten adı üstünde SEÇİLMİŞ kiler yönetim kurulunda.
Onlara eger KULÜP YÖNETİM KURULU nda olmak zarar veriyorsa başta ben istemem zarar gelmesini..
Bu bir bayrak yarışı,bayragı taşıyabildiğiniz kadar fazla taşırsınız..Eger yorulduysanız teslim edersiniz..Tabiki teslim ettiğinizde geçmişte yaptıgınız hizmetler unutulmaz,unutulmayacaktır.
Motordelisi forumlarının resmi bir hiç yapısı yok ama Motordelisi Spor Kulübü çok önemli bir kurum ve burda YÖNETİCİ seviyesinde olmakda çok önemli bir mevkii..
Önümüzdeki sezon o kadar çok yapacak işimiz varki,bizler bunlar için daha fazla çalışmalı,üretmeli ve düşünmeliyiz...
Önümüzdeki günlerde yapılacak GENEL KURULDA yönetim degişiklikleri olacaktır ve burdan resmi duyurusunu yaparız.
Benim tarafımdan olayın özeti bu... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız