Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi ellerine sağlık tek kelime ile harika anlatmışsın neyin ne olcağını.zaten bunada eklencek hiç bişi kalmamış.ama eminimki herkes görevini en iyi şekilde kullanacaklardır Bravo Bravo

YENİ MOD ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM...

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.11.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım ellerine sağlık. Yeni arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 11.11.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yerinde kurallar ... Sorumlulugun bilindigi yerde kurala bile gerek olmaz bence ... Amaç neyse eylem o olmaLı. Amaç bu sitenin düzeni huzuruysa bunun icin herkes üstüne düşeni yaparsa yöneticiye bile gerek kalmaz.

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 11.11.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni göreve getirilenlere başarılar diler herşeyin MD için olduğunu bir kez daha hatırlatırım. Bravo
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 11.11.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
hayırlı olsun allah utandırmasın ...
bir yerlerden başlar hayat ,, amaç iyi niyetse ...üstesinden gelinmeyecek bir durumda olmaz ortada. Çok gülüyorum
nosscu dan inciler sıra 4 bölüm 17 Gülümsüyorum

ohooo mod oldun daha inciler nameler ego peşindesin...olmuyo ama böle... Gülümsüyorum

bak Hakan abinin okudum anladım algıladım tebliğ tebellüğ ettim yazısınıda imzalaman lazım... Dil çıkarıyorum
bandit80
Üye
Üye

Nereden: alsancak/izmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 19:57    Mesaj konusu: yönetmenlerin kuralları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo böyle de kuralları olduğununa sevindim,ben şahsen bilmiyordum,bazen bunlarıda hatırlatmak iyi oluyor sonuçta büyük bir topluma aitiz ve başkanı büyük de yapan bu kuralları koyup uygulamasını sağlamak,saygı ve onur başkanım Bravo
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 11.11.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, nosscu, yeni göreviniz hayırlı olsun. BAŞARILAR DİLERİM Bravo Bravo Bravo Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 11.11.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer başkanım yöneticilerimizden ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını bekliyoruz Bravo

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu Way Yalçın abii modum diye diye mod olmuşsun Delirdim Gülümsüyorum Çok gülüyorum neyse bunu ıslatmamıs lasım en kısa zamanda hehehe

seker_portakali sizede yeni göreviniz hayırlı olsun bayan Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

nosscu neye üzülüyorum biliyormusun artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak eskisi gibi davranamıyacaksın ... biz üyelerle aranda hep bir mesafe olacak ... bi zaman sonra mod olduğuna pişman olucaksın ... ama iş işden çoktan geçmiş olacak hahahahahaahaha

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.11.2007 - 05:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım halen burayı okumayan Org-Mod arkadaşlar var..
Topicde okuduklarına dair mesajları bekliyorum...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.11.2007 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:

bi zaman sonra mod olduğuna pişman olucaksın ... ama iş işden çoktan geçmiş olacak hahahahahaahaha

çok acımasızsın.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 12.11.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, seker_portakali yeni görevleriniz hayırlı olsun...

HakanDincer abi kuralların hepsini okudum ve kabul ettim Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.11.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kuralların hepsini okudum. Daha demokratiksel bi kural çerçevemiz olmuş.

Şimdiden herkesin yeni görevi MD için hayırlı uğurlu olsun Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: maltepe/İstanbul

MesajTarih: 14.11.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soruların cevapları tabi bence...

1- Sabit kullanıyorum, değiştirmedim...
2- 3-4 saatte bir bakarım kesin birileri msn'den link verir...
3- Saygıyı sadece saygı duyduklarıma gösteririm...
4- İyilik yap denize at demişler...
5- Ben artık uyarı butonunu kullanıyorum sürekli baya bir sayıda mod oldu...
6- En güzeli o zaman uygulamaya başlayalım isterseniz...
7- Bölgem yok sorunumda yok....
8- Kin güttüklerim artık sitede kalmadı veya yazmıyorlar sanırsam...
9- Açık eleştirilere....
10- Admınlere iletirim raporumu... zaman alır ama...
11- Mustafa sana diyor dermişim...
12- İsterim artık yardımcı olunur...
13- Sustum ben en iyisi...
14- işte bu bana olabilir
15- cocuk bakacaz bu saatten sonra adım attıracaz... iyi takla atanlar sağa geçsin...
16- Nakliyecilik benden sorulur hemen taşırım ama ücreti geç alıyorum başkan olmuyor...
17- Haklısın...
18- Kuralları çiğneyenin agzına biber sürerim...
19- Ne bölümü oldugunu anlamadım açıkçası....
20- Ne amaçlı kullanılıyor acaba bir örnek alabilirmiyim...
21- Çok sert uygulamalar bunlar ama sonuç yok ben 2-3 kişi biliyorum...md dışında görev yapan...
22- Bak işte ben bunu yapmıyorum nedense çözemiyorum kendimi...
23- sanırsam ben 1000-2000 tane sildim güzel oluyor bir anda yok olmuş oluyor...
24- İşte bu soruyu sevmedım....

Sevgilerimle Ne olduğu bellı olmayan organizatör mü ? moderatör mü ? istanbul temsilcisimi ?

M E Z A R

mezar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.11.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Sanırım halen burayı okumayan Org-Mod arkadaşlar var..
Topicde okuduklarına dair mesajları bekliyorum...
belki ilerde yanlışlıkla MOD falan olurum
okuyayım bari hemen
Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye